Milan82bh
Čuven
- Učlanjen(a)
- 20.09.2003
- Poena
- 649
A Milan napade mene da sam ja varao... a nisam !![]()
Pomesao sam tebe i usera spaad. Sorry!
A Milan napade mene da sam ja varao... a nisam !![]()
Pomesao sam tebe i usera spaad. Sorry!![]()
@gx-x,
sta je problem prijatelju? Jel treba da te zovem kod mene kuci da gledas u moj framerate da bi mi poverovao? Sta sam varao i u cemu, cas vam ne odgovara ugao slike, cas usla muva u kadar, cas gledam u livadu pa ne valja, a opet ne valja ni kad sve prsti oko mene od akcije. Jel problem sto mislis da je ne moguce da imam bolji framerate od tebe, sta? Hoces da kupis moju konfu pa posle ti postuj slike ovde. Prestani da njas i da trujes ovde, stvarno vas ima cudnih ***...poenta mojih postova je bila da saznam kako se ponasa kartica koju treba da dobijem nadam se pocetkom meseca u odnosu na moju x1950pro. Nikakvo namestanje, varanje vec znatizeljan sam sta cu da dobijem u vidu x2600xt ddr4 kartice...:trust:
@ivanbo:
e drugar, ako mislis oko rasprave za c2d - rekoh ti, nisi ni svestanprimer novi : MOH airborn, kod mene se demo mapa ucitava oko 20 sec posle brifinga, malopre kod druga drndamo na c2d, ucitava se 5-6 sec...2gb i kod mene i kod njega + kod mene za 2000mb/s veci mem.bandwidth...
?! WTF ? O cemu ti sad pricas ? Pa ja imam bolju grafu od tebe i veci fps od tebe u stalkeru, sta ja imam sa tobom da se takmicim ? Taj 8600 bilo koji nije ni prici 1900XT-u, nemoj da se salis. Ja imam problem sa time da se ti i dalje pravis blesav i da na jednostavan zahtev tipa "uzmi SS na istom mestu gde i on" ti nisi to uradio vec si uzeo na 25 drugih mesta i to nije merodavno za poredjenje ni sa cim. Nemoj da se pravis blesav. Suvise ja godina imam da bi se ja sad sa tobom objasnjavao oko toga ko koga ovde pravi budalom. Bez uvrede, i ti imas sasvim dovoljno godina i sasvim sam siguran da znas TACNO sta se od tebe trazilo i ja znam da NAMERNO to nisi uradio i mozes 360 postova da napises kako to nije tako i kako nisi razumeo itd i nece ti vredeti. Mozda nekog drugog ubedis , mene neces. Lepo ti je receno, izlaz iz podruma, pogled na selo, ti okacis izlaz iz podruma i pogled levo na 3 drveta gde ja imam 120 fps a ti 70...(a dule13 sa 2600xt verovatno oko 80). nemoj mi solis po bubrezima bre
i evo, otvoreno da dodam: kad sam rekao "varanje" u onom postu, ti si bio inspiracija, a ne dule13, on je decko lepo reko "nije nista, drajveri su, zato je mutnije, evo sa novima sve je ok" , a ti se NIKADA nisi javio i okacio shotove koji su trazeni nego si rekao "mrzi me da sad ponovo skidam patcheve i radim sve ponovo" i iskreno, ne moras ni da odgovaras. Sto se mene tice to bi bilo kao da je optimus dao jos koji post u kome prica kako to nije tak kao sto svi misle...
Otkad je to X1950Pro "skoro identican" sa X1900XT 256MB?:trust:...jos jednom samo da te citiram "Lepo ti je receno, izlaz iz podruma, pogled na selo, ti okacis izlaz iz podruma i pogled levo na 3 drveta gde ja imam 120 fps a ti 70...(a dule13 sa 2600xt verovatno oko 80). ", znaci imas veci framerate od mene sa skoro identicnom karticom, sta ti jos uvek nije jasno? Jel to znaci da i ti "varas"?
Otkad je to X1950Pro "skoro identican" sa X1900XT 256MB?:trust:
a kako bi tek bio fasciniran sa 2600XT DDR4 ??? kad si odusevljen sa ddr3 modelom![]()
Mislim da ti se ne isplati da prelaziš sa x1950pro na x2600xt, bolje sačekaj sledeću generaciju.
Sve u svemu ja sam zadovoljan, karta je duplo jaca od moje prethodne 7600gs ddr2 navijene do besvesti.
Kvalitet slike na ovoj karti je nesto stvarno fascinantno.
I da dodam da Call of juarez DX10 demo radi sa 1024x768 sve na maximu senke na High sa 34max frejma 14 prosecno.
Necu da komentarisem 8600 jer je nisam imao, ali u odnosu na 7600 seriju , mislim da treba biti lood pa uzeti 7600 gs, gt nije vazno, umesto 2600pro ddr3 koji se navija na 800/1700 a slicne je cene.
Uzivajte.
Posle svih problema trazenja karte po gradu, van grada, gde god, i najzad sam nasao kartu u Subotici, narucio, dobio i isprobao. Tu su slike, testovi itd... , onward.
U kutiji se nalaze:
1. DVi to Vga adapter.
2. 7pin MiniDin na tri chinca .
3. 8pin MiniDIn na chinc.
4. DVI to HDMI adapter.
5. CD i Free Steam games (HL2: Lost Coast i Deathmatch)ponuda.
Crossfire mosta nema (iako sam na netu nasao test gde pise da ima).
Kutija i sadrzaj.
Kartaje manja nego sto sam ocekivao.
U poredjenju sa Palit 2600xt izgleda bash napakovano elektronikom.
![]()
Ali je zato i teza nego sto izgleda. Cooler prekriva i memorijske cipove.
Crossfire konektori i elektronika.
Sam cooler je dovoljan da ohladi GPU, ali memorija je poprilicno vruca, ne znam da li ona termalna pena pomaze ili steti. Uglavno nakacio sam jednu 120ticu da duva preko cele grafike , samo zbog memorije, zlu ne trebalo.
Na njega sam mislio
Inace normalna temperatura je 65-66 stepeni pa ne brinite
Al' si neshto debelo pomeshao.:dTako lepo, "skoro identican", jaca je toliko koliko je i x1600xt jaca od kasnije verzije x1650pro...znaci zna da bude bolji framerate sa xt-om, ali opet ni to nije pravilo...
Al' si neshto debelo pomeshao.:d
X1600XT je ustvari isto shto i X1650Pro, s tim shto je X1600XT radio na 580/1380Mhz (ili 1400Mhz, ne secam se), a X1650Pro 600/1400, i oba imaju identican GPU (12 ps-a i 4 TMU jedinice).Znaci razlika je u 20Mhz za GPU.
S druge strane, X1950Pro koristi RV570 GPU sa 36 ps-a i 12 TMU, taktovi 580/1380Mhz, a X1900XT R580 sa 48 ps-a i 16 TMU, 625/1500Mhz.
Karta shije tvoju za ~30%.![]()
evo ti ovde:
da ne bude potpuni offtopic, vidim da je DDR4 verzija brza u proseku od DDR3 za nekih ~10%![]()
Bezveze je, ali ne vidim poentu da se pojedinci etiketiraju od strane nekih dokonih likova, koji su ubedjeni da znaju najbolje, i sto je najgore tvrde da znaju bolje od nas samih kako nam rade racunari...:d
sintetiku na stranu, sve osim Obliviona je razlika 30-40%...jaci je dosta X1900XT, u to nema sumnje uopste...U sintetickim testovima da, ali u igrama je manje , npr. u Oblivionu je oko 5%.
Mislim da je covek mislio na 2600XT DDR4 vs DDR3.sintetiku na stranu, sve osim Obliviona je razlika 30-40%...jaci je dosta X1900XT, u to nema sumnje uopste...
Hmm... e vidish potseti me ja imam IL2 Sturmovik pa cu pokusati to, Flight Simulator X nemam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari