Šta je novo?

Uzeti PS3 ili mozda Xbox360?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

BitrAtE

Znamenit
Urednik
Moderator
Učlanjen(a)
24.08.2003
Poena
1,165
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 7800X3D @ NZXT Kraken Elite 240 AIO
Matična ploča
Gigabyte B650M AORUS ELITE AX ICE
RAM
32GB (2x16GB) Kingston FURY Renegade DDR5 RGB DDR5-6000 CL32-38-38 @1.35V
GPU
GIGABYTE RTX 5080 AERO OC SFF
Storage
Kingston KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD (2TB + 1TB)
Zvuk
Edifier S880DB MKII / Edifier T5 Sub @ AudioQuest DragonFly Black / Asus ROG Delta II Wireless
PSU
NZXT C1200 Gold ATX 3.1
Kućište
ASUS Prime AP202 ARGB White [5x Lian Li Wireless Fans]
Monitor
LG C5 OLED 42"
Miš & tastatura
Asus ROG Strix Scope II 96 Wireless Gaming + ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition @ Razer Pro Glide XXL
Ostale periferije
C1 55" & PS5 & Q990B
Mobilni telefon
Samsung S25 Ultra
Pametni uređaji
Huawei GT2 Pro, GT4 Silver Elite, GT5...
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Dakle dvoumim se izmedju ove dvije konzole....Interesuju me sledece stvari:

- Procentualno koja se vise kvari?
- Ima li shanse da se pojavi chip na PS3? I da li su pirati zazivjeli vec na Xbox360? (Predpostavljam da jesu)
- Kako se krecu cijene?
- Iskreno cuo sam za mnogo vise kvalitetnih naslova na Xbox360 nego na PS3 pa me interesuje da li je to stvarno tako ili je u pitanju moje neznanje 🙂

Najbitnije mi je da imam kvalitetnu konzolu koju necu morati svaki drugi dan reklamirati.Zatim je bitan i chip 🙂 Izbor igara i nije toliko bitan...

Uzeo sam Sony Braviu,5.1 ozvucenje jos tu konzolu i da pocinem 🙂

- xbox 360 ima procenat reklamacija od 35%, PS3 od 0.2%
- ko zna, trenutno i nije primarno razbijanje preko čipa odnosno optičkih drajvova, pošto se koristi blu ray pa i nije neka ušteda, već se najviše ide na to da se omogući pokretanje imidža sa eksternih hardova preko eSata porta, koji se nalazi na konzoli. Na Xbox 360 piraterija uveliko cveta, ali zavisi od optičkih drajvova. Ima primeraka koji se ne mogu flešovati (npr. BenQ drive ne može, Samsung može, taj rad)
- xbox 360 je 500 evra, PS3 je 550 evra. Ovo su cene u Srbiji, pri čemu je xbox svuda 500 evra, a PS3 cene se kreću od 550 do 700 evra, zavisno od prodavnice.
- glupost, koja će se pokazati kao takvom već do kraja godine - da, trenutno je manje igara na PS3, do kraja godine izlazi ih 120 i to će biti to. O kvalitetu ne bih polemisao. Pogledaj malo po ovoj sobi o kojim se sve igrama raspravlja, XB više nema šta preterano da ponudi, dok za PS3 ima tona naslova i ekskluziva. Pogledaj linkove, vidi igre, vidi šta ti odgovara. Npr. meni ne pada na pamet čime to Xbox 360 može da odgovori na Killzone 2, Uncharted i Lair, samo za početak 🙂

BTW 90% dobrih igara sa Xboxa imaš i na PCu. Ono malo što je dobro i izađe samo za XB se vrlo brzo prebacuje i na PC da bi MS uzeo pare 🙂

Poslednja izmena:
Dakle dvoumim se izmedju ove dvije konzole....Interesuju me sledece stvari:

- Procentualno koja se vise kvari?
- Ima li shanse da se pojavi chip na PS3? I da li su pirati zazivjeli vec na Xbox360? (Predpostavljam da jesu)
- Kako se krecu cijene?
- Iskreno cuo sam za mnogo vise kvalitetnih naslova na Xbox360 nego na PS3 pa me interesuje da li je to stvarno tako ili je u pitanju moje neznanje 🙂

Najbitnije mi je da imam kvalitetnu konzolu koju necu morati svaki drugi dan reklamirati.Zatim je bitan i chip 🙂 Izbor igara i nije toliko bitan...

Uzeo sam Sony Braviu,5.1 ozvucenje jos tu konzolu i da pocinem 🙂

Pazi Microsoft je i sam priznao da je svaka x360 konzola defektna! Priupitaj sebe dali si dovoljno lud da ciste svesti kupujes defektan proizvod! 😀 Na kraju krajeva sve ti je to kocka!

http://www.benchmark.co.yu/modules.php?name=BenchmarkNews&file=article&sid=13505

Poslednja izmena:
X360 je trenutno bolji izbor, tj. bio bi bolji da se ne kvari.
Gledano na duge staze - PS3.

PS3 bez razmisljanja.

Ja bih uzeo PS3.

Uzeo bi ja bez razmisljanja Xbox360 da svaki treci korisnik ne prijavljuje kvar
Uzeo bi ja bez razmisljanja PS3 da imam za svaku igru po 50e

😀 😀

Ne znam, vidjecu...vidim da uskoro izlazi novi proces izrade (65nm tehnologija) tako da ce vecina kvarova biti rijesena....U tom slucaju bi pazario Xbox360 😉

Poslednja izmena:
Ne znam, vidjecu...vidim da uskoro izlazi novi proces izrade (65nm tehnologija) tako da ce vecina kvarova biti rijesena....U tom slucaju bi pazario Xbox360 😉

Fora i jeste u tome da neće. Neće se ispraviti design flaw, MS ni ne zna u čemu je tačno štos, samo će se komponente praviti u manjenanometarskom procesu, da bi MS više zaradio 🙂 Dobrodošao u MS svet :d

Sve je to lepo za PS3 ali za nas Xbox je jos uvek logicniji izbor pa vi pricajte do preksutra...
Za ps3 NEMA igara trenutno koje bi opravdale placanje oreginala. Oblivion i F1 formula nisu dovoljan izbor ma sta god kod da kaze.
JEste, Xbox crkava i da oni su najveci majmuni ali i za to ima leka.
Stvar je u tome sto vecina ljudi sad misli da ce se PS3 uskoro razbiti sto jednostavno nije istina. Prosto je neverovatno kako se menjaju misljenja samo zato sto je 1(ili 2) ljudi sa foruma (zakletih PC igraca i to igraca uglavnom jedne vrste igara) uzelo PS3.
Ne kazem da je PS3 los, krsh itd. ali NIJE bolji izbor trenutno i jos jako dugo vremena. POTPISUJEM!

i ja imam isto razmishljanje kao mazi, planiram uskoro da pazarim konzolu, i sve cekam da "razbiju" PS3, ali kapiram da ako se to ne desi u skorijoj buducnosti, da cu uzeti xbox

Nece biti bolji izbor josh dugo vremena ? 🙂 Pa nece biti kod nas sve dok ne razbiju igre, ali ako ne mogu da platim poshtene igre, necu ni da igram bilo shta za dzabe (Mass effect i Halo me ne interesuju). Do kraja godine PS3 vec ima bolje igre, a tek do leta sledece godine izlaze igre kakve X360 nikada nece imati.

Sada ti nije trenutak za kupovinu konzole u siromashnoj zemlji 😉. X360 se raspada a igre na PS3 treba da se plate, tako da sachekaj neko reshenje za pirateriju kod PS3.

Poslednja izmena:
Sve je to lepo za PS3 ali za nas Xbox je jos uvek logicniji izbor pa vi pricajte do preksutra...
Za ps3 NEMA igara trenutno koje bi opravdale placanje oreginala. Oblivion i F1 formula nisu dovoljan izbor ma sta god kod da kaze.
Stvar je u tome sto vecina ljudi sad misli da ce se PS3 uskoro razbiti sto jednostavno nije istina. Prosto je neverovatno kako se menjaju misljenja samo zato sto je 1(ili 2) ljudi sa foruma (zakletih PC igraca i to igraca uglavnom jedne vrste igara) uzelo PS3.
Ne kazem da je PS3 los, krsh itd. ali NIJE bolji izbor trenutno i jos jako dugo vremena. POTPISUJEM!

Zbog čega vi procenjujete šta je bolje i šta vi želite da uradite? Čovek je pitao za činjenice i na njih mu se odgovara. Zašto bi on išao po vašim merilima? Otkud znate šta je za njega bolje? Šta ako su njemu dovoljni Motorstorm koji dobije uz konzolu za svakodnevnu razbibrigu, da kupi Oblivion i još neki naslov za tekuću godinu (Uncharted ili Lair)? Oblivion se igra mesecima, igre kao Uncharted ili Lair neće naći nigde druge i biće prilično duge (Uncharted je simbioza nekoliko odličnih igara, a igra tipa Lair ne postoji na bilo kakvoj drugoj platformi)? Uz to, eventualno GT5 Prologue?

Ne, najlakše je poći od sebe, pomisliti kako se sa neta svlači sve i svašta i isprobava, pa sada i on mora tako i to i na konzoli, na kojoj btw 95% igara ima i na PCu. A šta ako je on, baš kao i ja, rešio da više ne igra uopšte igre koje nemaju sve, i priču i atmosferu i fiziku i grafiku i gejmplej? Ili je ljubitelj vožnji, a GT5 nema nigde drugde da se nađe? On nam to nije rekao, pitao je za neke činjenice, pustite ga da se odluči.

Kvotovan je Mazi, ali se isto odnosi i na one druge, koji mu savetuju "PS3 bez razmišljanja" i slično. Neka čovek prelomi. Dajte mu činjenice, a ne ono kako vi vidite trenutno stanje na tržištu i šta biste vi uradili kada vam se ponudi izbor da uradite dve stvari koje niti biste niti ćete uraditi.

sjajan edit: pride, radi se o čoveku koji u jednoj sobi ima Braviu 40", a u drugoj Braviu 32", verovatno mu je veliki problem da kupi 1-2 originala mesečno.

Poslednja izmena:
Ubijedili ste me, PS3 je moj izbor i uzecu ga cim izadje GT5 Prologue sto ce ujedno biti i jedina moja igra neko vrijeme 😀 Driving Force Pro i vozi....

Eto, šta sam rekao 🙂

Ne znam ko ste to vi, ali za tebe ako je logicniji izbor onda ga i kupi.

Cim pominjes oblivion i F1 kao najbolje igre za ps3 jasno mi je koliko si ga puta u zivotu video... A motostorm jeste dobar izbor, posebno sa dz, multiplejerom dok je resistance zarazna igra.

Kojeg? Ako je otisao lem na ploci koji je povezuje sa gpu ond amoze da se otkloni kvar ali ako se sam gpu pregrejao onda spasa nema. Ako ode dvd drajv isto spasa nema (svaki dvd i mb imaju zajednicki kod pa nema izmene), ako se pregreje cpu isto spasa nema, a o lomljenju maticne ploce pod x-clampovima da ne govorim. O kojem leku govoris?

Prosto je neverovatno kako je ista prica isla i sa psp-om pa se pojavio loader. Jedino je problem sto ce za ps3 svaki eventualni loader ubiti mogucnost multiplayera sto mi je dovoljan razlog da pazarim originale i ubuduce.

A sto se samog 360 vs ps3 tice- 360 je konzola koju ko god da kupi odmah pri kupovini treba da je prezali ili ce svaki put kad je ukljuci da se upisava dal ce da mu pretekne taj dan ili nece.

PS3 je vec mnogo elegantnije resenje koje i ima svoju cenu.

Ubijedili ste me, PS3 je moj izbor i uzecu ga cim izadje GT5 Prologue sto ce ujedno biti i jedina moja igra neko vrijeme 😀 Driving Force Pro i vozi....

Mudar izbor, bices miran 6-7 godina a za godinu dana max ce se vec pojaviti neki loader, cim se sony pocne da zaradjuje na prodaji samog hardvera.

Poslednja izmena:
Fora i jeste u tome da neće. Neće se ispraviti design flaw, MS ni ne zna u čemu je tačno štos, samo će se komponente praviti u manjenanometarskom procesu, da bi MS više zaradio 🙂 Dobrodošao u MS svet :d

Samo mi reci odakle ti to da nece biti reseno boljim dizajnom ploce i manjim proizvodnim procesom jeli to sonijeva dojava ili je drajver saznao iz krugova bliskim ms 😀
Neznam kazes da govoris cinjenice a ovo sigurno to nisu bez jedino ako si dobio na testiranje jednog falkona pa dobio rod

Toliko o tome sto se tice sta je bolje uzeti trenutno da nema ovog glupog roda reao bih ti definitivno xbox (sto ne znaci da je ps3 los) zato sto imas veci izbor igara za mnogo manje para naravno sa samsung ili hitaci citacem.
Ps3 je stvarno vrhunska masina ali za sad jos nije vrijeme da se pazari jer ce samo da skuplja prasinu na polici koliko zbog cjene igara toliko i zbog izbora istih a koliko vidim po netu kvalitet igara koje izlaze za Ps3 Warhawk ,Lair i HS ka nosioci ovogodisnjeg sonijevog line-Up a igara nisu bas odusevili reviewima
Na kraju krajeva za 8 igara na ps3 mozes uzeti jos jedan xbox

Poslednja izmena:
Samo mi reci odakle ti to da nece biti reseno boljim dizajnom ploce i manjim proizvodnim procesom jeli to sonijeva dojava ili je drajver saznao iz krugova bliskim ms 😀
Neznam kazes da govoris cinjenice a ovo sigurno to nisu bez jedino ako si dobio na testiranje jednog falkona pa dobio rod

Nema direktne najave da neće, ali ako MS ne zna u čemu je kvar tačno, što je i priznao, kako da ga ispravi? Time što će sabiti mirkočipove u 65 umesto u 90 nanometara? Oni su priznali design flaw upravo zato što ne znaju tačno gde su sve problemi. Pogledaj malo Krakenov post, kakvi se sve problemi dešavaju - ne postoji centralizovan uzrok tih problema. To se rešava redizajniranjem konzole, možda ne od nule ali barem od 50%. Što nije najavljeno. Dalje, postoje priče da su određeni primerci u 65-nm već ušli u prodaju u Americi i da ama baš ništa nije otklonjeno. To nije potvrđeno pa ne koristim kao glavni argument, već se više provlači po raznim sajtovima tipa Engadgeta, ali ipak može biti nekakav pokazatelj. Konzole su navodno već ušle u retail channel-e.

Može biti da sam se ja nesretno izrazio. Možda nije trebalo da kažem da Microsoft neće otkloniti, već da se uopšte ni ne najavljuje da se radi na otklanjanju, te da se to stoga verovatno neće desiti. Microsoft hoće samo da šrinkuje proces, da bi sa vafera 2x2 mogao dobiti 17 umesto 12 čipova za Xbox. I to je sve što ga zanima. To može samo eventualno da pomogne kod pregrevanja, mada ni to nije sigurno, a šta ćemo sa ostalih 7 problema?

Poslednja izmena:
Kada sam odlucivao o kupovini presudilo je nekoliko stvari:

- dizajn
- blu rej plejer
- cinjenica da je mnogo manje zalbi na PS3
- Sony ws Microsoft
- procena mog sina koliko ce mu originalnih igrica biti dovoljno godisnje

Sve u svemu, PS3 je ubedljivo pobedio.

Nema direktne najave da neće, ali ako MS ne zna u čemu je kvar tačno, što je i priznao, kako da ga ispravi? Time što će sabiti mirkočipove u 65 umesto u 90 nanometara? Oni su priznali design flaw upravo zato što ne znaju tačno gde su sve problemi. Pogledaj malo Krakenov post, kakvi se sve problemi dešavaju - ne postoji centralizovan uzrok tih problema. To se rešava redizajniranjem konzole, možda ne od nule ali barem od 50%. Što nije najavljeno. Dalje, postoje priče da su određeni primerci u 65-nm već ušli u prodaju u Americi i da ama baš ništa nije otklonjeno. To nije potvrđeno pa ne koristim kao glavni argument, već se više provlači po raznim sajtovima tipa Engadgeta, ali ipak može biti nekakav pokazatelj. Konzole su navodno već ušle u retail channel-e.

Može biti da sam se ja nesretno izrazio. Možda nije trebalo da kažem da Microsoft neće otkloniti, već da se uopšte ni ne najavljuje da se radi na otklanjanju, te da se to stoga verovatno neće desiti. Microsoft hoće samo da šrinkuje proces, da bi sa vafera 2x2 mogao dobiti 17 umesto 12 čipova za Xbox. I to je sve što ga zanima. To može samo eventualno da pomogne kod pregrevanja, mada ni to nije sigurno, a šta ćemo sa ostalih 7 problema?

Ma koliko god potezali pricu o microsoftu i soniju cinjenica je da obje firme teze monopolu na odredjenim poljima u ovom slucaju gaming industriji koji daje ali i uzima velike novce e ako sve ovo stavimo tako sto je ms rushovao konzolu da bi prvi izasao na trziste i da je ispalo tako kako je ispalo (ROD) nemogu da vjerujem da bi blo koja ozbiljna firma (a ms to jeste priznali mi to ili ne) dozvolila sebi takav negativni marketing a uz to sto je najvaznije veliki gubitak novca a da se ne potrudi da sad kad je to izaslo na videlo to popravi nego ce i dalje da sjede i gube pare na servisiranje i strah ljudi da vise uzimaju istu .To mi nekako ne pije vodu.
Samo neka mi driver ne prica kako su to ludi ameri koji nista neznaju .Amerima su pare svetinja a one se ne bacaju bez veze:d

Dakle napajanje ce da ubace u novi xbox 65nm jer je i ono sklono pregrejavanju? Samo kreni od njega pa ces da vidis koliko problema postoji. Resenje postoji ali ga ms nece primeniti- da se otvore za komponente umesto da trpaju najgori krs u 360 da bi ustedeli novac ali kako se to nikada nece desiti nema nista od otklanjanja roda, mozda ce samo da smanje procenat rodovanih konzola ali da ce ga otkloniti na 0.2% kao sto konkurencija cini, nema sanse.

Da je ms ozbiljna firma uradili bi kao sto to veklike firme rade. Kad je sony napravio krs baterije svima je zamenio neispravne modele, kad ms napravi djubre proizvod (ovo dodje pleonazam 😛 ) on odmah nudi patch koji ne otklanja problem permanentno nego samo produzuje patnju. Dobrodosli u svet patcheva kod konzola :wall:

Na osnovu onoga shto je Microsoft do sada govorio za kvarove i novu verziju konzola, upravo je ovako kako je Filipenko rekao. Oni rachunaju da je najveci uzrok kvarova pregrejavanje, pa ochekuju da ce zbog manje zagrevanja u 65nm, kvarovi automatski nestati i to je bash ono pravo kako se ochekuje da Microsoft uradi 🙂 Nigde nije naglasheno da rade novi dizajn ploche, ili ja to nisam video, ali mislim da im se to uopshte ne isplati, zarade nigde na vidiku, a dugova nikad vishe..

Poslednja izmena:
Jel ce i u volane da krenu da ubacuju 65nm cipove 😀

Ma koliko god potezali pricu o microsoftu i soniju cinjenica je da obje firme teze monopolu na odredjenim poljima u ovom slucaju gaming industriji

To je mnogo komplikovanije nego shto ti mislish, ali me stvarno mrzi da objashnjavam po stoti put, jer sam to uradio vec 99x 🙂

Ukratko, Japanac i Amerikanac ne da nije isto, vec su kao + i -, totalne suprotnosti, i to se odrazava na biznis i sve ostalo.

Sto se tice 360-ke procito sam negde da ce falcon verzija izaci na trziste najkasnije za mesec dva (Super! Jelda? E sad ide za*eb u celoj prici...), stim sto je najavljeno da ce samo CPU biti 65nm, dok ce GPU (cije je pregrevanje, jelte, uzrok 90% ROD-ova) ostati u 90nm. Full 65nm dolazi tek kasnije. Dzabe im onda redizajn ploce ako ce zadrzati stari silikonski video grejac... Ako ovako ostane 360-ka kao kupovina za mene otpada.

Znaci ostaje mi kao izbor PS3, no i trojka ima mana...
Dizajn - prosto receno konzola je ruzna ko noc. Cak mi je i prvi Xbox privlacniji od trojke.
BlueRay - super, BlueRay! Ali opet jedna zamerka, zasto su kog vraga morali da stavi onakav sistem ubacivanja diskova? Obican tray koji se izvlaci bi bio mnogo vise prijateljski nastrojen ka blueray diskovima (i originalnim i onim drugim - kad dodju), ovako ce sigurno posle nekog vremena poceti grebanje diskova kad ga konzola uvlaci.
Video Output - Nema mogucnosti pustanja slike na CRT monitore, kad bi PS3 imao podrsku za prikaz na CRT monitorima verovatno bi ga sad odma kupio, pa makar ne mogao da gledam BlueRay filmove.

Poslednja izmena:
Sve to sto pricate je rekla kazala, cak i ova moja prica donekle ali ja se rukovodim logikom sta bih ja ucinio na mjestu ms🙂 .Mislim da ms nece lako odustati od xboxa a kao rezultat toga proizilazi da nece zanemariti pitanje roda na svojim konzolama

I drivere napisao sam u predhodnom postu gore da mi ne objasnjavas kakvi su ameri a kavi japanci 😀

Sto se tice 360-ke procito sam negde da ce falcon verzija izaci na trziste najkasnije za mesec dva (Super! Jelda? E sad ide za*eb u celoj prici...), stim sto je najavljeno da ce samo CPU biti 65nm, dok ce GPU (cije je pregrevanje, jelte, uzrok 90% ROD-ova) ostati u 90nm. Full 65nm dolazi tek kasnije. Dzabe im onda redizajn ploce ako ce zadrzati stari silikonski video grejac... Ako ovako ostane 360-ka kao kupovina za mene otpada.

Znaci ostaje mi kao izbor PS3, no i trojka ima mana...
Dizajn - prosto receno konzola je ruzna ko noc. Cak mi je i prvi Xbox privlacniji od trojke.
BlueRay - super, BlueRay! Ali opet jedna zamerka, zasto su kog vraga morali da stavi onakav sistem ubacivanja diskova? Obican tray koji se izvlaci bi bio mnogo vise prijateljski nastrojen ka blueray diskovima (i originalnim i onim drugim - kad dodju), ovako ce sigurno posle nekog vremena poceti grebanje diskova kad ga konzola uvlaci.
Video Output - Nema mogucnosti pustanja slike na CRT monitore, kad bi PS3 imao podrsku za prikaz na CRT monitorima verovatno bi ga sad odma kupio, pa makar ne mogao da gledam BlueRay filmove.

Sve sami rumori niko jos nista nezna u vezi falkona

Gledao sam malo po netu i nema ko se ne zali na Xbox...Prije ili kasnije rikne nesto, dok kod Sony-a valjda ima samo problema sa pustanjem igri sa HD-a tj zamrzne slika ponekad...Stvarno ne znam ko je lud da uzme Xbox posle ovog ili iole ozbiljnijeg gaming foruma... 🙂 Posebno sad kad su se cijene izjednacile zbog kantinog pirat performans kit-a 😀

Na PS3 nema dovoljno memorije. I nema dobar AI u igrama.

Poslednja izmena:
Sve to sto pricate je rekla kazala, cak i ova moja prica donekle ali ja se rukovodim logikom sta bih ja ucinio na mjestu ms🙂 .Mislim da ms nece lako odustati od xboxa a kao rezultat toga proizilazi da nece zanemariti pitanje roda na svojim konzolama

Ti bi verovatno zamenio sve primerke krs 360-ki sa novim konzolama bez defekta ali opet to nije nacin na koji je ms stekao stotine milijardi. Videces sta ce biti- gurace ovako jos dve-tri godine a onda ce izbaciti novi xbox i nadati se da su musterije zaboravile svinjariju sa 360. U americi ce im to standardno uspeti, u ostatku sveta ne i tako do sledece generacije dok ne zabeleze ukupni gubitak od par desetina milijardi dolara pa mozda i odustanu od ove svinjarije. Do sada su izgubili u ove dve generacije preko 6 milijardi, bas me interesuje koliko mogu ovako da teraju.

Ko sto rekoh, da imaju magicni stapic da naprave dobru konzolu ponudili bi zamenu, ovako samo prodaju maglu debilnim amerima koji bi zbog patriotizma kupili xbox makar da crkava pri svakom drugom ukljucivanju. Ipak je to jedina konzola koju koristi americanska vojska...

Krajnje subjektivna stvar ali mi se svidja to sto sve konzole mogu da sklonim daleko i da koristim sve prednosti bezzicnih dzojpeda tako da meni makar dizajn ne igra neku ulogu ni kod 360 ni kod ps3.

Ne slazem se. Imam "gutaca" u kolima i radi perfektno vec godinama bez i jednog ostecenog diska a i kod ps3 niko nigde nije pomenuo probleme sa usisavanjem diskova. Sa 360 je naravno drugacija prica, sreca da su mi diskovi jeftini pa me to mnogo ne pogadja al ko kupuje originale neka zna da garancija pokriva rod, ne sazvakane diskove.

Probaj ovo: http://www.ps3hacks.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=3546

Ne znam koliki ti je crt ali steta je ps3 igrati na 4:3 ekranima.

Na PS3 nema dovoljno memorije. I nema dobar AI u igrama.

Rece covek koji je video ps3 samo na omotu kokakole od pola litre :d Mada sta ocekivati od coveka sa takvim nickom :smash:

Poslednja izmena:
Ja bih uzeo Xkutiju. Ali to je samo subjektivan stav jer mi za nijansu deluje brze i "VIVID-nije". Ali to su dlake u pitanju, ne bi se bunio ni za PS3.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno