Šta je novo?

Prototype

ikonoklast

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
26.05.2006
Poena
510
942352_94082.jpg

An open-world game set in New York starring a shapeshifting man who can copy the appearance, skills, and powers of anyone he comes across

Zanr: Sci-Fi akciona avantura
Izdavac: Sierra
Developer: Radical ( Scarface: The World is Yours )
Datum izlaska: Q3 2008

http://www.gamespot.com/pc/action/prototype/news.html?sid=6176885&tag=nl.e579

In a near-future New York City, the populace is gripped in the claws of a vicious war between three powerful factions--the military, the monsters, and you. You are Alex Mercer, a shape-shifting, backflipping, people-eating antihero, and the star of Radical Entertainment's upcoming free-roaming action-fest, Prototype. We recently got a long, hard look at Alex's approaching exploits, and we were horrified by what we saw--in a good way.

Evidently, Alex was part of a governmental conspiracy involving covert biological research--a conspiracy that backfired, badly. Part of that fallout is Alex himself, and the other part is the new population of powerful and angry mutants taking over New York a block at a time. As Alex, you have to piece together the plot by eating people who know things, thereby gaining their memories.
And sometimes their mammaries. While you can always try to approach situations the violent way, Alex may also assume the physical forms of people he's eaten in order to sneakily blend in. So if you'd rather not completely destroy New York and its inhabitants as you go along, you may be able to eat only bad people and stalk through the game in their shoes, high heels, or boots, as the case may be.

When Alex isn't bouncing, dashing, or climbing, he's usually killing, and the environment is bustling with victims. Most of these are terrified civilians, attempting to go about their daily lives in spite of the terrible war going on around them. With a single button press, Alex can brutally kill anyone he sees. He then consumes their biomass, gaining access to everything about them, including their DNA, memories, and especially their appearance. So, in a sense, the people he kills don't die; they join him. Creepy.

Ovo bi moglo da bude jako zanimljivo :eyebrows: :-devil-::smoke:

Btw, glavni lik je kao oni iz Madoninog spota sto preskacu sve zivo. Taj urbani sport se zove parkur, cisto da znate :)

Prilozi

• 942350_20070810_screen004.jpg
    942350_20070810_screen004.jpg
    306.6 KB · Pregleda: 372
  • 942350_20070810_screen005.jpg
    942350_20070810_screen005.jpg
    391.9 KB · Pregleda: 548
  • 942350_20070816_screen003.jpg
    942350_20070816_screen003.jpg
    140.4 KB · Pregleda: 399
  • 942350_20070816_screen004.jpg
    942350_20070816_screen004.jpg
    104.5 KB · Pregleda: 459
  • 942350_20070816_screen006.jpg
    942350_20070816_screen006.jpg
    88.7 KB · Pregleda: 370
ceo zivot sam sanjao igru u kojoj je moguce u prepunom gradu ljudi i objekata praviti picvajz, ali najiskrenije! :) OVo stravicno dobro izgleda!

sudeci po developer timu, igra ce biti teski krsh (kao i scarface : world is yours), a screenshotovi su pre-render-photoshop (pogotovo drugi), oni koji to nisu pokazuju koliko je Sierra nisko pala...

Ovo me podseca na seriju Heroes. Kako se zvase bese glavni negativac 1. serijala?.... Sylar.

Auf, što volim kada se priča o svemu osim o tome kako će se neka igra igrati. Kao što je gx-x rekao, ovo će u suštini biti isto što i Scarface ili Hulk: Ultimate Destruction. Kažu, koriste istovetnu mehaniku i princip igranja. 1 užas. Samo što će se ovde kupiti elementi priče (njih 250) po gradu. I živo me zanima šta je ovde Sci-Fi...

As original as Alex may be, his game builds on a model already established by several earlier prototypes, not the least of which is developer Radical Entertainment's previous efforts on Scarface and Hulk: Ultimate Destruction. Like those games, Prototype offers a sprawling city as a playground. In this case, it's New York City, but the "Big Apple" Alex wakes up to is embroiled in a horrifying conflict.

Ovde imate i zadrigli preview/interview:
http://www.1up.com/do/previewPage?cId=3162107

sci-fi je to sto glavni lik ima implementirane neke gene koji mu daju neke moci isl...

I heroj plemena Shaikana iz Spellforce 2 ima implementirane neke gene koji mu daju neke moći (konkretno, njegov predak je pomešao svoju krv sa krvlju zmaja sa kojim se pobratimio), pa igra nije Sci-Fi :p

I heroj plemena Shaikana iz Spellforce 2 ima implementirane neke gene koji mu daju neke moći (konkretno, njegov predak je pomešao svoju krv sa krvlju zmaja sa kojim se pobratimio), pa igra nije Sci-Fi :p

barem od tebe covek nisam ocekivao ovakvo poredjenje...Mislim, Sci-Fi je neka buducnost i fikcija bazirana na izvedbi iz sadasnjosti, a spellforceforce to svakako nije ni u jednom elemntu svi su fiktivni i to je "fantasy", a ne Sci-Fi...Znas o cemu pricam...bez veze si ono malopre napisao...Sci-Fi i fantasy nisu ni slicni zanrovi. "ET" je Sci-Fi dok je "Lord Of The Rings" Fantasy...znam da ti je jasno ocemu pricam, zato mi je jos manje jasno zasto si ono iz quota izjavio :S:

Poslednja izmena:
Pa hoću da kažem da izmišljotine o šejpšiftovanju i nekakvim genima ne znače automatski da igra poseduje naučno-fantastični prizvuk. Ovo je akciona igra, klon Skarfejsa i GTA i to bi bilo to.

E pa dobro onda, ali cekaj, GTA je je dobra igra ! :smash: (dobra igra onima koji vole to. Kad sam poredio prototype sa "scarface" igrom mislio sam na to da ce biti shit jer taj razvojni studio jednostavno nije u stanju da izbaci nesto sto valja (barem do sada je tako bilo))

Poslednja izmena:
:D Istina, ima ljudi koji vole to. Ovo je za njih i pravljeno, da bude malo drugačije, a taman dovoljno isto. Čisto da se ne skupljaju žetoni jurcanjem po gradu, nego da se odmota priča malko. :)

ceo zivot sam sanjao igru u kojoj je moguce u prepunom gradu ljudi i objekata praviti picvajz, ali najiskrenije! :) OVo stravicno dobro izgleda!

Probaj Crackdown. To je tek ludnica. Ovo ima bolju grafiku i možeš stvarno svašta da radiš, ako reše dobro kontrole, ima da se drogiram sa ovim, kao sa Crackdownom... pustiš mozak i postaneš trigger happy...

Spiderman 3 meets Crackdown!:)

Deluje da ce biti vrhunska igra.
Jedna za pamcenje......

woow, covek trci brze od kola, penje se na zgrade u trku, ima ubrzanje kao metak, sabija kola pri doskoku ko da ima 500kg, otporan na metkove kao da ima godmode ON, siljke kao x-man pri tom je surov kao fredi kruger, da da, igra obecava...

Poslednja izmena:
ne mozete nishta unapred da prichate dok newidite..!!! :mad:

Pa videli su, valjda mislis dok ne probaju :)

meni to deluje (izvodjenje) kao i onaj filmic u uvodu u Crysis. Pokazuje ti sta nikad neces uspeti da uradis, osim ako jedno te isto ne budes vezbao bar 2 sata dnevno :D

Poslednja izmena:
e sa tim se slazem..kad sam gledao u crysis-u uwodni film..odushewio sam se..!! ali posle..

tako i ovo sad super izgleda kad onaj lik onako uvezbano trci kroz grad, bez ikakvih ociglednih ogranicenja, a kad budemo igrali igru bice verovatno skroz drugacije, trosice ti se neki qrac pa ces ili moci da trcis 5 sekundi ili da skocis 2 puta...

tako i ovo sad super izgleda kad onaj lik onako uvezbano trci kroz grad, bez ikakvih ociglednih ogranicenja, a kad budemo igrali igru bice verovatno skroz drugacije, trosice ti se neki qrac pa ces ili moci da trcis 5 sekundi ili da skocis 2 puta...

Pa cemu ti sluzi trainer nego da igras opusteno? :D

Prototype Delayed
May 5, 2008 - Happy Monday: Prototype has been delayed until 2009. Over on GameStop.com, the third-person action title's release date has been bumped from a rosy fall release to April Fools Day 2009.

Vrh Dno