Šta je novo?

Koji Hide files and folders?

• Začetnik teme Začetnik teme vipi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

vipi

Čuven
Učlanjen(a)
28.04.2003
Poena
620
Koji mi preporucujete programcic za sakrivanje fajlova i prvenstveno foldera? Neki koji ste probali i koji provereno dobro radi bez problema. Treba mi da mogu da sakrijem folder ali da moze da mu se pristupi, samo hide bez nekog lock-a.
Probao sam Hide Folder XP, File and folder privacy ali nece da sakriju folder...
Hvala unapred.

<Search>
Folder Guard.

Hvala, evo pokusavam ali mi ne uspeva. Sakrije folder, ne vidi se, ali kada ukucam putanju do tog foldera, iz Total Commandera mi otvori kao da je prazan a iz My Computera kao da ga nema.
Meni treba da mogu da sakrijem folder ali da moze da mu se pristupi, samo hide, znaci jedino ja znam da postoji folder ali se ne vidi i kada ukucam putanju do foldera da mi prikaze sadrzaj.
Otkacio sam Full-access u Folder Guard-u ali ne pomaze.

Uhm, ne znam kako to tacno ide... znam da mozhe sigurno.
Treba da kad sakrivas folder ima opcija "do not include subfolders" ili slicno.
Cisto da znas, tako nesto pomazhe samo protiv 3-godisnjaka da ne nadju tatin/mamim "snimak", ali dalje od toga ne 😉

Meni treba da mogu da sakrijem folder ali da moze da mu se pristupi, samo hide, znaci jedino ja znam da postoji folder ali se ne vidi i kada ukucam putanju do foldera da mi prikaze sadrzaj.
Otkacio sam Full-access u Folder Guard-u ali ne pomaze.
Zanimljivo je to da je u verziji 1.2 ovaj program:

http://www.snapfiles.com/reviews/free-hide-folder/freehidefolder.html

radio baš tačno ono što tebi treba. No, pošto je to, u stvari, bio bag mislim da sad više nije tako. Dakle, pokušaj da nađeš verziju 1.2 (možda ti autor pošalje ako mu pišeš).

Sad sam pogledao da nije slučajno meni negde na disku ostala ta stara verzija, ali nije.Obrisao sam je.

Inače, Hide Folders XP takođe ima (pored ostalog) i tačno ono što tebi treba:

Hide folder protection mode. The protected file or folder will not be visible to a user, but it will be possible to access it if you know the path to the object. This can be helpful when you want to hide application folders but allow running the applications from these folders. E.g. you can hide Hide Folders XP application folder, so nobody will know about it, but if you type from the command prompt "C:\Program Files\HFXP2\hfxp.exe", Hide Folders XP will run.

http://www.fspro.net/hide-folders-xp/

Doduše, sadržaju može da se pristupi, ali nisam siguran da li može da se vidi sadržaj foldera kad otkucaš putanju do njega.

Poslednja izmena:
Stavim hide u Hide Folders XP i nista, i dalje vidim folder, probao sam i Hide Files and Folders i pise da ima tu opciju ali isto i dalje vidim folder...
Probacu da nadjem Free Hide Folder v1.2

Folder Access, ne samo da ih krije, nego ih i enkriptuje (po izboru).

Poslednja izmena:
Kako ih kriptuje? Koliko vidim po sajtovima FA bas ne radi nista dalje od sakrivanja foldera od kanarinca 🙂 A kamoli enkripciju.

To nece biti da je ono sto mi treba...

Kako ih kriptuje? Koliko vidim po sajtovima FA bas ne radi nista dalje od sakrivanja foldera od kanarinca 🙂 A kamoli enkripciju.

Izvinjavam se svima. Napisao sam Folder Access koji sam koristio do pre nekih nedelju dana, u stvari sam mislio na Folder Lock, koji sada koristim

Folder Access ih samo stiti sifrom, i nista, dok ih Folder Lock sakriva.

Izvinite jos jednom 🙁 .

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno