Šta je novo?

Antec P190

Sarmice, hvala sto si me prosvetlio!
Ja sam u potrazi za kvalitetnim kucistem i napajanjem i ovo bi mi resilo oba problema!
Odusevljen sam!
Da li moze negde da se nabavi ili poruci P190 kuciste?

Smatram da nekih 250 evra nije previse za ovako kvalitetno kuciste + 2 napajanja!
Ako pogledate cene hi end kucista i kvalitetnih napajanja, trebace vam toliko para ili vise za kuciste i napajanje!
Da li P190 moze da se poruci preko interneta? Da li neko isporucuje robu u zemlju Srbiju?

Evo sta sam dobio kao odgovor kad sam se interesovao za kupovinu preko interneta!

Part No: Product: Qty: Price: Total:
P190 ADV SUPER MID BLK... 1 328.52 328.52
--------------------------------------------------------------------------
Subtotal: $328.52
Shipping: $31.81
Shipping/Handling Adjustment: $195.00
Sales Tax: $0.00
Grand Total: $555.33

Evo sta sam dobio kao odgovor kad sam se interesovao za kupovinu preko interneta!

Part No: Product: Qty: Price: Total:
P190 ADV SUPER MID BLK... 1 328.52 328.52
--------------------------------------------------------------------------
Subtotal: $328.52
Shipping: $31.81
Shipping/Handling Adjustment: $195.00
Sales Tax: $0.00
Grand Total: $555.33

Sto bi rek'o nas napaceni narod: "Neka 'fala".

Ja juce pazarih P182 za oko 100€ i:banana:

Lep dizajn ali 250$ je ipak u rangu sa stackerom i budjavim lcs-ovima :d koji su far away bolji.

Lep dizajn ali 250$ je ipak u rangu sa stackerom i budjavim lcs-ovima :d koji su far away bolji.
ne slazem se sa ovime...mislim da je antec mnogo kvalitetnije odradio posao na P seriji nego CM na Stackerima etc. shto zbog hladjenja shto zbog obrade shto zbog toga kakav je raspored unutra..

Daleko je od toga da vredi 250 evra to kucishte,ali bash daleko,treba ti josh 50 za ventilatore(iako se uz njega dobijaju neki) da bi rashladio sve kako valja,jer ako one fabricke stavish na LOW nece se cuti nishta ali ce se isto tako sve i "uzariti",a na MAX 'lade ali su nesnosno bucni...

uz njega se dobijaju 2x140mm, 1x120mm i 1x200mm i u vrh glave treba da dash 20evra na ventilatore mada mislim da ni toliko ne treba jer eventualno mozesh da ubacish josh 1,2 venta i to je to shto je daleko od 50evra osim ako necesh da dajesh 25e na 1 vent..i kucishte vredi svaki evro po svemu je top of the range i tu i nema neke polemike, moze da se ti se svidi ili ne ali da je vrh, vrh je..

bilo bi lepo kad bi videli brusheni aluminijum ovako je skroz obicno sto i nije toliko lose :D

edit
reviwer: doors are held by magnetic force... vec vidim momentat u nekom americkom uber geek filmu "they are hacking us, USE A MAGNETIC FORCE GOD DAMN IT!!!" :D:D:D

Poslednja izmena:
Daleko je od toga da vredi 250 evra to kucishte,ali bash daleko,treba ti josh 50 za ventilatore(iako se uz njega dobijaju neki) da bi rashladio sve kako valja,jer ako one fabricke stavish na LOW nece se cuti nishta ali ce se isto tako sve i "uzariti",a na MAX 'lade ali su nesnosno bucni...

Zasto mislis da fabricki ventilatori nisu dobri? Koji su bolji?
Sumnjam da bi u ovakvo kucishte ugradyivali nekvalitetne ventilatore!

BDW, kakvog su kvaliteta napajanja koja se isporucuju uz ovo kuciste?

da li se zna kada ce se P190 pojaviti na nasem tryistu?

Zasto mislis da fabricki ventilatori nisu dobri? Koji su bolji?
Sumnjam da bi u ovakvo kucishte ugradyivali nekvalitetne ventilatore!

BDW, kakvog su kvaliteta napajanja koja se isporucuju uz ovo kuciste?

da li se zna kada ce se P190 pojaviti na nasem tryistu?

Zato shto sam koristio (testirao) Antec Nine Hundred i Antec p180 i stvarno su tihi ventovi kad su na LOW,ali je onda protok vazduha nikakav,a na MAX se stvarno preterano dernjaju...

A i celo kucishte izgleda ko frizider a to ne znam kako moze da se svidi nekome...:crash:

Zato shto sam koristio (testirao) Antec Nine Hundred i Antec p180 i stvarno su tihi ventovi kad su na LOW,ali je onda protok vazduha nikakav,a na MAX se stvarno preterano dernjaju...

A i celo kucishte izgleda ko frizider a to ne znam kako moze da se svidi nekome...:crash:

to da li se dernjaju je subjektivna stvar i zavisi od choveka do choveka, meni su svi ventovi u antecu na max. a s'obzirom da mi se winamp ne gasi ni ne chujem ih..
btw. imaju sasvim solidan protok i na low, i vishe nego dovoljan da se sve dobro hladi za 24/7
a bitno je da je stacker lepo kucishte :crash: ako antec izgleda kao frizider ne smem da zamislim epitet koji bi dobro opisao tu cm kantu...

to da li se dernjaju je subjektivna stvar i zavisi od choveka do choveka, meni su svi ventovi u antecu na max. a s'obzirom da mi se winamp ne gasi ni ne chujem ih..
btw. imaju sasvim solidan protok i na low, i vishe nego dovoljan da se sve dobro hladi za 24/7
a bitno je da je stacker lepo kucishte :crash: ako antec izgleda kao frizider ne smem da zamislim epitet koji bi dobro opisao tu cm kantu...

Khm,khm gde li sam ja napisao da je Stacker lep,ja ne vidim nigde... U jednom tredu sam napisao da mi se svideo onaj Stacker NVidia edition i to je to,i ovaj obican mi je ruzan ko i Antec...

Ne pochinjite flejm o izgledu kucishta. Ovde se pricha o antec-u kao kucishtu koje treba da opravda odnos cene/kvaliteta/funkcionalnosti. Nekome je ruzan stacker, nekome antec a nekome tt kucishta shto mu dodje kao totalno subjektivno mishljenje.

I pored svih fichra za te pare se isplati tt lcs ili stacker. Lcs zbog vodenog hladjenja, a stackeru mozesh bukvalno da izvuchesh plochu ili da ga rastavish na 50 nachina. Ili prosto nude funkciju vishe za isti novac

stackera sam uzeo kao referencu, isto bi bilo da sam napisao neki full-tower TT, nije se nuzno odnosilo na tebe, ne toliko kao ono za venitilatore
@staljin ti ne mislish da P190 vredi tih para iako ima vrhunsko hladjenje, zavrshnu obradu, 2 odlichna napajanja i unutra vishe nego dovoljno prostora?

Poslednja izmena:
Antec kućišta su nešto najbolje što se može kupiti na našem tržištu, ništa im nije ni blizu a znam šta pričam jer sam imao u rukama i CM i TT i Chieftec i sve ostalo što se kod nas prodaje, bar dok se neko ne seti da uvozi Lian-Li ,). Ovo kažem i zato što lično imam Nine Hundred koji sam kupio pre nego što sam montirao nekoliko P182 i oduševio se kvalitetom izrade i pre svega dizajnom unutrašnjosti P182, da sam imao prilike da ga imam u rukama pre Nine Hundred bogami bih bio u velikoj dilemi. Svakom mogu da preporučim bilo koje od ova dva kućišta, izbor je samo pitanje ukusa, da li vam se više sviđa gamerski nastrojen Nine Hundred ili konzervativniji P182. Što se tiče P190 tu nema šta posebno da se kaže, mlađi, veći i još dizajnerski doteraniji brat pomenutih kućišta, jednostavno jedno od najboljih i najkvalitetnijih kućišta uopšte.
Slika govori više od reči:
http://video.google.com/videoplay?docid=3216833702691836132&hl=en-CA
Čim se pojavi kod dobavljača naručiću jedno za radnju.
PS. Ventilatori u Nine Hundred-u i na LOW se maltene ne čuju a veruj mi prave sasvim dobro strujanje vazduha u kućištu i sasvim dovoljno za celodnevni rad u kućnoj varijanti, na HIGH je to već pravi mali uragan ali za server koji treba da radi 24/7 mislim da nema boljeg i isplativijeg rešenja.

Bruka dobro. Sigurno je cena kucista sky-high :)

Poslednja izmena:
Zadovoljicu se ja i ovim P190!
Kupujem ga cim se pojavi u prodaji!

Da li na P190 mogu da se ugrade tockici radi lakseg pomeranja kucista? Ipak je dosta tesko!
Zanimaju me originalna (fabricka) resenja, a ne budzenje tockica sa stare fotelje na kuciste!

Ja još sanjam anteca p180 a vi mi sad tu ubacujete 190 alo ljudi dokle bre :D

Nazad
Vrh Dno