Šta je novo?

Koji Zalman Cooler za E6750?

Bob Rock

Slavan
Učlanjen(a)
10.08.2007
Poena
319
Znaci treba mi neki dobar Zalman cooler za C2D E6750! Procesor ce naravno biti overclocked ali mi ne treba za neki extremni overclock vec neki normalan.

Pare nisu problem a bilo bi i pozeljno da se isti moze kupiti kod nas ili barem preko nekoga naruciti.

P.S. Interesuje me samo Zalman ostalo tipa CM,TT........ me ne interesuje.

Poslednja izmena:
7700Cu - najisplativiji !!!

9700 led.Prilicno pipav za ugradnju(skida se ploca) ali kad ga jednom stavish nema problema, ima i regulaciju brzine obrtanja tako da ako ti je vazna i tisina sve preporuke za ovaj model.Imas ga u firmi koja pocinje sa HG u BG-u naravno.

Pa pre otprilike 2 meseca,platio sam ga oko 5500 din.Sto se tice performansi prilicno dobro hladi,glupo je da pricam o temperaturama otprilike su mi core 0 25c core 1 21c po core temp-u u idle rezimu a zna da skoci i do 47-50c kad ga bas opteretim.Kada su bile one velike vrucine u idle rezimu temperatura je bila oko 35-37c, temperatura u sobi 30c.Kuler definitivno nije jeftin, zalmana sam uzeo samo zato sto mi je radio drugi model naravno oko 4 god. na masini koja se nije gasila 24/7.Inace taj zalman i dan danas radi.

Pa pre otprilike 2 meseca,platio sam ga oko 5500 din.Sto se tice performansi prilicno dobro hladi,glupo je da pricam o temperaturama otprilike su mi core 0 25c core 1 21c po core temp-u u idle rezimu a zna da skoci i do 47-50c kad ga bas opteretim.Kada su bile one velike vrucine u idle rezimu temperatura je bila oko 35-37c, temperatura u sobi 30c.Kuler definitivno nije jeftin, zalmana sam uzeo samo zato sto mi je radio drugi model naravno oko 4 god. na masini koja se nije gasila 24/7.Inace taj zalman i dan danas radi.

Dobar kuler mada je i 9500 ok a 10ak e je jeftiniji 😉

Moj glas ide za 7700cu ili 7500cu led

isti kao cnps7700cu, samo je umesto boje bakra tamno crven i ventilator svetli crveno

i bespotrebno skuplji

Znaci nema neke razlike u perfomansama u odnosu na 7700/9700?!

Ako ne uspem da nadjem 7700/9700 uskoro onda cu biti primoran da uzmem Fatality i nadam se da je kvalitetan kao ova dva!

Hvala svima na odgovorima.

Ako mogu i ja da pitam nesto u vezi zalmana. znaci kupio sam Zalman CNPS8000,tacnije kupljen je ali mi nije jos stigao,treba da dodje za par dana. Trebao sam da uzmem 7700 ali doslo do nekih komplikacija i tako iznerviran narucim ovaj kuler. Posle hladne glave kontam da se nisam zaj...? potreban mi je za oc e4300 na jedno 3ghz,eventualno vise... jel ima neko i kakvo mu je iskustvo sa ovim 8000? iskreno se nadam pozitivnom odgovoru.

Ja sam morao zbog GA-p35ds4 da kupim TT BT,jer mi cu7700 za malo nije mogao lepo da legne. Kakvo razocarenje posle zalman-a. BT lepo hladi cpu i mozes da menjas dvanaestice ali brate okolo je sve vrelo a plus i tezi je za montazu.

Nazad
Vrh Dno