Šta je novo?

mp3 konverzija

• Začetnik teme Začetnik teme erb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

erb

Čuven
Učlanjen(a)
04.05.2006
Poena
620
Prvi put se srecem sa ovim pa je pitanje mozda i glupo ali ajde..

Imam brdo pesama u nekom PHP (mp3) obliku. Radi u winampu i sve...
Dali ima neki konvertor da prebaci iz tog php oblika u cist mp3 format,da bi na player-u u autu mogao da se ocita.

Znaci php u mp3 ???

Player u autu i mp3 player ne mogu da ocitaju muziku u ovom php formatu. Kako da prebacim u klasican mp3

Poslednja izmena od urednika:
ma, ja mislim da je to najobicniji mp3, samo sa "pogrešnom" extenzijom (verovatno kad si skidao tu muziku sa Neta, bila je na nekom PHP sajtu, a tvoj d/l manager nije uspeo da odmah sam odredi koji je to format)

znači, probaj da ručno* izmeniš extenzije, pa vidi šta će biti!

@zoni
I meni se cini da si u pravu. Ima sve odlike mp3-a osim ekstenzije. (velicinu,kvalitet...)
Nisam ja ni skidao,nego imam na nekom dvd-u od druga. Probacu da potrazim te multi rename programe. Jel imas predlog za zneki,posto se ne razumem u njih??
@2112
probacu ovo sto si predlozio

Probacu da potrazim te multi rename programe. Jel imas predlog za zneki,posto se ne razumem u njih??

Obican TCommander - selektujes sve mp3-ojke (ustvari php-ovke 😀) > Shift + F6... pa u prozoru kad dobijes *.* promenis u *.mp3 i to ti je to 🙂

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Obican TCommander - selektujes sve mp3-ojke (ustvari php-ovke 😀) > Shift + F6... pa u prozoru kad dobijes *.* promenis u *.mp3 i to ti je to 🙂

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Hvala. Probacu uskoro pa javljam jel to to...

To je resilo problem.Jednostavno.
Hvala svima

btw, za one koji nemaju Total Commander (ili im ne odgovara njegov Multi Rename deo), evo mog predloga: Bulk Rename Utility (free, ~850kB)
Meni je on prekomplikovan... Nije da ga nisam koristio, ima tamo negde na forumu gde sam pomagao i da se isprave neki bagovi, ali za svakodnevnu upotrebu volim nešto prostije.

A baš sam se čudio kakav je to PHP format pesama, pa ćutim da ne ispadnem glup u društvu... :d

A baš sam se čudio kakav je to PHP format pesama, pa ćutim da ne ispadnem glup u društvu... :d

Ja sam samo pomenuo da je mp3 ali u nekom php obliku (ne formatu) -misleci na ekstenziju ali se niosam lepo izrazio u drugom postu zato sam i stavio mp3 u zagradi gore,i trazio da se prebaci iz php oblika u mp3 na koji sam navikao. Al' da ne se...m,prvi put sam ovo video u ovakvom izdanju pa sam bio zbunjen i ako imam komp godinama. E moj erb kompjuterasu! 🙂
I dalje ne znam kako je ovo moj drug nasnimao ovko budjavo umesto da je lepo sve ovo sam zavrsio
pa onda narezao,a ne pustio meni da se brukam na forumu medju znalcima.

Sto rece 2112,uzecu cekic ali pravi i ulupacu nekog 😉

Poslednja izmena:
Ajde da ne otvaram novu temu. Jos jedno pitanje imam.

Koji je najbolji, besplatni, flv to avi(ili divx,xvid...ili nesto standardno) konvertor.

Uf, ovo je bilo brzo. Hvala wiz011

Svideo mi se.Lep je ,brz i efikasan 🙂

a jel baš moraš da konvertuješ iz nekog razloga? Ja FLV puštam na isti način kao i sve ostale video fajlove - preko kombinacije Media Player Classic + ffdShow 😉 (meni je to mnogo bolje, nego konvertujem... e, sad, ako to hoćeš da gledaš na npr. samostalnom DVD player-u, to je druga stvar 🙂 )

Ma video ide na disk koji treba da seta od ruke do ruke pa ne mogu da svakom da objasnjavam sta da instalira i kako da pokrene taj format. Usput, bilo mi je interesantno da ceprkam malo.

....a i dopao mi se ovaj program na kraju, tako da je sve ispalo ok.
....mada dosta je stedljiviji flv koliko vidim.Za 1/3,mozda i vise u proseku.

Ne mora da znači... Eksperimentiši sa setovanjima, može da se dobije AVI slične veličine.

Da upozorim sve koji ovo koriste da, do daljeg, zadrže verziju 1.41. Izašla je verzija 1.50 ali sa njom ima ozbiljnih problema: neki (zaista problematični) FLV fajlovi s njom ne mogu da se konvertuju, sa 1.41 mogu. Osim toga, ogroman broj YouTube FLV fajlova uopšte ne može da reprodukuje, dok 1.41 to radi bez problema. Nešto je vrlo naopako u verziji 1.50.

Ja ne znam šta je tom čoveku, problem je rešen i on je u ANSI kompajliranoj verziji. Unicode verzija radi savršeno ali on je nije stavio za download.

Elem, evo ga ovde patch koji će, ako vam Internet Video Converter 1.50 ne radi, vašu ANSI verziju prepraviti u Unicode verziju.

Patch je baziran na portable verziji, trebalo bi da radi i na onoj sa instalerom, ali nisam isprobao.

Prilozi

Nazad
Vrh Dno