Šta je novo?

XBox 360 iznajmljivanje

• Začetnik teme Začetnik teme Mellow
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Mellow

Čuven
Učlanjen(a)
02.05.2002
Poena
619
Posto sam saznao da neko iznamljuje Xbox 360, a nemam tel doticne osobe (osoba), molim clanove da ukoliko poseduju ovakvu informaciju proslede tel na PM, da ne bi krsili pravila foruma.

Hvala unapred

ajde posto ti proslede fon, ako te ne mrzi napisi po kom sistemu se iznajmljuje i koje su cene i mene zanima 🙂

Me too, bash bih voleo da odigram NBA 2K7, nekad sam ga igrao na Dreamcast-u .. 🙁

Iznajmis, odigras Bioshock i vratis 😀

Teshko da bih ga zavrshio za 24 sata, ta igra ce se igrati na very hard i degustirace se danima, neki sport/voznja .. onaj basket je prava stvar.

Pa, ko kaze da moras da vratis za 24sata 😀. Inace, za taj basket se slazem 😉

Poslednja izmena:
Me too, bash bih voleo da odigram NBA 2K7, nekad sam ga igrao na Dreamcast-u .. 🙁

Juche sam bash igrao NBA 2k7, i igra me je iznenadila, dok se NBA Live 07 nije odlepio od pre 5 godina, ali naravno lepshi je, i prosechan amerikanac (IQ50) ce pre kupiti to..

Hahhaha, ima IQ kao sobna temperatura. Nego, skinuo sam trejler za NBA 2k8 za PS3 i Xbox360, izgleda bolje nego NBA08, a i dalje će valjda imati onu fluidnost...

Jos uvek nema telefona, anyone......

Ajd bre, fenseru, daj 350 evrića i igraj se na svom Xboxu kao čovek 😀
Najbolje da će neko da ti iznajmi Xbox360 za 10 evra na dan, pa da to može da ga košta skupe popravke 🙂

Bolje daj 350e, pa da tebe koshta skupe popravke 🙂 sada cje driver da se javi sa ROD 🙂

Ma jok bre, Mellow-a znam lično, pa se malo šalim 😉

Lako tebi kad si dobio konzolu za dzabe 🙂

Platio sam popravku 😀

mislim da je govorio o padu cene konzole,a ne o padu cene iznajmljivanja :d

Ozbiljno sta bude ako iznajmis xbox360 i desi ti se rod?
pretpostavljam da onaj sto ti je iznajmio nema vise garanciju (sto zbog komercijalne upotrebe sto zbog flashovanja...), a sasvim sigurno ti nece reci, ok nema veze, nisi ti kriv |>>

Poslednja izmena:
Potpuno sam zaboravio na ovaj thread. Elem zanimljivi komentari.
@Max pokusavam da je kupim ali ne ide, nikako da naletim na neki polovan a da je cena pristojna. A sho fenser....
@Savicini daj tel pls, ja sam ga imao a nisam ga memorisao u fon,i spole toga nisam nikako mogao da ga nadjem, tako da pls na PM

Ma zezam se, vidiš li smajlije... 🙂

Pa naravno da se i ja zezam, jok ozbiljan sam...

1000 din na dan je ... hmm .. gloopst ... radije cu kupiti nego tako davati novce bzvz ... Mislim ok je jednom ili dvaput, ali stvarno je neisplativo ... i + mislite da oni kupuju Xbox u Srbiji ... Eno Xbox 360 u kini za 250 evra ...

Poslednja izmena:
Donesi ga ovde za te pare... Eno i goriva u Egiptu za 8 dinara po litru!

A dok ga SSJ_5 transportuje preko planina kineskih, a vi cekate isporuku, jos uvek mozete da iznajmite Sony PS 2. Jos ako iskoristite PM... 😉

Poslednja izmena:
EPP 🙂 Placjen termin ?🙂 LOL

Mozhda chovek necje da kupi xbox, mozhda mu se ne slazhe uz TV 🙂

Ma covek hoce da kupi ali je problem sto nema ponude, a necu da placam 500 jura za nesto sto realno ne vredi toliko.... za te pare mozes da kupis PS3.

Nazad
Vrh Dno