Šta je novo?

8600 GTS DX10 performanse...

A bogami po svim testovima koje sam video, tačno je.

Znali su svi da će zakazati potpuno srednji segment...

hm,izgleda da nista ispod ATI 2900 i serije 8800 verovatno nece biti dovoljno za komotan rad na nekom 22"TFT u nekim buducim dx10 igrama

a ne pa izace nvidia9xxx i ati3xxx

licno imam 8600gts i igram sve igrice opusteno cak i ovu prvu directX10...takozvana LOS PLANET

tako da nemam nasta da se zalim...pozz

Videcemo jos kad se optimizuju drajveri i igre nije realno dati 300 eura za grafu kad za te pare mozes da uzmes xbox360

Videcemo jos kad se optimizuju drajveri i igre nije realno dati 300 eura za grafu kad za te pare mozes da uzmes xbox360

Pa nikad nije bilo realno, al uvek imas onih koji MORAJU da imaju sve naj-naj inache ne bi mogli da pogledaju sebe u ogledalu rano izjutra.

Ili jednostavno žele da se igraju na kompu u većim rezolucijama i da im ne secka igra, a pri tome mogu da si priušte dobru grafu ;)
Ima logike, a....a ??? :eyebrows:

Ili jednostavno žele da se igraju na kompu u većim rezolucijama i da im ne secka igra, a pri tome mogu da si priušte dobru grafu ;)
Ima logike, a....a ??? :eyebrows:

Njah, sumnjam da je to u pitanju. Kao prvo, niko od tih koji kupuju ni nemaju pojma koje su zahtevnosti igrice koje "mozda" nameravaju da odigraju, ali se vode rezonom "cim je najsqplje, ima da przi".:cigar:

A i 300e koje si gore pominjao nije bash najskuplje (zapravo daleko od toga), niti je naj-naj :d

Poslednja izmena:
Pa dobro minimum 300 e za dx10 igre

Imas 8800GTS 320MB i za manje pare recimo 265€ ;)

Mislim da se vise isplati dodati jos 30-40 era i uzeti polovnu sa 640MB, ipak to znaci u visim rezolucijama i pogotovo u DX10 igrama :)

i bice isto tako upola slabije za igre iz tog momenta. U prevodu: kostace tacno onoliko koliko i rade ;) Evo , mozes sada da kupis x1950XTX koji je kostao 500+ evra za nekih 200 i kusur evra, samo neces se naigrati najnovijih igara na njoj uprkos 'povoljnoj ceni'.

Pa, ono, baš. Nije da se sa X1950XTX neće baš naigrati. Nije više u top segmentu, ali je sasvim upotrebljiva za skoro max detalja u normalnim rezolucijama. Do 1 ili 1.2 megapixela sam siguran da može da vuče sve sem Kolina.

Pa, ono, baš. Nije da se sa X1950XTX neće baš naigrati. Nije više u top segmentu, ali je sasvim upotrebljiva za skoro max detalja u normalnim rezolucijama. Do 1 ili 1.2 megapixela sam siguran da može da vuče sve sem Kolina.

u prvu si, los sam primer dao donekle, ipak je ono bila karta od dobrih 500 evra...Bolji bi primer bila neka karta od 300 evra...

Ma mislim da je svima najpametnije da iskuliramo do pojave 9xxx serije Nvidije odnosno 3xxx ATIja. Slicna situacija je bila i sa NVidijinom serijom 5 koje su tek od 57xx dale upotrebljive rezultate u DX9. Ubedjen sam da se 9600 biti mnogo bolja varijanta za DX10 od recimo obicnih 8800.

Ma mislim da je svima najpametnije da iskuliramo do pojave 9xxx serije Nvidije odnosno 3xxx ATIja. Slicna situacija je bila i sa NVidijinom serijom 5 koje su tek od 57xx dale upotrebljive rezultate u DX9. Ubedjen sam da se 9600 biti mnogo bolja varijanta za DX10 od recimo obicnih 8800.

Sudeci po tome koliko srednja klasa ne zanima ni AMD ni NVidiu u ovoj generaciji, i kako su se tu ponasali u prethodnim generacijama... U najboljem slucaju ce najnadbudzeniji GF9600 prebaciti 8800GTS.

Nazad
Vrh Dno