Šta je novo?

Fortron napajanja

datorec

Slavan
Učlanjen(a)
11.12.2006
Poena
319
moze li neko da mi kaze koliko su pouzdana i kvalitetna napajanja FORTRON?
konkretno me zanima model epsilon 1010w.

Hvala svima!

P.S. verujem da nema mnogo ljudi da su se susretali sa ovim napajanjem ali sa drugim modelima verovatno jeste pa me zanima u globalu misljenje strucnjaka sa foruma.

FORTON pravi vrhunska napajanja, tako da je sigurno dobro. Nesto sam cackao po googleu i video par finih tabela, tako da verujem da je OK.

Ali pitam se sto bi menjao TT-a od 750W? Jel ti ne vrsi posao? Mislim trebalo bi da je dovoljno jak :wave:

P.S.
Ako ti bas treba KW-no napajanje razmisli o CM RealPower-u od 1KW-a. Iako sam covek koji ne voli CM, ovo napajanje se stvarno dobro pokazalo. Po recima jonnyGURU-a bolje je od ENERA GALAXY. Najbitnije nije preskupo, moze kod nas da se kupi, lepo izgleda, super radi i tiho je :wave:

malo mi je ovo tt napajanje. pretrazio sam sve zivo sto sam znao po srbiji da nadjem taj cm i citao sam koliko je to dobro napajanje ali nema da se nadje. j++++a smeju mi se prodavci kad dodjem da trazim to. znas koliko sam puta vristao od muke kad ih pitam sto oglasavaju nesto sto ni ne mogu nabavit.

hvala na odgovoru i pozdrav

Poslednja izmena:
malo mi je ovo tt napajanje. pretrazio sam sve zivo sto sam znao po srbiji da nadjem taj cm i citao sam koliko je to dobro napajanje ali nema da se nadje. j++++a smeju mi se prodavci kad dodjem da trazim to. znas koliko sam puta vristao od muke kad ih pitam sto oglasavaju nesto sto ni ne mogu nabavit.

hvala na odgovoru i pozdrav

Aj javljam ti za to CM napajanje, mozda ipak moze da se nadje :wave:
Ako nesto namirisem saljem ti gde ima ...

poz

EDIT:
I jos nesto, skoro pa mi je neverovatno da ti TT TP od 750W nije dovoljan, zato sto sam gledao sta su sve izgurala neka slabija napajanja.
Kako zakljucujes da ti nije dovoljno?

Poslednja izmena:
kad radim vise stvari, tj kad radi rezac i diskovi verovatno sto je za drugu graf uzeta struja sa tih grana onda se iskljuci mon. pogotovo kako su izasli novi drajveri 162.22. 100% je do struje. ima dovoljno kad se igram i normalno koristim ali meni ne trebaju takvi ispadi da mi se gasi monitor. pozdrav

Nema sanse da ti je to napajanje slabo/malo ali dobro ako si odlucio ja nema nista protivU 🙂
Fortron su odlicna napajanja i ovde se mnogo popularna jer su jeftina (relativno) a veoma pouzdana. Oni rade OEM napajanja za brdo firmi....

kad radim vise stvari, tj kad radi rezac i diskovi verovatno sto je za drugu graf uzeta struja sa tih grana onda se iskljuci mon. pogotovo kako su izasli novi drajveri 162.22. 100% je do struje. ima dovoljno kad se igram i normalno koristim ali meni ne trebaju takvi ispadi da mi se gasi monitor. pozdrav

hmmm...
To je onda OK. Mada moze da se desi da sa tim napajanjem nesto nije bas u redu :wave:

Nema sanse da ti je to napajanje slabo/malo ali dobro ako si odlucio ja nema nista protivU 🙂
Fortron su odlicna napajanja i ovde se mnogo popularna jer su jeftina (relativno) a veoma pouzdana. Oni rade OEM napajanja za brdo firmi....

napajanje je 100% ispravno. stvar je u tome sto ja imam u kucistu 8 ventilatora, 4 neonke, 3 hdd + rezac, neki cm musketir, 4 gb rama i vodeno na dve 8800gtx. a stvarno ne bilo mu previse:wave:

Gde kod nas ima da se kupe napajanje te firme?

Nazad
Vrh Dno