Stvarno je zanimljivo citati postove ljudi koji svi zajedno nemaju 1000 postova i svi sve znaju. (Ne ti Zeljko
😉 ) Ne branim ja nikoga niti pokusavam da prodam svoju kartu (naglasavam: MOJ GTO NIJE NA PRODAJU)! (ovo je vec tebi upuceno a i ostalima kao mali info)
Zeljko, takav stav i takvo pljuvanje ostalih clanova foruma koji imaju drugacije misljanje nije uredu :S: Nismo svi lazovi i prevaranti!!!
😡
http://www.benchmark.co.yu/forum/showpost.php?p=1171800&postcount=16
Takodje, presao si sa Sempija na C2D od skoro i sa 7900GS koji je crkao na 8600GT nesto ranije. Probao si samo 3-4 igre... Negde stvarno radi brze a sada je razlika mnogo veca zbog brzeg CPU-a... Nece svako igrati samo to sto si ti probao tako da to nije realno stanje bas.
:smash: To si makar mogao da napomenes ljudima.
1. Cinjenica jeste i da 8xxx serija radi brze u nekim igrama od 7xxx celokupna situacija je malo drugacija. Priznajem i u Oblivionu radi brze 8600GT od 7900GS!!!
http://www.benchmark.co.yu/modules.php?name=BenchmarkNews&file=article&sid=13038&oliver=4298 (Gledajte default clockove i pogledajte testove svih igara!!!) Svuda je bije pa cak i GTS osim u Oblivionu i naravno jos par igara koje nisu na testu. Ali sta je sa ostalim igrama?
(Ja nemam problem da priznam nesto, niti imam ikakve zadnje namere, niti imam ista od toga) Makar su Bench testovi realni skroz. Moze 8600GT da bude dobra kupovina za svoje pare ali da je brza NIJE i nisi upravu!
2. Cinjenica je i da nije ni nVidia luda pa da brza karta bude skuplja! (8600GT za 100e a 7900GS za 120e)
Jeste njima u cilju da se nove karte prodaju ali nikada nebi sebi napravili medvedju uslugu i ubili prodaju prethodne generacije koje jos uvek ima u zalihama. Znaci prvo se forsira prodaja zaliha pa se tek onda obara cena novih karti. Uvek bilo, uvek i bice! Koliko para toliko muzike!
😀
Zato cak i 8600GTS koji vise manje isti sa 7900GS kosta koliko kosta. A opet je, po meni barem, prevelika razlika u ceni izmedju GTS-a, GT-a pa i GS-a.
Jel ti sve ovo nesto govori?
Svoje preporuke POVLACIM, neka uzima ko sta hoce. Meni ni u dzep ni iz njega
😛
Svako za svoje pare treba da bira ono sto njemu odgovara. Ali treba ljudima reci odmah realno u cemu dobijaju i u cemu gube pa ih pustiti da izaberu sami a ne govoriti im slepo: uzmi OVO ,)
A bas vezano za temu... Ako jaaaako mala doplata isplati se prelazak. U suprotnom stekati pare BAR za 8800GTS kad jos malo padne cena.