zeko
Čuven
- Učlanjen(a)
- 31.10.2005
- Poena
- 660
Vidim izasli su novi driveri za xp http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_162.18.html, pa ima li nekih iskustva sa njima?
Kolko ja znam drajveri sa verzijom preko stotke 1xx.xx su namenjeni GeForce 8x00 seriji, za GeForce 7xxx seriju i ispod postoje 9x.xx serija drajvera.
Kolko ja znam drajveri sa verzijom preko stotke 1xx.xx su namenjeni GeForce 8x00 seriji, za GeForce 7xxx seriju i ispod postoje 9x.xx serija drajvera.
GRAW2 puca pri svakom pocinjanju prve misije, uz zesci flicker tekstura... i to u BSOD/sistem restart...
Vratio sam se na 94.24 i sve sljaka ok.Valjda ce da srede u sledecoj verziji... 😛
Al zato nemas dinamickih senki :dKod mene nema flickeringa.
Al zato nemas dinamickih senki :d
Zezam se.Ima razlike zavisno da li je 8xx ili prethodne serije kartica.Za 8 seriju sam cuo da je problem to sto nema dinamickih senki.Proveri, bas me zanima 🙂
Izgleda da su pravilno raspodelili bagove po serijama kartica :d
I kod mene GRAW2 puca pri svakom pocinjanju prve misije, takodje vratio na 94.24
Teska budzevina i brdo problema, ne moze da se OC uz pomoc Coolbitsa 2.0 vec mora glupavi ntune koji ne moze da zapampti podesavanja pa mora da se OCuje ponovo posle svakog restarta, uzas 😡
Merenje temp. uz pomoc njega je totalno nepregledno. 😡
Ako i naredna verzija bude takva :wall:
Lost Planet je jedino odlicno radio.
Kod mene bez problema sa pucanjem u Graw 2.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari