Šta je novo?

Gemini 2

kUdtiHaEX

Super ridža
Administrator
Učlanjen(a)
18.07.2001
Poena
1,445
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
GPU
Asus GTX 2070 Super
Storage
Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
Kućište
NZXT H210i
Monitor
LG C2 42"
Miš & tastatura
Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
Ostale periferije
Glupi HP štampač
Laptop
Apple Macbook Pro 14" M1
Tablet
Apple iPad Pro 11"
Mobilni telefon
Apple iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch Ultra
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Gde ima da se nabavi ovo cudo od kulera? Trazio sam po sajtu Desk-a ali nisam nasao (ili im sajt nije up2date).

Poslednja izmena:
Bilo je i u platou pre neki dan

bilo ga je u desku (YUBC)...pre ovog snizenja na 8% bio je oko ~3500din....pozovi ih telfonom pa pitaj i rezervisi...

Cena bi morala da bude najvise 2800 dinara. Probaj Pakom, MKracunari ili oni hrvati preko puta arene, tehno-nesto ne znam tacno kako se zovu.

Ja sam kupio pre nekih 5 dana kod pinovog zastupnika u Nisu ... u Pakomu su rekli da nemaju i da se izvinjavaju zbog njegovog postojanja u cenovniku. U Pinu ga imaju 100 %.

jedno pitanjce....

Moze li gemini 2 da radi bez fanova na recimo X2 3800+, bez overclocka?

drugo pitanjce...

Zbog tezine, moze li njega da drzi chisto plocha, ili se on nekako pricvrscuje i za kuciste? 🙂

Zbog tezine, moze li njega da drzi chisto plocha, ili se on nekako pricvrscuje i za kuciste? 🙂
Cooler se montira iskljucivo i samo na plocu,ma koji socket bio u pitanju.Maticne ploce su jako izdrzljive sto se tice tezine coolera,ne brini se nista.

p.s. sto se tice prvog pitanja,nisam upoznato toliko oko grejanja x2 serije,ne bih da ti nesto palamudim,ali nema potrebe ostavljati "telo" coolera prazno,kupi 2 CM[ili eventualno jednu] silent kao sto ja imam ,one rade na 1220rpma,i stvarno su extra tihe,hlade dobro u zatvorenom kucjistu se ne cuju.

Poslednja izmena:
pa dobro, upoznatO si po prvom pitanju 🙂

Hvala na odgovoru, ja koristim trenutno cm ultra silent koji preporuchujem kome stignem...chuje se tek na 20cm od njega 😀 Meni je bitno samo da bude shto tishe...

auu onda ja imam ozbiljan problem sa sluhom... cujem ono sta drugi ne !!! katastrofa

benchman, nemash problem sa sluhom nego sa napajanjem ili zvukom hdd-a...moj komp je bez kucista (prikovan na dasku koja visi o zidu), fan u napajanju sam spustio na 5v, iskljuchio hdd, upalio komp...chuo se na metar...iskljuchio sam taj ULTRA SILENT (ne samo silent) i nisam primetio razliku...znachi chuo se samo fan od napajanja, iako je na 5v, ali samo na metar razdaljine...

ne ne znam sta sam napisao,... cujem ja i hdd i PSU, ali i ventilatore... To ovako izgleda, hdd sam obesio na gume i sada se hdd zanemarljivo cuju a pre toga su nenormalno prenosili vibracije na kuciste to je sada ok. Vent na napajanju nije bucan, neko bi od vas rekao i ne cuje se ali ja ga cujem iako ga nisam modovao tj. spustao na 5/7v pa mi i ta buka njegova razumna i svestan sam toga. E ali same ventilatore cujem iako sam im spustio voltazu... E sad, soba mi je uzuzetno tiha, tako da je i to - ali kada pustim muziku, bilo sta na zvucnike onda ne cujem komp 😀 resenje, uvek slusajte muziku ili gledajte filmove i komp necete cuti 😀

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno