Šta je novo?

Sta mislite o ovome?

Nista pozitivno ako zelis wide idi na LCD pa koliko kosta da kosta, CRT se nije pokazao dobro u geometriji. Ako si poklonik zracenja uzmi neku klasiku od 29".

Ma ja sam skoro uzeo isti takav tv, samo je dijagonala 82cm, ako se ne varam, kostao me je 26.000 u Metrou NS, prilicno sam zadovoljan. Iako u specifikaciji pise da je ekran 100Hz, nije, nego je 50Hz. Ali ne smeta, posto ionako nase stanice emituju takav signal. Izgleda odlicno, slika je jako dobra, ako je dobar signal, tj. nema nikakvih distorzija. Jeste, uzmi lcd tv, pukni 50-60.000 za njega, ali cemu? Ovaj radi odlicno, probao sam da pustim preko njega par dvd filmova, sve izgleda odlicno!

Ma ja sam skoro uzeo isti takav tv, samo je dijagonala 82cm, ako se ne varam, kostao me je 26.000 u Metrou NS, prilicno sam zadovoljan. Iako u specifikaciji pise da je ekran 100Hz, nije, nego je 50Hz. Ali ne smeta, posto ionako nase stanice emituju takav signal. Izgleda odlicno, slika je jako dobra, ako je dobar signal, tj. nema nikakvih distorzija. Jeste, uzmi lcd tv, pukni 50-60.000 za njega, ali cemu? Ovaj radi odlicno, probao sam da pustim preko njega par dvd filmova, sve izgleda odlicno!

čekaj... stani... koči! 😛
Pre nego što se čovek z****e i kupi samsung slimfit tv, trebalo bi da iskoristi "search" opciju na ovom (i drugim) forumu i vidi činjenice.
Bez uvrede, ali rečenica "naše stanice ne emituju signal 100Hz" te prilično diskvalifikuje da dalje opisuješ (i preporučuješ) neki tv. :eyebrows:

Jeste, uzmi lcd tv, pukni 50-60.000 za njega, ali cemu?

Ako ce da gleda nase domace kanale onda je bacanje para... Ali mislim da je bacanje vremena gledati nase kanale i filmove pre 20 godina... Ako gledate strane HD kanale preko satelita, e to je vec drugi svet... DVD je smece za HD. I tu ni jedan crt ne moze da se priblizi LCD HD redy televizoru. A da ne govorim o LCD sa Full rezolucijom za HD ( Sony serija X i W ) ... To je tek posebna prica.

HD kanale mozete da pratite preko Skystar HD sat kartice, ili preko resivera Humax PR-HD 1000 ( za Premier HD ) ili uskoro Dreambox 8000.

Poslednja izmena:
Covece, CRT se vise ne proizvodi tj ne proizvode ga vise renomirane firme. Ako ludujes za RTS kupi CRT ako sam sebi obezbedjujes filmove na DVD, HD ili cak kvalitetnijem DivX onda LCD. Ako kupis LCD za nekoliko meseci mozes kupiti i neku HD karticu i ludilo, a kupis li CRT nikada neces moci da postignes zeljeni kvalitet preko te kartice.

SAMSUNG TELEVIZOR WS32Z308T

http://www.eltim.co.yu/proizvodi.php?artikal=WS32Z308T&grupa=TV&pgrupa=4

Potreban mi je TV otprilike te cene (do 30.000), barem 72cm, wide, i bitno mi je da je bez velikog dupeta, jer moram da ga smestim a da ne zauzme pola sobe 🙂 .

Da li preporucujete nesto drugo slicno? i naravno gde da potrazim.

Imam taj model koji zelis da kupis. Ja sam ga dobio na poklon, a poklonu se u zube ne gleda.
Elem, imao sam namjeru kupiti CRT 72cm jer nemam para za LCD. Ovaj Samsung kosta isto kao i Sony 72cm CRT
Nisam kompetentan da govorim o (ne)kvalitetu istog, ali mogu iznijeti svoje misljenje.

Od '87god. smo u kuci imali neki Sharp 51cm (ili 52cm svejedno) pa mi ovaj TV izgleda ogroman! Malo se teze naviknes na "wide" sliku, sve je nekako razvuceno. Poslije ti je "obicni" TV bezveze.
TV ima kratku katodnu cijev i zgodan je za skucene prostore (hmm, ovo sa rezervom) jer ne "dodje" do pola sobe.

Spojio sam kompjuter i gledam DVD filmove-meni je super.
Pise da ima 100Hz osvjezavanje, ali nemam pojma koliko ima u stvarnosti.

Molio bi ostale koji su vec postovali da obrazloze zasto ne valjaju Samsung SlimFit TV-i!?

Da sam kupovao LCD (hipoteticki), morao bi da doplatim najmanje 200eura na cijenu ovoga!!!
Nema svako para za LCD, a kada se pogleda cijena uzeo bi ga prije nego neki standardni CRT 72cm.

:wave:

gledajuci po ceni i velicini, meni se cini da je ovo jako dobar tv za napacene ljude iz srbije... hd nece ko nas skoro, tako da za gledanje filmova sa kompa , gledanje domacih kanala, ovo je odlicna stvar. za pare koje kosta, tesko da moze nesto bolje da se nadje kod nas. da nisam uzeo sony 72ku ovaj bih kupio 100% pogotovo sto sve vise uzimam i navikavam se na wide (komp, laptop) a za prebudzene lcd i plazme nemam bas kesa

Ako vam tv služi i da ga gledate, a ne samo za ukras u sobi, onda bolje zaobiđite slimfit.
Ako ste tanki sa budžetom, bolje uzmite 29" philips 8521 u tempu za 19500din. Ili štedite još, pa uzmite 9521. A ona tema sa samsung slimfit bi trebalo da ide u sticky... malo-malo pa naiđe neko sa istim pitanjem... ljudi, koristite search!

Dakle ovako, uzeo sam doticni TV i mogu reci da sam zadovoljan. Ne vidim poentu u onim fensi LCD/Plazma televizorima kada ni nemam sta da pustim na njih, kao i vecina ljudi u Srbiji pustacu samo DVD i TV, sto se toga tice radi nikad jace.

@craba Ne znam sta je tebi u pitanju ali meni radi sa 100Hz (to bar umem dobro da prepoznam) mora da je kod tebe nekakva greska, mozda moze da se sredi da odneses kod njih ili stagod. Mislim greota je to gledati sa 50Hz i sjebavati oci.

Sve u svemu sjajan TV, za gledanje TV-a i DVD-a ne vidim sta bi se moglo bolje uzeti od tog TV-a za te pare.

P.S. izvinjavam se sto tek sad odgovaram, bio sam na moru.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno