Šta je novo?

Kako promeniti IP adresu

U WinXP_SP2 je ubacena TCP/IP zabrana koja ne dozvoljava Winu da ostvari vise od 10 TCP konekcija. Zato mozete naci na netu patch koji omogucava da win ostvari veci broj konekcija. Samo potrazite u google TCP/IP patch.
Takodje za korisnike utorrenta je koristan i ovaj link.

http://www.johntp.com/2006/04/19/how-to-increase-download-speeds-of-utorrent
Primenio sam patch "LvlLord’s Event ID 4226 Patcher" sa adrese koju si dao i a-squared mi ga je prijavio kao crva Email-Worm.Win32.Runouce.b.

Poslednja izmena:
Ako malo bolje pogledas, to nije virus. To stoji i na zvanicnom sajtu. Fora je u tome da iskljucis antivirus pre nego sto primenis patch, odnosno pre nego sto ga downloadujes. Takodje na ovome gore linku se pominje jos jedan programcic koji istoj svrsi sluzi.

Imam dinamicnu ip adresu,flat home paket 256 i provajder SBB.Problem je kada skidam sa megaupload-a,pokaze mi "limit exceeded'',a covek iz sbb-a mi je rekao da se moja ip adresa menja na svakih 12 sati i da cak ni tad nije sigurno da ce se promeniti.I sada mogu da skidam samo jedan fajl od 495 mb(na pr.)na dan,a ako uspem da promenim ip adresu mogla bih sve da skinem za jedan dan.Da li moze neko da mi pomogne i da mi objasni kako da sakrijem svoju ip adresu da bih mogla da skinem do kraja to sto mi treba?Hvala:)

Najlaksi nacin vam je da se diskonektujete, pa opet konektujete na Net. Na taj nacin najsigurnije i najbrze menjate vasu IP adresu !!!

Ako se odlucite za diskonektovanje modema onda bi trebali da uradite i sledece:
1.obrisati cookies
2.iskljuciti (iz struje) modem
3.u start->run->cmd.exe otkucati ipconfig /flushdns
4. ukljuciti modem
Posle ovoga vasa ip ce sigurno biti promenjena!

Mislim da za wierless ne moze. Ako imas dinamicku ip probaj off/on, a ako je staticka onda sigurno ne moze.

E sad da ne otvaram novu temu posto vidim da ste ovde svi potkovani znanjem, zanima me zasto taj fazon sa diskonektom na ADSL radi kad je u pitanju Rapid, a kod Mega upload-a ne radi(ili samo meni ne radi)? I da jos jedno pitanje posto samo par dana imam ADSL zanima me zasto mi pukne veza svaki put kad se javim na telefon? Znaci cim dignem slusalicu za par sekundi vidim da sam diskonektovan.....mislim jako glupo, pa ADSL sam i uzeo bas zbog toga sto je telefonska veza slobodna dok sam na internetu.

Koga interesuje promena IP, kao i neograniceno (automatsko) skidanje sa RapidShare ima dataljno uputstvo i program na www.homerruma.co.sr
P.S. ima podesavanje za Wireless

Nazad
Vrh Dno