Šta je novo?

Flicker filter?

VLADA.R.

Slavan
Učlanjen(a)
29.05.2007
Poena
309
Imam problem sa kvalitetom slike na tv-u, kartica je 8600gts, dobio sam sliku na tv-u ali sam imao puno bolju na losijoj kartici ati1300pro. Slika na tv-u treperi i nekad vise, nekad manje. Zna li neko gde u opcijama graficke da popravim ovo? Nasao neke filtere ali se stvar ne menja. Do kabla ili neceg vec nije jer sam to isto koristio i sa predhidnom graf. kerticom. Uputili su me na flicker filter, ali ga izgleda nemam!

Ja imam ali ne vidim da nesto popravlja treperenje, meni nista ne treperi kad gledam filmove tako da nisam cackao.

pogledaj na grafickoj da nema slucajno dzamper pal<->ntsc, pa prebaci na pal. Ili u drajveru da negde namestis pal

Idi na nView Display Settings, desni klik na tv i Device Adjustments. Tu ti je flicker filter. Ma da ako oces dobar TV izlaz, vrati se na ATI.

pogledaj na grafickoj da nema slucajno dzamper pal<->ntsc, pa prebaci na pal. Ili u drajveru da negde namestis pal

Zasto bi bilo razlike izmedju PAL i NTSC?

Poslednja izmena od urednika:
Ne moze ni tako. Nemam ponudjen tv u nView Disp. settings. A graf. sam tek kupio tako da nema menjanja.

Prilozi

• ff2.webp
    ff2.webp
    151.6 KB · Pregleda: 64
Poslednja izmena:
Instal. novi drajver i sve ok! U svakom slucaju hvala!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno