sT4Lj|n
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.07.2004
- Poena
- 316
imam ja 4 al ti ne dam😀
edit: bash ti sa slike,kako su lepi😀
bilo je u imtelu "narandzastih" TT 13cm kulera koji mogu da se montiraju na 12cm rupe.identican kuler samo drugacije "telo" i kostao je oko 450din. sto je smesna cena.nemam pojma da li ih ima sada
da,na to mislim a posto imam oba u kucistu morao bih da proverim u biosu ali mislim da se vrte na oko 1300 obaKapiram da mislish na
![]()
Ne znam da li su isto efikasni, poshto vidim da im je nivo buke 16dba.
Kakve veze ima nivo buke sa efikasnoscju?Ne znam da li su isto efikasni, poshto vidim da im je nivo buke 16dba.
netacno, dobar airflow ne povlaci za sobom buku😉^
Smanjena buka = smanjen airflow
Smanjen airflow = vishe grejanja
Bre moram sve da ti crtam 🙂
To je karakteristika i ovih "narandzastih" koje trazis... tacnije, sve karakteristike su im identicne (drugim recima, reklo bi se da su to isti ventilatori): 54.4CFM protok, 16dBA buke i 1400RPM (tu je jedina razlika, fan sa BigTyp-a se vrti na 1300 obrtaja)Ne znam da li su isto efikasni, poshto vidim da im je nivo buke 16dba.
Imam ja takva 3 adaptera(koje sam dobio uz CM Silent fanove),stoje na polici skupljaju prasinu,duzina im je nekih ~20cm,meni apsolutno ne trebaju,dacju ti ih.jel ima gde da se kupi produzni kablic za njegov konektor sa 3 iglice...posto je njegov kabal prekratak?Ili neki adapter...da ga udenem u molex sa napajanja?
može li jedna info?
šta predstavlja ona rugoba na sličici uz temu?
HG Spot kod zeleznicke stanice.Pre 20-ak dana sam kupio tamo par komada istih.450 din komad.E sad...jel ima gde da se kupi produzni kablic za njegov konektor sa 3 iglice...posto je njegov kabal prekratak?Ili neki adapter...da ga udenem u molex sa napajanja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari