Šta je novo?

ThermalTake Narandzasti Kuleri

sT4Lj|n

Slavan
Učlanjen(a)
23.07.2004
Poena
316
Vidjate ih na big typhon kulerima i na slikama gde se obaraju wr rekordi 🙂

Jurim 5 komada zbog efikasnog hladjenja i tishine, a sam izgled istih mi nije bitan poshto ih necu ni videti u zatvorenom kucishtu 🙂

Gde ovde ima da se nabave isti?

imam ja 4 al ti ne dam😀

edit: bash ti sa slike,kako su lepi😀

Poslednja izmena:
bilo je u imtelu "narandzastih" TT 13cm kulera koji mogu da se montiraju na 12cm rupe.identican kuler samo drugacije "telo" i kostao je oko 450din. sto je smesna cena.nemam pojma da li ih ima sada

imam ja 4 al ti ne dam😀

edit: bash ti sa slike,kako su lepi😀

Croma je djubre od kola :d

bilo je u imtelu "narandzastih" TT 13cm kulera koji mogu da se montiraju na 12cm rupe.identican kuler samo drugacije "telo" i kostao je oko 450din. sto je smesna cena.nemam pojma da li ih ima sada

Kapiram da mislish na

bigimg.jpg

Ne znam da li su isto efikasni, poshto vidim da im je nivo buke 16dba.

Poslednja izmena:
Kapiram da mislish na

bigimg.jpg

da,na to mislim a posto imam oba u kucistu morao bih da proverim u biosu ali mislim da se vrte na oko 1300 oba

Nisu toliko efikasne ove 13-ce... A narandzastih obicnih je bilo u MB soft-u oni su valjda i generalni distributeri.

Kakve veze ima nivo buke sa efikasnoscju?
16db je izuzetno tiho,dosta tise od mojih cm silent koji se i ovako ne cuju.

Poslednja izmena:
^

Smanjena buka = smanjen airflow

Smanjen airflow = vishe grejanja

Bre moram sve da ti crtam 🙂

Poslednja izmena:
To je karakteristika i ovih "narandzastih" koje trazis... tacnije, sve karakteristike su im identicne (drugim recima, reklo bi se da su to isti ventilatori): 54.4CFM protok, 16dBA buke i 1400RPM (tu je jedina razlika, fan sa BigTyp-a se vrti na 1300 obrtaja)

HG Spot kod zeleznicke stanice.Pre 20-ak dana sam kupio tamo par komada istih.450 din komad.E sad...jel ima gde da se kupi produzni kablic za njegov konektor sa 3 iglice...posto je njegov kabal prekratak?Ili neki adapter...da ga udenem u molex sa napajanja?

jel ima gde da se kupi produzni kablic za njegov konektor sa 3 iglice...posto je njegov kabal prekratak?Ili neki adapter...da ga udenem u molex sa napajanja?
Imam ja takva 3 adaptera(koje sam dobio uz CM Silent fanove),stoje na polici skupljaju prasinu,duzina im je nekih ~20cm,meni apsolutno ne trebaju,dacju ti ih.
Javi se na PM.

Poslednja izmena:
može li jedna info?
šta predstavlja ona rugoba na sličici uz temu?

HG Spot kod zeleznicke stanice.Pre 20-ak dana sam kupio tamo par komada istih.450 din komad.E sad...jel ima gde da se kupi produzni kablic za njegov konektor sa 3 iglice...posto je njegov kabal prekratak?Ili neki adapter...da ga udenem u molex sa napajanja?

Ovo i meni treba.... nije mi jasno sto su ga napravili tako kratko, kao da zica kosta ne znam koliko.

Nazad
Vrh Dno