Da, to je rezolucija 19' 5x4 monitora. TFT-i nemaju maximalnu rezoluciju, nego "nativnu", tj. onu koja se dobija kada se "prebroje tackice po horizontali i vertikali". Vise ili manje od toga... mutno.
Pozdrav!![]()
Više može jedino softverski, manje je mutno i ružno.Da, to je rezolucija 19' 5x4 monitora. TFT-i nemaju maximalnu rezoluciju, nego "nativnu", tj. onu koja se dobija kada se "prebroje tackice po horizontali i vertikali". Vise ili manje od toga... mutno.
Može više, samo što se onda neće uvek cela slika videti na monitoru :d ''panning'' il' kako to već da nazovem, pomaranjem kursora ka ivici se slika pomera (otkriva) mada ovo i nema neku primenuVise ne moze, manje je mutno.
Pogledaj link koji sam daoMože više, samo što se onda neće uvek cela slika videti na monitoru :d ''panning'' il' kako to već da nazovem, pomaranjem kursora ka ivici se slika pomera (otkriva) mada ovo i nema neku primenu![]()
Ma pogled'o sam ga ja, al' ako dobro razumem, a i tako je jedino logično, onda se određen broj piksela gubi tj. nije uopšte prikazan :d mislim ako TFT monitori imaju fiksiran broj piksela.Pogledaj link koji sam dao
Videces da nije panning
Prosto neki monitori "mogu" vise, a namerno sam to mogu stavio pod navodnike jer je u tom slucaju slika mnogo losija nego bilo koja niza rezolucija manja od native, ali se ipak moze naci par primena i kad je tako losa![]()
NaravnoMa pogled'o sam ga ja, al' ako dobro razumem, a i tako je jedino logično, onda se određen broj piksela gubi tj. nije uopšte prikazan :d mislim ako TFT monitori imaju fiksiran broj piksela.
Ako ima para za 931BF, znači da može da uzme i 20'' wide, pa i 22'' i što bi onda uzimao maleni 19'' wide :trust:Ma bre uzmes wide monitor 19" i igras se kao covek i gledas filmove u full screen-u
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari