Šta je novo?

Budokai Tenkaichi serijal

SSJ_5

Slavan
Učlanjen(a)
01.11.2006
Poena
319
Da li je neko igrao ogre iz ovog serijala? Odlichne su! Samo se nadam da cu kupiti Wii do kraja godine kako bih mogao da igram preko njega i online.

iskreno, ubacio sam DragonballZ B.T. 2 u wii... video i ostao ravnodushan.
mozda sto nisam anime fan, ili sto mnogo igara prodje kroz moje ruke,a malo imam vremena.
mada dacu igri josh jednu sansu.
a treci deo, u kome ce tek biti moguce online igranje izlazi krajem novembra ove godine.

Moj mladji brat, koji umire za DB u svim varijantama je negde iskopao da igra postoji i maltretira me da skinem. Mene mrzi, uvek se 4 GB moze potrositi na nesto drugo, pa bih da proverim kakva je igra. Bilo bi glupo da skinem, on igra dva dana i baci disk :)

Nije stvar u trosku, stvar je u tome da me mrzi da skidam. Ja sam tipican Internet leech, uvek postoji neki film iz 1957. koji treba dovuci u kolekciju, ne mogu da gubim vreme, zivecu jos samo 60 godina :)

Nije stvar u trosku, stvar je u tome da me mrzi da skidam. Ja sam tipican Internet leech, uvek postoji neki film iz 1957. koji treba dovuci u kolekciju, ne mogu da gubim vreme, zivecu jos samo 60 godina :)

voodo je vjerovatno mislio da imas da kupis igru za te pare ne da je skidas sa interneta

PS2 igre su iso uvek i zipovane ... Igra je oko 1.2 GB i moze se lako skinuti ...

Da li zna neko gde se moze skinuti Budokai Tenkaichi 2, po mogucstvu rapidshare!? (a moze i torrent ali neki dobar)Pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!:smoke:

Nazad
Vrh Dno