Šta je novo?

Asus Commando i procesor!

core.graphics

Slavan
Učlanjen(a)
16.09.2006
Poena
390
kupio sam Asus Commando i 8800GTS 320MB, i planiram da uzmem procesor....
sta je bolje C2Duo E6600, ili Quad Q6600 , 80eur je skupliji Q6600 pa me znanima sta bi vise odgovaralo ploci i sa cim bih postigao bolje rezultate..... :type:

i dobra bi bila preporuka za memoriju....... :banana:

hvala

Po meni će provereni primerak c2d 6600 procesora sasvim da bude odgovarajući (3.6-3.8 mora biti dovoljno)!

Sto se memorije tiče, obzirom da je 6600 sa visokim množiocem, i nije neophodna baš neka ultra memorija. Opet moje mišljenje je da pazariš 4x1gb kingstona sa elpida ili kingston čipovima (oko 150e), idu do nekih 1000mhz 😉

kupio sam Asus Commando i 8800GTS 320MB, i planiram da uzmem procesor....
sta je bolje C2Duo E6600, ili Quad Q6600 , 80eur je skupliji Q6600 pa me znanima sta bi vise odgovaralo ploci i sa cim bih postigao bolje rezultate..... :type:

i dobra bi bila preporuka za memoriju....... :banana:

hvala

Čime se baviš, ili ti za šta će ti služiti nova mašina, odgovori na ta pitanja i dobićeš od bilo koga ovde najbolji odgovor koji cpu, odnosno koju mem da kupis.

Poslednja izmena:
Čime se baviš, ili ti za šta će ti služiti nova mašina, odgovori na ta pitanja i dobićeš od bilo koga ovde najbolji odgovor koji cpu, odnosno koju mem da kupis.

pazi, uopšte ne igram igrice.... samo radim 3d modeling i vektorsku grafiku. po nekad udarim Adobe Premiere. :type:

eto. pa sam gledao testove Q6600 i E6600 u igrama je E6600 bolji a ovaj je bolji u opet nekim drugima stvarima, na Commando ploci.

Bilo koji od ta dva proc-a ti odgovaraju, po meni uzmi jeftiniji, ali moras obavezno da vodis racuna o memoriji, tj koju vrste uzimas ... ja koristio Corsair-a XMS-a pa se " ne vole " i na kraju stavio Kingstona ... a voleo bih nesto bolje

Paznja za memoriju ,)

Poslednja izmena:
Mislim da ti je bolja opcija quad, s obzirom da se baviš 3D modeling-om i vektorskom grafikom, a da je cena solidno pala.
Takođe ti preporučujem 4 gb, naravno uz x64 Win.

Mislim da ti je bolja opcija quad, s obzirom da se baviš 3D modeling-om i vektorskom grafikom, a da je cena solidno pala.
Takođe ti preporučujem 4 gb, naravno uz x64 Win.

jeste, i ja mislim......... tako da cu sigurno uzeti Quad, ali razmislicu o 4 gb, nemam para bas za 4 ali grunucu 2 , i x64 Win posto Max 9 (x64) nece da radi bez x64 win-a

nego malo mi krivo zbog ploce , mogao sam da uzmem neku jevtiniju, ali ****ga mozda nije tolko losa....:type:

hvala ti.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno