Šta je novo?

ploca za quad core

• Začetnik teme Začetnik teme Lucas
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Lucas

Čuven
Učlanjen(a)
24.02.2002
Poena
705
da li quad core ide u ploce za C2D ili je potrebna spec ploca za njega? odnosno da li moze da se ukljuci u 775 slot

Pa kao je intel Quad onda moze u 775 slot ako ga ploca podrzava, a ako je AMD Quad onda samo specijalne ploce ...

vidim da gigabyte ploca ima raid, ali meni bi trebao raid za 4 diska! jel ovo podrzano?
asus kolko vidim nema raid

bad axe 2 mi je zapao za oko, ali kolko vidim i on nema raid?

josh jedna dopuna 🙂

vidim na pcberzi da postoje memorije od 1066mhz (ddr2) sto je frekvencija bus-a Q6600. u specifikacijama ove tri ploce se nigde ne pominje ova brzina vec memorija ide do 800mhz (bad axe 2 test na benchu). da li ova ploca moze da podrzi i brze memorije, i koje ploce mogu?

Poslednja izmena od urednika:
Gigabyte dq6 p35 ima podrshku za native 1066mhz.Podrzava quad,naravno i podrzava Penryn koji tek treba da se pojavi.Ima 12 faznu napajachku jedinicu shto je do sada rekord kod plocha ovakve namene.Ima aluminijum polimerne elektrolite koji daju stabilnije napone,manje se greju i imaju duzi vek od strandardnih.Za mene je ona najbolja moguca kupovina za 4-o jezgarni Intel.

Pa 'bas' ce ti trebati malo vise. Ploce u rangu 100 evra su sa 3-phase naponskom. Gigabyte P35-DS3R je mislim najmanje sto ima za tebe.

Biostar takodje ima 3-phaze, a i nema raid.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno