Znao sam da ce mi ovo neko reci 🙂 Ipak moje pitanje se odnosi na SmartDoctor .
Znaci sa riva tuner-om cu moci da merim temperaturu GPU-a i broj obrtaja ventilatora?
@goran445Instalirao riva tuner i video da moze 🙂 Al je to vruca kartica pa temperatura se vrti negde oko 70c
OOOps, u idle se krece oko 66C........... :wall:load 66?..na koliko ti radi fan?
OOOps, u idle se krece oko 66C........... :wall:
85%
taj blower tip koji se nalazi na 8800 seriji je jedan od najbolje dizajniranih reshenja za vga kulere i najefektivniji..ne zamaraj se, temperature su ti skroz okejSvaka cast na dovitljivosti. Mislio sam da si promenio hladjenje na samoj kartici 🙂 Ja sam povecao broj obrtaja ventilatora na 2500 bar dok traju ove vrucine,za kasnije videcu kako se ponasa. Jel zna neko mozda gde mogu da nabavim bolji kuler za Asus 8800 gts?
Pa moracu jos malo da ispitam ono kocenje u igrama,ako je zbog temperature onda mi nema druge nego da se zamaram 🙂
Da se i ja prikljucim na ovu temu. Imam asus 8800gts/320. voleo bih da mi neko iskusniji kaze o cemu je rec. Kod igrica mi nekih secka. Npr. mafia, stavio sam sve na high, ali kod animacija izmedju misija primetim mala seckanja. Kod CoH takodje se primete linije u toku animacija. Iskreno ne znam zbog cega? Ako moze neko da pomogne. Inace konfigaracija je sledeca:
-c2duo e6600
-2*1gb gail ram
-samsung 206bw
-ploca asus striker extreme
- 2*hdd seagate 320 - raid 0
-napajanje corsair 520w
-windows xp 32-bit sa update decembar
Mislim da je problem do windowsa tj. sumljam na njega mada ne znam,pa zbog toga i pitam. Inace video sam da ova kartica na 3dmark06 ostvari preko 8000 poena a kod mene je znatno manje od ovoga
o je skroz OK. Mogu mnoge i vise, ali na ovu vrucinu nije bas "zdravo". Procesor ti je verovatno na def. Ako imas dobar cooler overklokuj i njega i dobacices do 10000.E ovako uspeo sam da oc sada radi na 600mhz,a memorija na 1740mhz uz pomoc riva tuner-a i u 3dmark06 sada imam rezultat :
3DMark Score 9447 3DMarks
SM2.0 Score 4463
HDR/SM3.0 Score 4311
CPU Score 2116
sto je dosta bolje nego u pocetku.A video sam na nekom sajtu da su oc iste na 675/2060 max izvukli slabije rezultate.Tako da nemam pojma sta se izdesavalo.Mislim da moze jos da ide gore.
@Br@n@c
da🙂 ali sada s ozbirom na ovaj rez ne znam da li da radim reinstal.Treba mi neka dobra verzija xp sp2, nemam srece sa tim.
@PCBeast
prodje sve.A sto se tice ugrade moram sacekati jer ce me ovi moji izbaciti iz stana ako im zatrazim jos kesha🙂
@mad_skillz
da sve je default
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Moram da nadjem neku stabilnu verziju xp sp2, do sada nisam imao srece moram videti ako neko u ns ima pa da "kupim" cd.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari