Šta je novo?

Mass Effect

polux

Čuven
Učlanjen(a)
27.10.2003
Poena
619
Ne znam zasto ovdje niko ne spominje igru zbog koje sam [ali bukvalno] uzeo xbox 360 .
Sta vise reci ekskluziva za xbox vrhunske grafike uostalom uvjerite se i sami.
http://masseffect.bioware.com/

Da ne kacim skrinove pogledajte sajt i game info .Inace igra bi trebala izaci u novembru ali pored toliko naslova koji treba da izadju za xbox 360 u kratkom vremenskom periodu neznam da li ce microsoft dozvoliti da se ovakva igra i potencijalni hit izgubi u moru dobrih naslova koji nas ocekuju u pribizno istim terminima.
Sve u svemu na Xkantu stize vruca igracka jesen :mad: :mad: :-devil-:

Svidja mi se mnogo jedva cekam da probam, grafika je fenomenalna gledao sam par gameplay filmica i samo mogu da kazem da je igra kandidat za igru godine na xboxu.

gledala sam neke filmice i zaista igra bas puno obecava....Mada tesko da ce izaci kada je najavljeno,jer odprilike tada izlazi i "assasin creed",kao sto rece polux,da se nebi izgubila u moru dobrih naslova.....

Radili su ga ljudi koji su radili Kotor, a ja sam gledao walkthrough video, stvarno obecava. Mada, mozda me i smori, ko zna...

Moje je misljenje da ovo tesko moze da bude smor.:wave: :wave: :d

Prilozi

• masseffect_20_745x440.jpg
    masseffect_20_745x440.jpg
    70.2 KB · Pregleda: 149
  • Resized_mass-effect-interview-20070119010117279.jpg
    Resized_mass-effect-interview-20070119010117279.jpg
    39.8 KB · Pregleda: 144
  • Resized_mass-effect-20070206020220551.jpg
    Resized_mass-effect-20070206020220551.jpg
    66.9 KB · Pregleda: 143
  • Resized_masseffect_30_745x440.jpg
    Resized_masseffect_30_745x440.jpg
    58.7 KB · Pregleda: 147
904_0002.jpg

Ja sam izgoreo kada sam video ovu fotku!!! :shock:

Hahha, sad će drajver da dođe i kaže da je grafika plastična i da neka igra sa PS2 bolje izgleda...

ovo je jedan od previewa sa CVGa procitajte opis

When describing Mass Effect we'd hate to sound like complete graphics whores, but unfortunately in this case we are. The pair of BioWare developers presenting Mass Effect first booted up a futuristic Bar Scene, full of Star Wars Cantina-style alien drunks and thumping dance music echoing off the walls.

It's a cliché, and our eyes are slightly blurred from the chaos of the week, but some parts of the sequence were pretty damn close to photo-realistic. Mass Effect's shadow and lighting system was running at full effect; the lights in the club danced off of the ridiculously detailed character models creating a scene not a world away from a Pixar feature film.

ma ima bas super filmica na "youtube"-u....Bas sam gledala i odusevila sam se..Kolko sam skapirala imas mogucnost da istrazujes preko 150 planeta,stim sto je svaki izbor na tebi - biras gde cesw,sa kim,i kako....A prica je o vanzemaljcima koji se pojavljuju na svakih 50000 godina da istrebe ljudsku rasu,naravno univerzum je ujedinjen pa sada covecanstvo ima "mass efect"...Vodite porucnika Separda i jos dva lika i imate neki satl "normandy' i neko oklopno vozilo sa sest tocka..ma ludilo...nego kakvi su to tripovi ono "grafika na ps2 bolja od xbox-a"??????? dal neko ima temperaturu???

evo jos jedna slika

pa nek izgori xbox:banana

Prilozi

• mass-effect-20070627005217931.jpg
    mass-effect-20070627005217931.jpg
    132.2 KB · Pregleda: 163
Meni ovo dosadno i sve zivo su pokrali od starwarsa, mada dobra grafika i dinamichke usne :)

Nisu oni nista pokrali oni su tvorci kotora a za ovo dosadno pa namjerno nece nista iole uzbudljivije da prikazu mozda si cuo sta pricaju sa voditeljem sve drze u tajnosti,a ovaj level koji igraju je level is koga ima najvise screnshotova na netu zato su ga i izabrali da ne prikazu nesto novo. Igra ce biti kolosalna u to nemojte da sumnjate

Pa Kotor je Star Wars igra, ovo nije, pa je zato glup osecaj shto se vrlo lako moze pomeshati sa njim.

Ja ne igram ovakve igre uopshte, samo komentarishem :)

pa i Uncharted: Drake's Fortune lici na Indianu Dzonsa

Indiana Jones je uopshtena tema, a ovde likovi liche na SW, atmosfera ista, pa tu je chak i "sila". Izgleda kao Star wars igra bez licenci :)

Poslednja izmena:
Let the force be with you litle driver

LOL, bolje pozeli force svom X360 da se ne raspadne pre nego shto izadje ova igra :D

Pa neka izgori ali cu se bar naigrati prije 2008 kad izlazi iole bolja igra za ps3:d :D
i jos nesto dabogda ti crko ps3:D :D :crash:

So KoTOR and i LOOOOVEEE IT :) Samo da nije glupog rod-a :( Kakve sam ja srece odmah nakon chipovanja konzole bi mi crkla a nemam bas para na bacanje :(

So KoTOR and i LOOOOVEEE IT :) Samo da nije glupog rod-a :( Kakve sam ja srece odmah nakon chipovanja konzole bi mi crkla a nemam bas para na bacanje :(

Bolje je dati Blizzu 13e mesecno nego MS-u 400$ ili vec koliko kosta sad za X360 :D

Poslednja izmena:
Das 13 eura mesecno ugradis katetar i prikljucis infuziju pa rokaj :D :bottle:

Do kraja godine PS3 ima 15 ekskluziva i 120 igara. 10x vishe nego shto je X360 imao za isto vreme :)

Taj bog mora da bude Arnold Schwarzenegger da bi se to desilo :D
Pa koliko ima igara da se igra na njemu moze sto godina:D :D :D

Oces mi nabrojati ekskluzive koje dolaze 2007 godine samo nemoj klikere i karte nego kvalitetne naslove;)

meni little big planet, gt 5 prologue, pes2008 i ja sam happy :)
uz resistance koji nisam odigrao, motorstorm i F1 koji igram sa vremena na vreme, miran sam do sredine sledece god...

evo exkluziva:
SingStar
Afrika
Final Fantasy XIII
Coded Arms Assault
Folklore
Gateaway
Heavenly Sword
Golden Axe
Haze
UT3
Lair
Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction
Tekken 6
Warhawk
PlayStation Home
WipEout HD
Gran Turismo 5 Prologue
Little Big Planet -> po meni igra koja ce da traje najmanje 6god... fantasticno jednom recju...

ovde ima cak vise od 15 exkluziva :) a verovatno sam i neku propustio...

(*** nikada nisam ni pomislio da cu da branim ps3 :) )

Poslednja izmena:
Ja kupujem sigurno heavenly sword, lair, uncharted i racket & clank u originalu a mozda jos neki aaa naslov ako budem imao toliko vremena za igranje.

eto uncharted nisam napisao :)... i to je jos jedan aaa naslov...

ja jerico ako bude dobro ocenjen i pes2008 maybe... ali lbp sigurno preko store-a..
ut3 obavezno ako podrzava mis i tastaturu i ako bude crossplay sa pc igracima

Nazad
Vrh Dno