Šta je novo?

pomoc oko cod2 multiplayer

cvika

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2003
Poena
604
U predhodnoj instalaciji cod2 u multiplayeru kao nemac imao sam dve vrste snajpera onaj sto mora svaki put repetira i onaj koji ima deset metaka automatski mislim da se zove (geweher)
a sada toga nema imam vise verzija 1.0 1.2 1.3.Sa tih istih diskova sam instalirao i pre.

Generalno i ne terba da imas. Verovatno si pre bio na nekom serveru koji je imao mod sa tom mogucnoscu, pa i tebi ostalo. Kad si preinstalirao, otisao i taj mod. Opet kazem verovatno.

Poslednja izmena:
Ma nisam igrao na netu, a kako da nadjem taj mod.

COD2 MP se inace igra ili kompletno bez Snipera ili je na rankovanim serverima ogranicen na jedan po timu, moje misljenje o igracima koji ne mogu da igraju COD2 bez snipera ne bi ovde komentarisao.

COD2 MP se inace igra ili kompletno bez Snipera ili je na rankovanim serverima ogranicen na jedan po timu, moje misljenje o igracima koji ne mogu da igraju COD2 bez snipera ne bi ovde komentarisao.

Ne treba njemu jedan snajper nego dva:d :d

scr_allow_g43sniper 1 probaj sa ovim u konzolu da ukucaš

Da neotvaram novu temu pa cu pitati ovde:
Jel imam neke shanse da COD2 v1.3 nateram da koristi proxy ? Znachi na net izlazim preko proxy-ja ukucan je i u IE 7.0 i Opera 9.21 i svi ostali programi vuku podeshavanja iz default browser-a ( tipa KAspersky AV kad se update-uje i u njega nisam kucao proxy server nego on automacki vuche podeshavanja iz default browsera. isto tako i MSN, Incredi Mail ITD.... )

Kad ukljuchim Xfire on se konektuje i izbaci mi servere ( znachi i on vuche podeshavanja iz default browsera ) ali kad zelim da igram ne nekom serveru ( koji mi je pre normalno radio dok nisam koristio proxy ) dvolkliknem na server i udje u igru i samo stoji ono "Awaiting Connection....." i tako obrojava do beskrajnosti.....

Jel ima neke shanse da se natera da radi ?

Proveri dali su odgovarajuci portovi otvoreni na proxy-ju. Verovatno nisu.
Nema nikave veze sa podesavanjima browser-a.

Neslusajte Nebu i KFNS-a oni su COD sektesi i nemaju pojma :D
Pozz B1ggY ;)

Vrh Dno