Šta je novo?

izbor laptop-a

• Začetnik teme Začetnik teme Gox
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Gox

Čuven
Učlanjen(a)
13.12.2003
Poena
645
Drugu je potreban racunar za posao. Rad je u office-u, multimedija, i klasika: internet, muzika, filmovi... U principu bi to trebalo biti zamena za desktop. Oko 8 sati rada na racunaru. Zato je bitno da ima dobar ekran. Tezina i baterija nisu presudni.

Potrebna nam je pomoc da izaberemo najbolji. Prema finansijama i karakteristikama izbor smo sveli na sledece:

HP nx6325 EY350EA
Toshiba Satellite A100-785
FS Amilo Pro V3505
FS Amilo Pa1510
FS Amilo Pi1505
Dell Inspiron 1501
Acer Aspire 9301AWSMI (zbog 17" ekrana)

Svaki savet dobrodosao za izbor najboljeg. Takodje ako ima preporuka za jos neki model hvala...

Pozdrav

Poslednja izmena:
Drugu je potreban racunar za posao. Rad je u office-u, multimedija, i klasika: internet, muzika, filmovi... U principu bi to trebalo biti zamena za desktop. Oko 8 sati rada na racunaru. Zato je bitno da ima dobar ekran. Tezina i baterija nisu presudni.

Potrebna nam je pomoc da izaberemo najbolji. Prema finansijama i karakteristikama izbor smo sveli na sledece:

HP nx6325 EY350EA
Toshiba Satellite A100-785
FS Amilo Pro V3505
FS Amilo Pa1510
FS Amilo Pi1505
Dell Inspiron 1501
Acer Aspire 9301AWSMI (zbog 17" ekrana)

Svaki savet dobrodosao za izbor najboljeg. Takodje ako ima preporuka za jos neki model hvala...

Pozdrav

Realno Aspire 9301AWSMI je najbolji izbor. Ja trenutno radim na svom Acer 9302wsmi
http://www.itsvet.com/proizvod/acer-aspire-9302wsmi-turion64-x2-1.6ghz-2048mb-120gb-dvdrw-17''-wxga-winvhp/comp_comp_laptop/3/721
i happy sam 🙂 🙂 🙂 Cepam po 8-10h u Acad i Excel, i nemam zamerke. Ekran je zaista super, a i mašina je agilna, ujeda. Nije Core2duo, ali zato ima grafičku i super ekran, što u realnom radu znači više nego nadrkan proc+15.1 😀 ekran.

Poslednja izmena:
Zbog promena cena i asortimana izbor je spao na ASUS F3000TC i Dell Inspiron 1051.

Kljucno pitanje i strah je u vezi Dell-a. Kolaju price da se puno greje a zbog toga kvari. Da li neko zna nesto o tome, i generalno kakva su iskustva sa Dell-om?

Zbog promena cena i asortimana izbor je spao na ASUS F3000TC i Dell Inspiron 1051.

Kljucno pitanje i strah je u vezi Dell-a. Kolaju price da se puno greje a zbog toga kvari. Da li neko zna nesto o tome, i generalno kakva su iskustva sa Dell-om?

Pa ako ti je zamena za desk top nećeš se nešto usrećiti sa tim 15.4" ekranom. Mislim da za te pare kolko košta taj Dell može da se kupi i neki Acer sa 17" ekranom. Pogledaj još malo. U suštini nekada su ljudi bili srećni sa 14" CRT u 60Hz, ali zašto bi se patio ako ne moraš. Ima raznih likova, evo kod mene u firmi arhitekta radi na lap topu 15" u 1024x768, crta u ACad. Ja ne bih mogao, ako baš ne moram. Na vama je da odlučite.

Nazad
Vrh Dno