Šta je novo?

FireFox i *.mht

• Začetnik teme Začetnik teme Swiper
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Swiper

Čuven
Učlanjen(a)
05.03.2002
Poena
785
Da li postoji neki dodatak za FireFox da cuva stranice u *.mht formatu?

Na tu temu najbolji je plug-in Mozilla Archive Format v.0.4.3. Međutim, možda ti on pomogne! Kada sačuvaš stranu sa njim dobiješ izlazni .maff file :type:

P.S. Ako ti treba, izvoli! 😉

Ako ti nije do linkova, mozesh stranice chuvati i u PDF formatu, sasvim lepo radi.

zavrsio mi je posao Mozilla Archive Format, hvala Ronnie Coleman.

PS: da ne otvaram novi topic... Kako da setujem da kada kliknem na neki link da se ne otvara u novom prozoru nego u novom tabu? To moze pomocu ctrl+click ali zanima me da li moze da se stavi kao default action.

Ronnie Coleman je napisao(la):
Na tu temu najbolji je plug-in Mozilla Archive Format v.0.4.3. Međutim, možda ti on pomogne! Kada sačuvaš stranu sa njim dobiješ izlazni .maff file :type:

P.S. Ako ti treba, izvoli! 😉

Moze i MHT. Samo treba u padajucem boxu kada se upisuje ima fajla odabrati mht kao file type.

Septimus je napisao(la):
Ako ti nije do linkova, mozesh stranice chuvati i u PDF formatu, sasvim lepo radi.

Jel mozes da mi objasnis postupak pretvaranja internet stranice u PDF.

Thanks

delimir je napisao(la):
Moze i MHT. Samo treba u padajucem boxu kada se upisuje ima fajla odabrati mht kao file type.
delimire, ima samo:
web page, complete
web page, html only
text files

Mozes li da pojasnis?

@ lolek: nisam bio precizan: za pdf je potreban Acrobat i slichni SW
@twister: ako instalirash MAF extenziju, u padajucem boxu pojavljuje se i MHT

offtopic: moze nekako da se podesi da nove tabove otvara u backroundu, a da ja i dalje gledam stanicu. Npr. ocu da otvorim 5-6 linka iz "new posts", pa posle svakog moram da se vratim na search resoults i onda novi link, pa tako redom (ovo u Maxthonu je by default, a u FF-u ne).

Imam Tabbrowser_Extensions_1.14.2005051901.xpi, ali ne vidim ovu opciju

Postoji chitav niz podeshavanja u vezi ovoga: Tabbrowser preferences --> Use tab

ne mogu da provalim koji je plug in da snima kao pdf?

Tamo sam i trazio ali ne vidim tu opciju.

probaj sa tab mix plus extenzijom...

Ma to mozes (ako nemas acrobat proffesional instaliran na kompu) i sa obicnim programima tipa PDF Creator. Kada instaliras taj programcic onda samo uradis sve kao da hoces da stampas doticnu stranicu i kada te pita kojim ces stampacem da stampas ti odaberes PDF Creator i onda cete pitatati gde da sacuvas stranicu, odaberes gde zelis, kliknes print, sacekas da to odradi i eto 🙂

Poslednja izmena od urednika:
ne plugin, nego posebni program 😉

npr:
PDFCReator
CutePDF
BullZIP PDF
doPDF
PrimoPDF
itd...

svi besplatni i svi rade lepo! (napomena: čini mi se da CutePDF najbolje radi pod Vistom)

Poslednja izmena:
hvala,
super je ovaj pdf, taman mi je i on trebao bas za pdf.
no kada treba MHT nema zamenu. isti sajt je skoro duplo tezi i gubi linkove na pdf-u.

Nazad
Vrh Dno