Nece kad podesim gde je folder. Prijavi odmah gresku update failed object not found a0607g.xml
iz casopisa Digital?
Zna li neko zbog cega ne moze da se obnovi kljuc za kaspersky 6.0.2.621 iz casopisa digital, kaze da kljuc nije za tu verziju. Bas je bezveze da ti kljucevi iz casopisa vaze samo za 6.0.0.300 verziju sa DVDa Digital.?
Kljucevi su univerzalni i vaze za sve verzije bitno je samo da ti nisi pomesao Kaspersky Anti-Virus i Kaspersky Internet Security.Kljucevi koji se dobijaju uz casopise su 30day trial,tako da ako ne budes uspeo da ih ubacis mozes sam aktivirati svoj trial kljuc.Zna li neko zbog cega ne moze da se obnovi kljuc za kaspersky 6.0.2.621 iz casopisa digital, kaze da kljuc nije za tu verziju. Bas je bezveze da ti kljucevi iz casopisa vaze samo za 6.0.0.300 verziju sa DVDa Digital.?
Kljucevi su univerzalni i vaze za sve verzije bitno je samo da ti nisi pomesao Kaspersky Anti-Virus i Kaspersky Internet Security.Kljucevi koji se dobijaju uz casopise su 30day trial,tako da ako ne budes uspeo da ih ubacis mozes sam aktivirati svoj trial kljuc.
Nisam va;jda pobrkao, kod mene je instaliran kav a ne security, a kad probam da dodam ovaj novi sa digitalovog dvda (radim to vec 6-7 meseci), kaze da license key is not for this product?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari