Šta je novo?

Kaspersky 6.0.0.300 update from folder?

unnamed

Čuven
Učlanjen(a)
18.06.2005
Poena
630
Kako mogu da se ucitaju definicije u bazu iz zip foldera av-i386-cumul iz casopisa Digital? Sta treba uraditi?

Poslednja izmena:
Settings>Update distribution>target folder pa tu navedes lokaciju

Nece kad podesim gde je folder. Prijavi odmah gresku update failed object not found a0607g.xml

Probaj da raspakujes taj zip folder u normalan folder pa mu daj putanju do tog normalnog foldera

Poslednja izmena:
I kad se raspakuje u novom folderu opet prijavi istu gresku.

Verzija .300 ne podrzava update iz foldera (ima tu opciju ali ne radi kako treba 😉 ). Ako mozes, skini novu verziju (6.0.2.621), uninstaliraj .300, instaliraj .621 i prati uputstva sa ovog linka.

:wave:

Raspakuj u neki folder i daj putanju. Obavezno odstikliraj Kaspersky Lab’s update servers (vidi sliku)

Pogledajte prilog 25149

Na starijoj verzi stikliraj u dnu Updating from unstructured folder or zip-archive na novoj toga nema

Poslednja izmena:
Instalirao sam novu verziju 6.0.2.621 i radi update. Verzija je bila problem.

Kad si vec instaliravao novu verziju, mogao si i sedmicu. Lepse izgleda 🙂

^^^Najoblje da instalira najnoviji KIS

Verzija 7.x je jos Beta. Ali bas izgleda mocno, mada imam utisak da ispod haube nije znacajno promenjena.

Btw. jel video neko onu modovanu verziju, Kaspersky 6 portable. Neki lik je prepravio tako da radi na USB Flashu, ali je bas izmenjena, tako da je postupak da se natera da zaista radi malo duzi. Ni jedan od modula za zastitu ne radi iz prve, i za to pise da je normalno, ali ne provaljujem kako da ih ukljucim, jer ih nigde i nema. Isprobao neko?

(Ovo nije piraterija, jer program radi sa standardnim kljucevima, znaci bez kljuca, ne radi ni program).

Zna li neko zbog cega ne moze da se obnovi kljuc za kaspersky 6.0.2.621 iz casopisa digital, kaze da kljuc nije za tu verziju. Bas je bezveze da ti kljucevi iz casopisa vaze samo za 6.0.0.300 verziju sa DVDa Digital.?

Zna li neko zbog cega ne moze da se obnovi kljuc za kaspersky 6.0.2.621 iz casopisa digital, kaze da kljuc nije za tu verziju. Bas je bezveze da ti kljucevi iz casopisa vaze samo za 6.0.0.300 verziju sa DVDa Digital.?

Kako se to obnavlja kljuc?

Kljucevi su univerzalni i vaze za sve verzije bitno je samo da ti nisi pomesao Kaspersky Anti-Virus i Kaspersky Internet Security.Kljucevi koji se dobijaju uz casopise su 30day trial,tako da ako ne budes uspeo da ih ubacis mozes sam aktivirati svoj trial kljuc.

Poslednja izmena:
Kljucevi su univerzalni i vaze za sve verzije bitno je samo da ti nisi pomesao Kaspersky Anti-Virus i Kaspersky Internet Security.Kljucevi koji se dobijaju uz casopise su 30day trial,tako da ako ne budes uspeo da ih ubacis mozes sam aktivirati svoj trial kljuc.

Nisam va;jda pobrkao, kod mene je instaliran kav a ne security, a kad probam da dodam ovaj novi sa digitalovog dvda (radim to vec 6-7 meseci), kaze da license key is not for this product?

Nisam va;jda pobrkao, kod mene je instaliran kav a ne security, a kad probam da dodam ovaj novi sa digitalovog dvda (radim to vec 6-7 meseci), kaze da license key is not for this product?

Provalio Kaspersky da stalno instaliras trial kljuceve, pa resio da stane tome na put. Salim se, nisam znao da trial kljucevi mogu da se instaliraju vise puta.

Nazad
Vrh Dno