Šta je novo?

Brutalno - Crysis

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
hepo thread
28 strana, a od igre ni traga

Pa bre ja licno procitao u pc igrice ne znam tacno jedan ili dva broja unazad.

radice ova igra i na 8800gtx sasvim solidno. a svi jedva cekamo da izadje

tad ce i quad biti 200 evra prema tome ima vecina ljudi da se naigra...

Poslednja izmena:
A evo sta kazu na Amazonu kad ocete da narucite igru:
This item will be released on September 11, 2007. Pre-order now!

aha, novi nine-eleven, da se proslavi godisnjica :d

bas me zanima koliko ce trajati igra, nadam se mnogo vise od far cry-a, koji se predje za par dana... da ne bude "tresla se gora, rodio se mis"

Far cry da se predje za par dana??...jedino ako se ne spava...niti jede...niti je*e :D
FC je jedna od najduzih igara, posle Povratka u Zamak Vulfenstajn, najduzi FPS koji sam igrao...
Btw, sumnjam da ce crysis biti dugacak kao FC...ipak igra stize iz EA.

tad ce i quad biti 200 evra prema tome ima vecina ljudi da se naigra...

Kad bi quad bio 20€ pa ajde i da se naigraju ljudi, pa ne raste 200€ na drvetu...ako bude toliko zahtevno cudo vecina ce se nazalost naigrati te igre tek za godinu-dve...

Far cry da se predje za par dana??...jedino ako se ne spava...niti jede...niti je*e :D

ja nisam jebavo tad, i trebalo mi je mjesec dana (zaglavio se kad ono ostanes bez oruzja kod vodopada :) ).

:D eto...ka'em ja: FC je dugacka igra!
Bas bih voleo da KRIZA bude igra dugacka kao FC, pa i duze...ali kako su igre sve krace i krace u poslednje vreme (i matto modovi za FC su duzi od pojedinih novih igara iako su cisto zezanje) ...ko zna.A jos su kao najavili da ce kriza imati nastavke...
Btw,sajt im nije nista narocito...sve smo vec videli...mogli su da stave neki nov filmic... :) wallpaper nije los...

Poslednja izmena:
ja sam ga presao za nekoliko dana ;) , tad sam kupio 9800pro, nisam imao nikakvog posla i presao ga u rekordnom roku(igrao svako vece do kasno u noc :d )

ako crysis bude kratak nema sanse da cu kupiti novu graficku zbog toga, radije cu te pare potrositi recimo na gorivo :d ili cak na neko kratko putovanje(2-3 dana na kopaonik :d , jer crysis izlazi na zimu) ;)

Da da, vecina ljudi ima proc od 200e, imas jos neki dobar...

pa ako ocesh da se igrash idi i zaradi i kupi proc od 200 evra,nemoj da kukash ovde...

Kad bi quad bio 20€ pa ajde i da se naigraju ljudi, pa ne raste 200€ na drvetu...ako bude toliko zahtevno cudo vecina ce se nazalost naigrati te igre tek za godinu-dve...

napravi ga ti za 20 evra i ja cu da kupim za svaku prostoriju u kuci po 4 komada....:D

E j***** se vise sa tim zaradi. Kad je tako lako zaradjivati mars u Ameriku da zaradite i zivite ko Rokfeleri jer to vasa sposobnost i inteligencija zasluzuju.

pa ako ocesh da se igrash idi i zaradi i kupi proc od 200 evra,nemoj da kukash ovde...

Ne radi se o kukanju vec o cinjenicnom stanju, ovo nije Norveska nazalost pa da svako ima procesor od 200+, kad smo vec kod toga ni tamo ga nema svako, a kad si se vec uhvatio zarade, da li uopste znas kolika je prosecna zarada u ovoj zemlji, i ako znas objasni kako to "vecina" ima CPU od 200€...?!

Pa cekajte, zar neko bas u ovom threadu nije rekao da ce igra imati oko 4-5h gameplay-a, i da je to kao zvanicno?

Ne radi se o kukanju vec o cinjenicnom stanju, ovo nije Norveska nazalost pa da svako ima procesor od 200+, kad smo vec kod toga ni tamo ga nema svako, a kad si se vec uhvatio zarade, da li uopste znas kolika je prosecna zarada u ovoj zemlji, i ako znas objasni kako to "vecina" ima CPU od 200€...?!

ako ja mogu sa 20 god da studiram mashinac i da radim pored toga i zaradim i za taj famozni procesor od celih 200 evra,onda za ostale koji ne mogu me bash zabole jer posla ima samo treba da se radi,a ne ko ovde shto su svi u fazonu lezi lebu da te jedem,i svi bi da krenu od 500 evra plate i da rade po mogucstvu od 12 do 1...

E j***** se vise sa tim zaradi. Kad je tako lako zaradjivati mars u Ameriku da zaradite i zivite ko Rokfeleri jer to vasa sposobnost i inteligencija zasluzuju.

smiri se,nemoj se previshe uzbudjavati:d
to marsh mozesh znash vec kome da kazesh....

BTW-radim zato i kazem idi i zaradi,i overi i ti gornji deo posta...:p :wave:

Dobro, vidi se da imas "samo" 20 godina, a to sto te zabole za ljude koji imaju malo ozbiljniju reziju u svakodnevnom zivotu od kompjuterskih komponenti to je najblaze receno tupavo sa tvoje strane. Ne rade svi na ovom svetu sine za procesor i graficku, a posle tvojih komentara mozes da brises ono "Mozak" iz nick-a...

E'o profili nesrecnika (odnosno tih sa jacim masinama) :

1. mamini i tatini sinovi iz snobovskih porodica koji su debelo podmazani, i najcesce su jedinci (tu bih stavio raznorazne grebatore uopste)
2. oni koji rade, a jos uvek ne zive samostalno, u prevodu, grbave se (taj sam)
3. oni koji rade sa hardverom pa bezobrazno vrte neko vreme novo, i to onda posle prodaju kao novo, nazalost (takvima bih strugao kozhu ziletom, kad se setim samo Kuzmanovica, digne mi se kosa na glavi)
4. ocajnici koji zive u 2 sa 2 i lece komplekse kupovinom tehnike, obicno asocijalni tipovi (takvih je recimo gomila po stranim forumima, nisu ni stranci operisani od te ludorije).

Znaci, niko normalan, ko ima posao, i samostalno se brine o sebi nece puci pare na high end (plus ako jos ima porodicu, pogotovo) ...

Najtuznije je sto, kad bi neki psihijatar uleteo na ovaj forum, imao bi posla za dva naredna zivota. A neko ko bi gledao sve ovo sa strane, mislio bi da je Crysis nesto sto ce uticati na dalju buducnost sveta uopste. Tuga...

Poslednja izmena:
E'o profili nesrecnika (odnosno tih sa jacim masinama) :

1. mamini i tatini sinovi iz snobovskih porodica koji su debelo podmazani, i najcesce su jedinci (tu bih stavio raznorazne grebatore uopste)
2. oni koji rade, a jos uvek ne zive samostalno, u prevodu, grbave se (taj sam)
3. oni koji rade sa hardverom pa bezobrazno vrte neko vreme novo, i to onda posle prodaju kao novo, nazalost (takvima bih strugao kozhu ziletom, kad se setim samo Kuzmanovica, digne mi se kosa na glavi)
4. ocajnici koji zive u 2 sa 2 i lece komplekse kupovinom tehnike, obicno asocijalni tipovi (takvih je recimo gomila po stranim forumima, nisu ni stranci operisani od te ludorije).

Znaci, niko normalan, ko ima posao, i samostalno se brine o sebi nece puci pare na high end (plus ako jos ima porodicu, pogotovo) ...

Najtuznije je sto, kad bi neki psihijatar uleteo na ovaj forum, imao bi posla za dva naredna zivota. A neko ko bi gledao sve ovo sa strane, mislio bi da je Crysis nesto sto ce uticati na dalju buducnost sveta uopste. Tuga...

SVASTA! Tema o igrici koja ce gameplay podici na znatno visi nivo uz do sada ne vidjene efekte i realnost u izvodjenju + DX10 pure grafiku prikazanu u najvisem sjaju samo na najjacim karticama u SLI modu pretvorila se u pricu kome mama i tata stekaju pare za racunar i analizu asocijalnog ponasanja, umesto da svi zajedno rasprodajemo iz kuce sta ko ima, cerupamo slamaricu, radimo po 70sati nedeljno i podizemo kredite da bi nabudzili racunar top komponentama za dolazece cedo iz EA!!!!!

Dobro, vidi se da imas "samo" 20 godina, a to sto te zabole za ljude koji imaju malo ozbiljniju reziju u svakodnevnom zivotu od kompjuterskih komponenti to je najblaze receno tupavo sa tvoje strane. Ne rade svi na ovom svetu sine za procesor i graficku, a posle tvojih komentara mozes da brises ono "Mozak" iz nick-a...

ako ja mogu sa 20 god da studiram mashinac i da radim pored toga i zaradim i za taj famozni procesor od celih 200 evra,onda za ostale koji ne mogu me bash zabole jer posla ima samo treba da se radi,a ne ko ovde shto su svi u fazonu lezi lebu da te jedem,i svi bi da krenu od 500 evra plate i da rade po mogucstvu od 12 do 1...

e to se druze moj zove veznik u srpskom !
overi gramatiku pa se upushtamo u dalju raspravu,u stvari da ti olaksham da ne trazish po internetu, veznik I stavljash kad imash vishe stvari koje hocesh da navedesh,recimo kupio sam kola I kucu(imash dve stvari)...

tako sam ja napisao da imam I za taj famozni procesor od 200 evra...Samo josh nemoj da mi odredjujesh na shta cu ja da troshim MOJE pare koje sam ZARADIO i koje mi nisu mama i tata dali...:wave:

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno