Pa da ti kazem, to je subjektivno, proslo mi je nekoliko kenvuda kroz ruke ove dine, nekako nije to to. Ugradio sam nekoliko komada, ruku na srce dobri su, ali kada sednem u svoj auto i pustim sonija, nekako mi odaje utisak kvaliteta... A ne da radi... nego kao zmaj, nikada, znaci nikada za pola godine mi disk nije preskocio, a da ti kazem i po njivama i sumama sam ga vozio... Kadet terenac gazi mocvare i sumeNe moze tako, bez mnogo razmisljanja
Zasto npr taj sony a ne Kenwood KDC-W534UGY?
Zasto da ne, ako mozes da ga nabavis, tj. ako ga ima po radnjama, ne znam nisam skoro gledao...
Reci cu da sa alpinom nisam imao vecih dodirnih tacaka, tako da ne mogu objektivno da komentarisem, ali pomalo pratim taj forum... I imam utisak da je malo izvikan. Mislim alpine.jaksa, www.fandjo.co.yu/forum, sekcija ICE...tamo ljudi priznaju samo alpine i pioneer....do 150e pioneer, preko alpine, koliko sam skontao...procesljaj![]()
Jos nesto, imao sam masu diskova u kolima, pre 3-4 meseca uzmem sebi flash 2 giga... Tada sam poceo da delim diskove, trenutno imam samo jedan u kolima :dMuka mi je od tih sto "priznaju" npr samo Nokiu i slicno.
Do 150e a i vise verovatno pioneer nema usb.
Inace, danas sam isao sa usb stickom i par pesama da vidim kako kenwood i sony prepoznaju pesme i foldere, sony (410) je ostavio bolji utisak. Cena oko 10k din.
Da se ne pretvori ovo u kocka vs tubaDa dodam jos: koji ljudi, oni koji stavljaju bazuke u kola? :d
Generalno, i tuner mi znaci, ali lakoca rada sa flash diskovima je presudna, i ja imam jedan od 2gb, zena od 4gb (!) i par sitne decice od po 512mb :d . Drago mi je da je i taj aspekt (prijema) odradjen ok.
...
Slikano je sa e50 pa slika bas i nije nesto, ali se vidi dovoljno.
Zao mi je samo sto nigde nije bilo modela 414 koji je sa mat umesto srebrnom povrsinom, ali i ovo je vizuelno ok.
Ono parce ispod sonyja je deo blende koja je ispala neocekivano kvalitetna, pa se je kombinacija slozila bolje nego sto sam ocekivao.
Molim Bojann-a da okaci sliku svoje 'blende' iz Fieste :d(handmade blende)
Ma ok, ja sam rekao Pioneer za sve druge koji budu chitali ovaj topik. Da se ne zeznu kao ti pa da kupe SonyBojanne, kakav sad crni Pioneer? :d
Uredjaj je kupljen i ugradjen (slika okacena) a pioneer NEMA sa front usb
PS. Uzasan handmade![]()
Ja bih samo uzeo Pioneer i nijedan drugi, nikada nisam cuo nesto lose o pioneer-u.A Sony-u su laseri slaba strana,imam kuci sonyev cd plejer i zeza ga laser a nije mnogo koriscen,takodje znam jos pari ljudi koje zeza laser na sonyevim uredjajima.
Da ne otvaram novu temu jel zna neko kako u praksi funkionise bt na ovom Sony-u
http://ser.kkelectronics.com/product_detail.php?product_id=09027146 pre svega me zanima razgovor jel to navodno moze sa Nokiama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari