Šta je novo?

CD/MP3/USB player za auto

jaksa

Odeljenje za zaštitu naroda
Super Moderator
Učlanjen(a)
04.06.2002
Poena
985
Koji ispunjava sledece uslove:
cena do 200e
USB da li na panelu da li preko kabla svejedno - ovo je najvaznije
Daljinski - pozeljno ali ne preterano bitno
Marka da ne bude lg, evertone i sl :)
...

jaksa, www.fandjo.co.yu/forum, sekcija ICE...tamo ljudi priznaju samo alpine i pioneer....do 150e pioneer, preko alpine, koliko sam skontao...procesljaj ;)

Muka mi je od tih sto "priznaju" npr samo Nokiu i slicno.
Do 150e a i vise verovatno pioneer nema usb.

Inace, danas sam isao sa usb stickom i par pesama da vidim kako kenwood i sony prepoznaju pesme i foldere, sony (410) je ostavio bolji utisak. Cena oko 10k din.

Da dodam jos: koji ljudi, oni koji stavljaju bazuke u kola? :d

Poslednja izmena od urednika:
Ne moze tako, bez mnogo razmisljanja :)

Zasto npr taj sony a ne Kenwood KDC-W534UGY?
Pa da ti kazem, to je subjektivno, proslo mi je nekoliko kenvuda kroz ruke ove dine, nekako nije to to. Ugradio sam nekoliko komada, ruku na srce dobri su, ali kada sednem u svoj auto i pustim sonija, nekako mi odaje utisak kvaliteta... A ne da radi... nego kao zmaj, nikada, znaci nikada za pola godine mi disk nije preskocio, a da ti kazem i po njivama i sumama sam ga vozio... Kadet terenac gazi mocvare i sume :D by Ice

Zasto da ne, ako mozes da ga nabavis, tj. ako ga ima po radnjama, ne znam nisam skoro gledao... :)
jaksa, www.fandjo.co.yu/forum, sekcija ICE...tamo ljudi priznaju samo alpine i pioneer....do 150e pioneer, preko alpine, koliko sam skontao...procesljaj ;)
Reci cu da sa alpinom nisam imao vecih dodirnih tacaka, tako da ne mogu objektivno da komentarisem, ali pomalo pratim taj forum... I imam utisak da je malo izvikan. Mislim alpine.

Muka mi je od tih sto "priznaju" npr samo Nokiu i slicno.
Do 150e a i vise verovatno pioneer nema usb.

Inace, danas sam isao sa usb stickom i par pesama da vidim kako kenwood i sony prepoznaju pesme i foldere, sony (410) je ostavio bolji utisak. Cena oko 10k din.
Jos nesto, imao sam masu diskova u kolima, pre 3-4 meseca uzmem sebi flash 2 giga... Tada sam poceo da delim diskove, trenutno imam samo jedan u kolima :d
Na dva giga staje dovoljno muzike za kojekude, a kada mi se menja nesto zabodem ga bilo gde... i idemo... diskove sam davno prestao da rezem. Ma milina :)

Da dodam jos: koji ljudi, oni koji stavljaju bazuke u kola? :d
Da se ne pretvori ovo u kocka vs tuba :D
Licno bih pre uzimao kocku, ali otom potom, jos uvek mi nije potrebna... Citaj: kada skupim repa za kvalitet, kupicu. :)

Ne znam koliko ti znaci tjuner, ja sa nekim patrljkom od antene hvatam sve i svasta u ovom slepom crevu. Generalno, ne postoji ni jedna stvar na koju bih mogao da se zalim, sto se tice plejera koji sam preporucio. Jednostavnost i funkcionalnost, a u odnosu na pionir i estetika, bogami. Sada ce zlobnici reci da sam pristrastan, ali sta da im radim... :;)

Generalno, i tuner mi znaci, ali lakoca rada sa flash diskovima je presudna, i ja imam jedan od 2gb, zena od 4gb (!) i par sitne decice od po 512mb :d . Drago mi je da je i taj aspekt (prijema) odradjen ok.

99% cu uzeti sony, dal 410 dal 610 ili neki slican, videcu kad se vratim sa mora.

Hvala svima na ucescu u diskusiji (koja nije closed, naravno :) )

Generalno, i tuner mi znaci, ali lakoca rada sa flash diskovima je presudna, i ja imam jedan od 2gb, zena od 4gb (!) i par sitne decice od po 512mb :d . Drago mi je da je i taj aspekt (prijema) odradjen ok.
...

Nemoj da si neozbiljan - koristi samo audio CD-ove ;)

Kupio ono sto je doktor preporucio, sutra ugradjujem :)
Ima nesto u onome "bez razmisljanja", ovako sam razmisljao i razmisljao i razmisljao... i opet kupio isto :D

He he... Cestitam na kupovini, nadam se da ce te sluziti dugo...

Ja ti odmah lepo kazem, a ti mi ne verujes.
Ae za par dana cekamo utiske...
Poz

Utisci o'ma :)

Odlican uredjaj, radi mnogo bolje kao FM radio nego Ford 4000 radiokasetas, zvuk cak i sa mp3 mnogo bolji, a kombinacija sa zvucnicima JBL i Pioneer (tako se potrefilo) sasvim OK.

Evo slike:

Prilozi

• 13072007.jpg
    13072007.jpg
    202.2 KB · Pregleda: 872
Poslednja izmena:
Slikano je sa e50 pa slika bas i nije nesto, ali se vidi dovoljno.
Zao mi je samo sto nigde nije bilo modela 414 koji je sa mat umesto srebrnom povrsinom, ali i ovo je vizuelno ok.

Ono parce ispod sonyja je deo blende koja je ispala neocekivano kvalitetna, pa se je kombinacija slozila bolje nego sto sam ocekivao.

Molim Bojann-a da okaci sliku svoje 'blende' iz Fieste :d :D (handmade blende)

Kakve blende?

Ford ima radio kasetofon/cd visine valjda 1,5x u odnosu na ove standardne, a blenda je plasticna maska koja pokriva rupu i u koju tj kroz koju se montira npr sony.

Poslednja izmena:
Slikano je sa e50 pa slika bas i nije nesto, ali se vidi dovoljno.
Zao mi je samo sto nigde nije bilo modela 414 koji je sa mat umesto srebrnom povrsinom, ali i ovo je vizuelno ok.

Ono parce ispod sonyja je deo blende koja je ispala neocekivano kvalitetna, pa se je kombinacija slozila bolje nego sto sam ocekivao.

Molim Bojann-a da okaci sliku svoje 'blende' iz Fieste :d :D (handmade blende)

Kradesh umetnichko delo, a? :)
Slika u atachu. Lichno moje delo.
Elem, vishe ne vozim ford krshmaster, vec Renault Megane ;)

Moja preporuka svakako ide Pioneer-u. Ja sam imao lepa iskustva sa njima.

Prilozi

• cd uglavljen (Large).jpg
    cd uglavljen (Large).jpg
    116.8 KB · Pregleda: 607
Poslednja izmena:
Bojanne, kakav sad crni Pioneer? :d

Uredjaj je kupljen i ugradjen (slika okacena) a pioneer NEMA sa front usb ;)

PS. Uzasan handmade :)

Jao Bojane, ala ti je RUZAN plejer... :D

P.S. Podmornice ti ne rade.

Poslednja izmena:
Bojanne, kakav sad crni Pioneer? :d

Uredjaj je kupljen i ugradjen (slika okacena) a pioneer NEMA sa front usb ;)

PS. Uzasan handmade :)
Ma ok, ja sam rekao Pioneer za sve druge koji budu chitali ovaj topik. Da se ne zeznu kao ti pa da kupe Sony :).

@dr.Tiristor
Moj Pioneer je stari model. Kupljen 2004. godine.
Kako bre ne rade podmornice? Rade sasvim normalno, i to online :).

Ne znam, ali meni ne radi.

You tried to access the address http://www.podmornice.com/, which is currently unavailable. Please make sure that the Web address (URL) is correctly spelled and punctuated, then try reloading the page

ALPINE Ruuuuuuuuuuleeeeeeeeeezzzzzzzzz ...

HU 9881R/SPE 13CS/SWD 1600 ... kakva kombinacija ...

Ja bih samo uzeo Pioneer i nijedan drugi, nikada nisam cuo nesto lose o pioneer-u.A Sony-u su laseri slaba strana,imam kuci sonyev cd plejer i zeza ga laser a nije mnogo koriscen,takodje znam jos pari ljudi koje zeza laser na sonyevim uredjajima.

Ipak cu uzeti Sony 410u, da ne vucem gomilu diskova po autu lakse mi je da nosim flash od 2gb,to mi je ipak vaznije od bt a u medjuvremenu sam dobio i bt slusalicu.

Poslednja izmena:
Ja bih samo uzeo Pioneer i nijedan drugi, nikada nisam cuo nesto lose o pioneer-u.A Sony-u su laseri slaba strana,imam kuci sonyev cd plejer i zeza ga laser a nije mnogo koriscen,takodje znam jos pari ljudi koje zeza laser na sonyevim uredjajima.

Shta ti je mit:D !A ja recimo imam Sony CD player iz 1989 koji radi besomuchno bar 5 sati dnevno,i josh uvek radi originalni laser.

POsto je tema malo ozivela, da javim i utiske, sony je odlican, a ja zadovoljan :)

Jaksa jel kod nas ima samo ovaj 410 sa srebrnom maskom i gde si ga uzeo ako moze na pm.

Ima samo 410 (nema 414) a uzeo sam ga u Megastores Electronica http://www.electronica.co.yu/ u kraju gde zivim, inace ga ima i u tehnomaniji. Na oba mesta je garancija 1 god., na zalost.

Jos da dodam, uzivo ti srebrni dosta bolje izgledaju od crnih (bt2500 i ona 1gb su crni) i lepo se uklapaju uz razne maske u autima

A ima li ko iskustva sa ovim Panasonic uredjajima? Konkretno mi ne trebaju ovi sto primaju USB-ove ali me zanimaju sa prednjim AUX ulazom jeftiniji tipa CQ-C1415, 1505

Nazad
Vrh Dno