Šta je novo?

Program protiv komaraca

alan ford

Slavan
Učlanjen(a)
09.06.2005
Poena
319
Da li postoji besplatan Java program za borbu protiv komaraca i odakle bi mogao da ga skinem.

Poslednja izmena:
Kolko znam, ne. Mada nisam ni tražio u zadnje vreme, fala bogu pa imam E61. Elem, kao i uvek, za java programčiće:
www.getjar.com,
pa udri po srču :D, ima pregršt stvari!

Jest da je ovo soba za mobilne ali evo kad je vec potegnuto ovo pitanje, poslacu mali programcic i za PC.
Naravno potrebni su i zvucnici da bi program imao efekta (ako ih uopste ima :d )

Sto se tice ovih programa protiv komaraca, muva, "nilskih slonova" :d i sl. mislim da je sve to "sarena laza" - koje su to u stvari frekvencije kojima ih zele otjerati? Tj. da li zvucnici mogu da reprodukuju doticne frekvencije (posto svi zvucnici imaju odredjeni opseg)?

Poslednja izmena:
Sto se tice ovih programa protiv komaraca, muva, "nilskih slonova" :d i sl. mislim da je sve to "sarena laza" - koje su to u stvari frekvencije kojima ih zele otjerati? Tj. da li zvucnici mogu da reprodukuju doticne frekvencije (posto svi zvucnici imaju odredjeni opseg)?

Nema jedna frekvenca koja ce oterati sve vrste komaraca nego se za razlicite vrste koriste razlicite frekvence. Ako si naprimer koristio neki strani program ili uredjaj za teranje :whip: komaraca moguce je da je bio podesen da tera strane vrste komaraca a ne domace komarce.

Poslednja izmena:
Nema jedna frekvenca koja ce oterati sve vrste komaraca nego se za razlicite vrste koriste razlicite frekvence. Ako si naprimer koristio neki strani program ili uredjaj za teranje :whip: komaraca moguce je da je bio podesen da tera strane vrste komaraca a ne domace komarce.
Jel ti to ozbiljno za strane i domace komarce?Ne vidim smajli na kraju recenice.

Vrh Dno