Šta je novo?

Brutalno - Crysis

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma to je izgleda bila malo veca doza sarkazma, posto je izgleda za vecinu Crysis ili u dx10 ili nikako.

da da, po anketi, svih 4% gamera :) u opkladu ca i oni sa dx10 hardwerom igrati u dx9 modu na XP-u :p

Mislim dase trenutno spominje 31 septembar.
Aj da pojasnim onu salu sa 7800 i DX10. Tvrdnja da ce Crysis raditi dobro na 7800 je protivurecna sa mnogim reklamama za Crysis i DX10. Naime, uvek su isticali Crysis sa sjajnim novim efektima DX10, prikazuju se uporedne slike DX9 vs DX10... Tvrdi se kako je glavni napredak DX10 to sto je znatno manje zahtevan i time se mogu postici efekti kakvi ne mogu u DX9... I onda dodju i kazu radice dobro na 7800, licno mislim, nema sanse, eventualno ako pod tim "radi dobro" smatrate da graficki izgleda kao recimo Half Life 1.
DX10 il propast :)

Ta igra će se pojaviti onda kada bude mogao hardver da je tera. Verovatno kada mainstream bude bio quad core i kada krenu nove revizije grafičkih top modela, odnosno r650 i gf9 krajem jeseni. A možda i kasnije, ako se ispostavi da ni to nije dovoljno.

ovo ce biti udarni hit za ovogodisnju bozicnu sezonu!

da da, po anketi, svih 4% gamera :) u opkladu ca i oni sa dx10 hardwerom igrati u dx9 modu na XP-u :p

Upf , uze mi reč iz usta!

ili će sada i oni koji su bežali od Viste (kao ja) - konačno preći na istu - samo zbog igranja. To je ionako bilo očekivano. Nećeš Vistu ? E, pa igraj Crysis u DX9 ! Kada se popuni tržište DX10 igrama - postojaće samo jedan M$-ov OS.

Poslednja izmena:
Crysis - hands on - http://www.gamesradar.com/us/xbox36...&sectionId=1001&releaseId=2007022792642821021

Every sane person is wondering how all this is going to run on their system. We asked Cevat Yerli, Crytek CEO, what gamers with a limited budget should buy to make sure they can play Crysis well, and his first answer was two gigs of RAM. The single gig most of us have is going to struggle with environments of this size, and with this much smashable stuff to keep track of. Next on the shopping list is, predictably, a GeForce 8800 - but the GTS model in that range is fairly affordable, and not a huge step down from the GTX. The surprising part is that Cevat says a Core 2 Duo E6600 processor is enough to run Crysis on Ultra High settings with that setup. That chip is likely to undergo another price drop before Crysis comes out, too, so don’t rush.
Znači 8800 bi trebao biti dovoljan?

Well, not quite max settings. Crysis actually has graphical features built in that no PC available this year will be able to make use of. Cevat estimates it’ll be 18 months after release before technology catches up with his game.
Ali i ne za ultra ultra high detalje! Ili šta već?

Znaci da ce nam i Crysis pružiti mogućnost da ga nekoliko puta obrnemo - svaki put kad uradimo upgrade. Ja sam Far Cry igrao ko čovek tek ove godine - a verujem da nisam jedini.
Lepo se ljudi da pobrinuli da instaliramo Crysis par puta ;)

Poslednja izmena:
ako se secate, tako su pricali da ce 6800gt biti dovoljan za doomIII i sta, posle ga je pokrenulo, jeste na ultra high a ne u najvecoj rezoluciji jer su bili samo takvi frame dropovi...

ista prica ce biti i za ovo... potpuno ista

Nisam bas obavesten. Da li ce crysis moci pokretati graficke sa 128 rama?

ne
gledaces crysis slide-show onda... jedino ako zelis tako

Ili jos bolje, mozda im je ultra high ekvivalent za medium.

A onda bi znači bilo turbo high ekvivalent high, i ultra mega giga turbo high = ultra high?

Ljudi prekinite to, i vi i mi dobro znamo da je jedina svrha ovakvih postova da nam unapred trljate noseve vašim XFX9800XXX 2GB DDR4.

A onda bi znači bilo turbo high ekvivalent high, i ultra mega giga turbo high = ultra high?

Ljudi prekinite to, i vi i mi dobro znamo da je jedina svrha ovakvih postova da nam unapred trljate noseve vašim XFX9800XXX 2GB DDR4.

Totalno pogresno kapiras, ja bas obezvredjujem te graficke kartice, a to ce uraditi i Crysis, POTPISUJEM!

Totalno pogresno kapiras, ja bas obezvredjujem te graficke kartice, a to ce uraditi i Crysis, POTPISUJEM!
Ako stvarno na XFX9800XXX 2GB DDR4 (tj ultra OCovan top line G90, taman ce izaci tu negde kad i crysis, vernovatno za neku bagatela cenu, tipa 1200$) Crysis ne bude imao preko 60fps u 1680x1050 sve na ultra, QAA 16x, AF16x, i ljudi iz NVidie i iz Cryteka treba da izvrse ritualno samoubitstvo.

Ako stvarno na XFX9800XXX 2GB DDR4 (tj ultra OCovan top line G90, taman ce izaci tu negde kad i crysis, vernovatno za neku bagatela cenu, tipa 1200$) Crysis ne bude imao preko 60fps u 1680x1050 sve na ultra, QAA 16x, AF16x, i ljudi iz NVidie i iz Cryteka treba da izvrse ritualno samoubitstvo.
pa samo u SLi modu mozda :d

Izgleda da je neko uspeo da nabavi demo -http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1095029

Po analizama i tvrdnjama stranih sajtova Crysis nam stize pocetkom 2008 godine.

pa neki multi core oc na 4 ili 5ghz 9900gt ultra 8gb ram e da sli rezim znaci dve 9900 ultre
za 20*20 sve ultra high eh da i jedno napajanje 2.5KW da sve to napoji strujom

Poslednja izmena:
^Koji car - skoro se nisam sladje nasmejao. U pravu si covece totalno. Pratim ovo poslednjih desetak strana i u svakom postu sve veca i veca zahtevnost... Ljudi su postali opsednuti ovom igrom. Verujem da su se ovi potrudili da naprave dobru igru ali da li ste stvarno spremni na tolika ulaganja da biste odigrali mozda 20-tak sati po ultra mega giga dolby sarround fancy nivoima?

:wall:
a rekli su stize na jesen, krajem septembra

@tema
ako je crysis toliko zahtevan koliko se prica, onda nece ni izaci dok ne izadju jace graficke, tipa g90

Pa naravno da nece ... Ne postoji ama bas nikakva indicija da ce izaci ove godine. Jos uvek su u nekoj Pre-Alpha fazi, a to je prilicno daleko od finalnog proizvoda

Mislim da je u alpha fazi neko vreme, nisam siguran...proverim pa pisem.

Kako kad u svim novinama pise da ce izaci tokom jula ove godine.

IGN kaže u septembru.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno