Šta je novo?

Vivax Imago

• Začetnik teme Začetnik teme clown
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

clown

Slavan
Učlanjen(a)
01.01.2007
Poena
319
znaci, treba mi neko privremeno resenje tv-a...

naleteo sam na zanimljivu ponudu Vivax Imago TV-2121PF za neshto vishe od 100 evra..
primamljivo, ali, ima li ko iskustva sa ovim proizvodjacom i ovom klasom tv aparata.

hvala u napred

privremeno znachi da ces ga kratko koristiti i prodati...a ko ce da ti kupi vivaxa? 🙂

Gledao sam ga na kratko, i bio sam frapiran koliko ima ocajan kvalitet plastike...slika blja...kol`ko para, tol`ko muzike...

privremeno znachi da ces ga kratko koristiti i prodati...a ko ce da ti kupi vivaxa? 🙂

Gledao sam ga na kratko, i bio sam frapiran koliko ima ocajan kvalitet plastike...slika blja...kol`ko para, tol`ko muzike...

mislio sam da ga koristim godinu dana -> onda pravac otpad...

jel neko video na sta to lici? vredi li i tih 100 evra?

znaci, treba mi neko privremeno resenje tv-a...

naleteo sam na zanimljivu ponudu Vivax Imago TV-2121PF za neshto vishe od 100 evra..
primamljivo, ali, ima li ko iskustva sa ovim proizvodjacom i ovom klasom tv aparata.

hvala u napred

Privremeno je kljucna rec, za te pare moze ionako ce LCD TV za godinu-dve da sidje i medju obicne smrtnike.
Ja imam jedan vivax Tv ekran 54, neznam da li je to taj model, i mogu ti reci da je slika na njemu bila najbolja u celoj radnji (dobro, radnja je i inace drzala samo krsheve).
Najmanje zrno, najmanje bljestanja/kontrasta, kao na philips ekranima od pre 20 godina.
Isti su bili i moji motivi kad ssam ga uzimao, za godinu-dve.
Ko ce da ga kupi? Pa neko na benchu sigurno ne, al za neko drugi TV, plac, stan za izdavanje, kladionicu...uvek ce biti kupaca za 50-60e za relativno nov TV.
Namerno nisam teo ogroman ekran, zbog seljenja i sredjivanja po kuci
(to me zena ubedila) i za te pare je odlican.
@Marko
vrlo verovatno da slika i kvalitet zavise i od primerka i serije

Moguce, ovo shto sam ja gledao je da se smrznesh...katodna cev prilichno kriva, slika izbi ochi, a plastika je znachiiiiii...ne mogu da opishem, nisam ni na jednom tv-u video tako krutu i grubu plastiku...

Clown, prosetash se do tehnomarketa ili neke slichne radnje, pa pogledash svojim ochima 🙂 samo gledaj ko daje najduzu garanciju za koji model (proveri za vivaxa, ako je 2 god (a mislim da jeste), onda mozda i nije losha kupovina) 🙂

cele dve godinice....

Moguce, ovo shto sam ja gledao je da se smrznesh...katodna cev prilichno kriva, slika izbi ochi, a plastika je znachiiiiii...ne mogu da opishem, nisam ni na jednom tv-u video tako krutu i grubu plastiku...

Clown, prosetash se do tehnomarketa ili neke slichne radnje, pa pogledash svojim ochima 🙂 samo gledaj ko daje najduzu garanciju za koji model (proveri za vivaxa, ako je 2 god (a mislim da jeste), onda mozda i nije losha kupovina) 🙂

daju garanciju dve godine..

ici cu do kraja nedelje u neki veci prodajni centar pa da vidim sta ko nudi..

@okmijun naravno da je privremeno kljucna rec..

Jos kad bi crkao krajem garantnog roka :-devil-: ... :banana:

A šta misliš da bi ti onda dali novi? 😀 Popravli bi ti taj tvoj, pa bi ti opet crk'o za par meseci... (posle isteka garantnog roka, naravno) 😛

ma, znam ja to, srbija je ovo, nije Kalifornija (tamo mozes posle par meseci da vratis tehnicki uredjaj ako ti se ne svidja, uz glupavo obrezlozenje..)

daleko smo mi od te priche..

a ovaj Vivax ako ga kupim, neka sluzi i 2 godine, vise mi i ne treba... :wave:

Ja mislim da je 90% TVa (crt) kod nas prepakovan kinez sa malo losijom/boljom plastikom, elektronika je ista dok jedino katodna cev na brand/dosta skupljim modelima "mozda" je iz bolje serije...
Drug uzeo Vivax njegovi su zadovoljni, uspeo je nekako da sj... service meni pa su mu u servisu sredili u u meniju ima da menjas naziv TV kako ti se cefne samo da se zna, ukljucis woofer (kojeg doticni jeftin model kao nema) dodatne opcije itd...

Nazad
Vrh Dno