privremeno znachi da ces ga kratko koristiti i prodati...a ko ce da ti kupi vivaxa? 🙂
Gledao sam ga na kratko, i bio sam frapiran koliko ima ocajan kvalitet plastike...slika blja...kol`ko para, tol`ko muzike...
znaci, treba mi neko privremeno resenje tv-a...
naleteo sam na zanimljivu ponudu Vivax Imago TV-2121PF za neshto vishe od 100 evra..
primamljivo, ali, ima li ko iskustva sa ovim proizvodjacom i ovom klasom tv aparata.
hvala u napred
Moguce, ovo shto sam ja gledao je da se smrznesh...katodna cev prilichno kriva, slika izbi ochi, a plastika je znachiiiiii...ne mogu da opishem, nisam ni na jednom tv-u video tako krutu i grubu plastiku...
Clown, prosetash se do tehnomarketa ili neke slichne radnje, pa pogledash svojim ochima 🙂 samo gledaj ko daje najduzu garanciju za koji model (proveri za vivaxa, ako je 2 god (a mislim da jeste), onda mozda i nije losha kupovina) 🙂
Jos kad bi crkao krajem garantnog roka :-devil-: ... :banana:
A šta misliš da bi ti onda dali novi? 😀 Popravli bi ti taj tvoj, pa bi ti opet crk'o za par meseci... (posle isteka garantnog roka, naravno) 😛
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari