- Učlanjen(a)
- 02.10.2000
- Poena
- 769
😉 Misko, ima ljudi koji klokuju iz zabave a ima i onih koji to rade jer im je to posao (ne pricam o sebi naravno)....🙂
A ima i ljudi koji pricaju nesto sto nisu probali 😉 😛
😉 Misko, ima ljudi koji klokuju iz zabave a ima i onih koji to rade jer im je to posao (ne pricam o sebi naravno)....🙂
Za danasnje igre je dovoljno. One koje nerade lepo na 7900gs nerade dobro ni na 8800gtx 😉
A ima i ljudi koji pricaju nesto sto nisu probali 😉 😛
A ima i ljudi koji u ovo ne veruju.🙂
Znam da si probao,ali moras da nam kazes o kojoj vrsti kocenja je rec.Ako koci zbog svapovanja onda tu nije grafika krivac(neke igre svapuju cak i da imas 2 i vse Gb).Ja recimo znam gde mi je Vegas kocio bas zbog grafike i siguran sam da bi 8800GTX resio taj problem.
Pa eto,meni Vegas u 1024x768 sa medium settings kad krene frka cesto ide i ispod 16. :wave:
znaci sapphire x1950GT,dal da se uzme ona ili foxconn 7900GS... doplata bi bila ista...
licno vec par godina koristim nvidijine karte,pa sam se nekako navikao,mada ako je ovaj 1950GT bolji, lako bih ja uklavirio i sve oko ATI kartica😀 ako su izjednacene,onda bih radije uzeo 7900gs...
e sad je to malo preterivanje, ako je to sa tvojom masinom
meni je sa 6800gt, 1gb rama, northwood 3.0 u 1024*768 sve na max, 2xAA 2xAF i vertical ON,
sa iskljucenim senkama kad krene frka nije spadalo ispod 20 fps-a mereno frapsom max. FPS sam imao 32,
sa ovom masinom iz potpisa nisam ni igrao Vegas
OOOoooo pa to bitno menja situaciju.....uzimaju X1950GT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cinjenica,Inace,ne secam se da AA moze da se ukljuci u Vegasu.
stormwatch,koliko bitno...? zar je 1950gt toliko brza od 7900gs... ja sam mislio da je 1950pro bolja,a da su ove nekako izjednacene... dalje koliko sam citao da ovaj ati i nije neki overkloker,koliko je i to tacno...?
E sorry ja sam bio pod uticajem brzine 😀 ne znam ni sam zasto sam GT procitao kao XT i to je moja greska, kada sam se ohladio videh da je rec o obicnom x1950gt...ta kartica je realno sporija od 7900gs pa nije neka kupovina ako je ista doplata kao i za 7900gs...ali proveri da nece mozda da ti daju XT za iste pare 😀
e ok 🙂 pa mozda bude 10 eura veca doplata za 7900gs,a mozda izmuvam i za isto,ali sta je i 10 eura ako je karta brza...
uh prijatelju,znam da je XT vrh,ali gdje XT za ovu lovu 🙂 "..i tata bi sine"😀 XT kosta cini mi se 19.000 dinara...
Ma kazem ti zato, ne znam ni sam kako sam procitao XT, ja jos mislim fuuu pa to je fantasticna ponuda kad posle procitah ispravno onog GT...sorry. 7900gs je brza od te karte tako da je i ne uzimas u obzir a i 7900gs se lepo klokuje, ako ti daju X1950pro za istu doplatu ja bih odma uzeo Pro varijantu.
zadovoljicu se sa 7900GS,citam da se fino klokuje i skoro stize 1950pro,sto je meni sasvim dovoljno.
ja volim nvidiu njoj se drajveri instaliraju za nepun minut a sa atijem osedim dok on ne instalira sve dzidza bidze, eto ti jedan + vise za 7900
koliki ti bude rezInace karta bez ikakvih modova radi na 670/950 dalje nisam probavao, mada verovatno moze jos malo bolje.
Kada se fino klokuje, prilicno ubija 1950pro (vec je 10x bilo reci o tome) :wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari