Šta je novo?

Nemacka Vista

• Začetnik teme Začetnik teme Goxy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Goxy

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2002
Poena
710
Dobi sam na poklon iz Nemacke Vistu Ultimate Retail( dodje i 32bitna i 64bitna) i sva je na nemackom (nem opcije biranja jezika). Da li postoji mogucnost da nabavim neku p...tsku verziju Ultimatea na engleskom a da je aktiviram sa originalnim kljucem od ove nemacke. Da li bi to radilo? Ima li neko iskustva

Nadji windows ultimate extras u control panelu - tamo imas optional updates, tu su language packovi, verovatno ima i engleski.

Za razliku od XP-a sa Vistom bi ovo trebalo da radi - samo moraju da budu ISTE verzije (znaci Retail Ultimate pretpostavljam).
XP inace nije mogao da menja jezik iz non-English verzije, vec samo iz English verzije.
Da li postoji mogucnost da nabavim neku p...tsku verziju Ultimatea na engleskom a da je aktiviram sa originalnim kljucem od ove nemacke.

Trebalo bi da radi opusteno, samo prilikom instalacije ukucaj broj sa originalne Viste!

Pa skoro da je sigurno da ce radi, jer pri instalaciji Viste, u zavisnosti od seriskog broja on odredjuje verziju (Business, Ultimate...)....

Ja verujem da bi trebalo bez problema da radi....nabavi CD orginalne Viste (Eng.) i samo kad ti trazi kljuc, ukucaj svoj koji imas...

Pa skoro da je sigurno da ce radi, jer pri instalaciji Viste, u zavisnosti od seriskog broja on odredjuje verziju (Business, Ultimate...)....

Ja verujem da bi trebalo bez problema da radi....nabavi CD orginalne Viste (Eng.) i samo kad ti trazi kljuc, ukucaj svoj koji imas...

CD originalne Viste. Mogu samo da nabavim DVD narodne VIste i to one (RTM). Niko koga ja znam nema original Vistu barem na Ultimate

Pa i ja sam moju instalirao sa diska "narodne" Viste, samo ukucao originalni key 😀

CD originalne Viste. Mogu samo da nabavim DVD narodne VIste i to one (RTM). Niko koga ja znam nema original Vistu barem na Ultimate

Ma na dvd sam i mislio 😛
Elem, kao sto ti rece mozes i u "onu" da stavis legalan kljuc i radice isto kao i original...

Kao sto vec neko rece, u Windows Update-u ces naci ponudjene i language pack-ove i teski su oko 140-ak MB po jezickom paketu... a prevode SVE

Nazad
Vrh Dno