Šta je novo?

"Flashget all" problem

M!ST!CX

Čuven
Učlanjen(a)
18.12.2004
Poena
680
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD TR2 2920X @4.3GHz Full Custom Watercooling
Matična ploča
ASUS X399 ROG ZENITH EXTREME
RAM
32GB DDR4 CORSAIR VENGEANCE RGB PRO 3000MHz
GPU
Asus TUF Gaming GeForce RTX 3080 Ti OC Edition
Storage
Samsung M.2 NVMe 950 PRO 512GB + GIGABYTE M.2 NVMe 512GB + Samsung SSD 850 EVO 250GB + Samsung SSD 860 EVO 1TB + Samsung SSD 860 EVO 1TB + QNAP TS-431P2 @ 12TB
Zvuk
Logitech Z-5500 Digital
PSU
EVGA SuperNOVA G2 850W
Kućište
NZXT H9 Flow
Monitor
27" 27GP850 Nano IPS 180Hz + 27" LG 4K UK650-W + 27" ACER V276HL
Miš & tastatura
Corsair K70 MK.2 & Razer Lancehead Tournament Edition @ Razer Gigantus
Ostale periferije
Razer Nari 7.1
Mobilni telefon
Samsung Galaxy A34 5G
Pametni uređaji
Samsung Galaxy watch 3 45mm
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Do donas je sve radilo kako treba i onda se od jednom poremetilo(mozda sam i ja kriv,ali sumnjam).Od sada kad hocju sa neke stranice sve slike da poskidam ,on umest slika u pravoj velicini skine thumbnailove i + banere,headere i ostale gluposti.Da li neko kome ovo radi kako treba moze da mi kaze kako da ispravim ovo sra**e??????
Koristim zadnju verziju flashGeta.
Hvala prepuno unapred.🙂

Poslednja izmena:
Flashget all problem

To je jedan od mana novih verzija Flashgeta i zato gubi na popularnosti.

Ja sam se vratio na stariju koja radi bez problema.

Koristim 1.8.1.1002 i sve je OK.

Jedno pitanje za FlashGet 1.8.x.x: Probao sam par različitih verzija FlashGet-a i primetio sam u firewall-ovom monitoru da po startovanju FlashGet-a isti otvara gomilu konekcija ka najrazličitijim lokacijama. Pokušao sam da pobijem sve one servere iz liste za eMule (ili BT, gde su već), ali se par servera na volšeban način vraća u listu i FlashGet se ponaša isto.

Da li nove verzije FlashGet-a imaju "ugrađen" neki spyware i kako ga se osloboditi?

ja koristim verziju 1.7.xx, jer novije verzije hoce da baguju sa rapidshare-om.

Ok,znaci nije bio problem do mog cackanja,nasao sam sve stare verzije na jednom mestu pa cju da probam,hvala😉

Evo,pokusao sam sve prethodne verzije 1.8.xxxx i opet isti problem.Znam da pd prvog puta kad sam koristio ovu kombinaciju extenzije i flashgeta nikada nisam imao ni jedan problem,niti sam morao nesto dodatno da podesavam i cackam,samo instaliram i to je to,i nikad pre mi nije skidao banere i razne gluposti,skidao je samo "prave" slike koje sam hteo.
Da li neko od vas moze da mi prinscreenuje ili napise na koji nacin je podesio ff extenziju flashgot.
P.S. ako neko ima bolju alternativu od flashgeta neka mi preporuci nesto.Bitno mi je samo da isto kao sa flashget-om mogu da biram koje extenzije zelim da skinem na odredjenoj stranici(ako ste razumeli sta sam hteo da kazem)

Poslednja izmena od urednika:
1. Kako da integrisem FlashGet u Firefox da po default-u se pali pri kliku na download?

2. Ako imam da download-ujem par fajlova, gde kopiram linkove i "koje"? Pokusavao sam i skinem html stranicu?

1. Kako da integrisem FlashGet u Firefox da po default-u se pali pri kliku na download?

2. Ako imam da download-ujem par fajlova, gde kopiram linkove i "koje"? Pokusavao sam i skinem html stranicu?

u firefox opcijama flashgot-a stikliraj "intercept all downloads ili connections"
a kad skidas vise stvari klikni na link/sliku ili sta vecj skidas i klikni "flashget all" i u opciji filter odaberi koje extenzije zelis da ti skida ili manuelno stikliraj fajlove.
Poz.

Nazad
Vrh Dno