A kako se krece framerate kod tebe?
Ma dobro, koga je briga za framerate u meniju. Znaci 60, cool...
Amm, upravo sam uleteo u betu, i prvi utisak mi je djene djene. Sve je jos uvek rastimovano. Kretanje likova katastrofalno, mozda suvise brzo za moj ukus, ponasanje vozila jako lose uradjeno, zvuk je lep, grafika, bar na ovoj tabli u beti nista posebno.
Takav je bio i BF2142 u public beti. Ovo što se igra sada praktično nema veze sa onim što je bilo tada u beti. Isto će biti i sa QW-om.
hehefora je u tome sto je bf2142 skupa pravljen kolko je et:qw samo testiran i balansiran
NEce to biti mnogo drugacije u finalnoj verziji, alfa testeri vec dugoooo igraju ovo
Ne sumnjam da se dugo testira QW, to je jedna od boljih strana te igre, ali kada ovo uđe u javni domen, dosta ispravki će sigurno biti napravljenoJa očekujem gameplay kao iz W:ET-a, možda malo bolji, a tako nešto ljudima koji igraju samo GRAW ne mož' da se svidi
![]()
Igra nije ni blizu onoga sto se ocekivalo
If you want to read reviews about megatextures and megabits go elsewhere, there are a thousand of those type of reviews out there about that and they constantly remind me I need an upgrade, I can sum up that part of this review in just a couple of words: Get a new computer. Done, the fact of the matter is this is a review for those that will see this lovely looking game once and then config it down to Quake 3!
To kao da si rekao da onima koji vole slano (rostilj npr), ne moze da im se svidi slatko (cokolada npr) ...
Ja znam da si ti sada suvise pristrasan, i da te boli svaka negativna reakcija povodom ET:QW, ali definitivno je tako kako jeste. Igra nije ni blizu onoga sto se ocekivalo (pogledaj i reakcije na stranim forumima), i ja sam ocekivao od ET:QW bas mnogo, ali ovo sto sada imamo prilike da igramo je sasvim prosecno.
BTW, ko zna koliko nas jos razocarenja ceka od svih tih AAA naslova oko kojih se digla halabuka ...
http://www.crossfire.nu/?x=column&mode=item&id=214
Hmm, bojim se da ce im trebati puno vremena da igru dovedu na kompetitivni nivo (sa nekim etpro/osp modom), ali videcemo, uglavnom, nazalost, nema vise fizike iz quake 3...
Jovyland je napisao(la):Narode, kako da startujem betu bez seriala ???
Inace za igru koja treba da se pojavi pocetkom sledece godine
Dobio sam "kljuc" za betu i evo da prenesem utiske...
Znaci "public beta"...jedna karta - sewer.
Igra je za sada totalno ne optimizovana (ok...jos uvek je u beta fazi).
Igra je igriva jedinu ako se sve spusti na low...pa i tada secka kao blesava. Inace za igru koja treba da se pojavi pocetkom sledece godine grafika je blago receno zastarela. BF2 koji se pojavio pre dve godine ima bolju grafiku...tj izgleda bolje.
Fizika je ocajna...drugim recima nisu otisli daleko od starog quakea i unreala. Sve se svodi na trk >sprint>skok (kilometarski). Da ne pisem o skokovima sa visokih objekata...skocis sa desetospratnice i ode ti samo 20% HP-a. Upravljanje vozilima je krajnje ocajno.
Iskreno ne znam ni sam sta sam ocekivao, ali ovo je bas bezveze. Naravno to je moje licno misljenje i kao takvo podlozno je kriticiDoduse treba imati na umu da je ovo jos uvek samo beta ali mislim da sam video na sta ce da lici gotova igra.
Igra se verovatno nece svideti ljubiteljima klasicnog FPS-a ali ce zato oduseviti ljubitelje quakea i unreala...
Je l' ti ovo ozbiljno? Sto sam se ja istripovao da igra stize u Julu ili tako nesto!?
kako bre tako ? kako goransteinu radi preko 100fps kad skine fps cap ? Da nije tebi sistem u qrcu ? jeste da on ima 8800gtx ali ima i reazoluciju od 1680 + brdo AA i sve ostalo. engine je preradjeni q4 engine...nesto tebi ne valja.
Sto se gameplay-a tice, nije ni cudo sto ti se ne svidja (NHF) tebi se battlefield svidja dok vecina "pro" zajednice doticni pljuje kao najveci shit MP-a ikada... NHF
Inace imaju jace masine (E6700...8800gtx...) ali kazu da secka kao blesavo.
Niko ne kaze da on laze.... Imam i ja 60 frejmova na otvorenom...kada se ne krecem i kada se nista oko mene znacajno ne desava, ali zato kada je frka ili kada udjem u neki zatvoreni prostor...bye, bye fps...
Naravno da 8800 daje bolji fps od mog 7900gs-a ali vidim na totalquakewars-u da se zale ljudi koji imaju 8800.
Uostalom nije bitno...to je samo beta...ima tu jos da se radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari