Šta je novo?

Komplet tastatura i mish A4tech PROBLEM

va_milos

Slavan
Učlanjen(a)
14.08.2005
Poena
349
Dakle, ovakva je situacija. Uzeo sam danas komplet A4tech RKS-770.Sa komletom sa prezadovoljan,ali imam problem oko konfigurisanja dodatnih tastera na tastaturi. Instalirao sam drivere i sve lepo radi dok ne resetujem racunar. Posle reseta dodatni tasteri ne rade. Gledao sam u podesavanjima i sve je uredno podeseno.Nema ni jedne opcije gde pise ili je stiklirano da su taseri iskljuceni. Ako neko zna kako da mi pomogne, bio bih mu zahvalan da napise kako da omogucim koriscenje dodatnih tastera koji su mi prilicno bitni.

Unapred 100x hvala!!!

pogledaj, mozda imas programcic koji definise rad tih tastera, a koji bi trebao da stavis u startup, ako to vec nije uradjeno... drugo nista mi ne pada na pamet... moja genius tastatura isto ima dodatne tastere, ali uopste nisam morao da instaliram drajvere za nju, nekako su svi proradili :D jeste da sa softwareom mogu da menjam funkcije, ali to mi ne treba...

Ma nema sanse. Probao sam i to! Radi sve super dok se ne udari reset racunara.Kao da ga ne dize,a ikona u traju postoji. Nista mi nije jasno

Dobro narode, pa zar bas niko ne zna kako da resim problem. Postoji li mogucnost konfigurisanja dodatnih tastera bezdrivera od tastature.???

Пробај да нађеш неки програм од других тастатура, можда то помогне. Мада прије тога пробај да избришеш тај програм који си добио са тастатуром па га поново инсталирај, јер је могуће да је нешто до њега.

Ma brisao sam sve, cak mi pukne win danas u toku dana i dignem novi,ali problem ostaje.I dalje po resetovanju dodatni tasteri ne rade.Dakle kad instaliram drivere sve lepo radi,ali cim usledi reset, posle toga ne rade tasteri.

Ma brisao sam sve, cak mi pukne win danas u toku dana i dignem novi,ali problem ostaje.I dalje po resetovanju dodatni tasteri ne rade.Dakle kad instaliram drivere sve lepo radi,ali cim usledi reset, posle toga ne rade tasteri.

Пробај драјвере и сличне програме других произвођача можда помогне. Можда има нека опција коју си превидио. Немам појма о каквом се програму ради али можда помогне http://www.dirfile.com/hokey_helper.htm Пробај са новијим драјверима са A4 tech сајта http://www.a4tech.com/en/download3.asp?ID=244 и http://www.a4tech.com/en/download2.asp?CID=7

A колико сам сконтао на њиховом сајту постојали су неки проблеми са Xp SP2 тако да ти треба новија верзија "ikeysworks"

Poslednja izmena:
Upravo sam probao sve ove drivere i ni jedan ne radi.Sa ovima cak nece nista da radi.Ajde mi pomozi da nadjem "ikeysworks", posto ne znam koji mu to dodje zadnji.Driveri koje sam koristio i dobio uz instalacioni disk su 7.72

E resio sam svoje probleme.Problem je bio u softveru koji sam dobio na cd-u.Poslao sam mail a4teck-u i rekli mi da izbrisem drivere(i brisao sam ih,ali i dalje nisu radili.tek posle instalacije novog sistema je proradilo) i da ce tek onda da radi.A li sam zato ogranicen na standarnu poziciju multimedijalnih tastera.Ne mogu da ih konfigurisem kako meni odgovara.Pozz i hvala svima koji su izdvojili svoje vreme u pokusaju da mi pomognu!

Poslednja izmena:
Vrh Dno