Šta je novo?

ATI Radeon X800XT/AIW

• Začetnik teme Začetnik teme drbeg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

drbeg

Slavan
Učlanjen(a)
17.06.2007
Poena
301
Dobio Sam Iz Kanade Ovu GrafiČku Ali Je Ona Predvidjena Za Njihov Tv Standard Ntsc. Pitanje Je Dali Mogu Gledati Tv Na Mom RaČunaru. U Ati Tv Tjuner Sam UkljuČio Kablovski Tv. Slika Je Crno Bela OČajnog Kvaliteta. Molim Za Savet Ako NeŠto UopŠte MoŽe Da Se Uradi.

probaj da izaberes u podesavanjima kao zemlju Yugoslavia (ili jos bolje Germany)

Slika ti je takva jer radi na NTSC standardu, a trebalo bi na PAL-B. Mislim da to nije hardverski zakucano.

Poslednja izmena:
U PodeŠavanjima Su Navedene Samo Usa, Canada I Zemlje Severne Amerike /sve Koje Koriste Ntsc Standard/.

Ako je tako onda se nisi bas usrecio tom kupovinom :smoke:

MoŽe Li Se NeŠto Hardverski Uraditi, Mislim Pretvoriti Ntsc U Pal.

Tuner je fizički drugačiji i koliko ja znam tu pomoći nema.
Eventualno ako imaš neki stari video rekorder, možeš da ga iskoristiš kao tuner i da baciš sliku preko video ulaza.
I prestani da pišeš poruke sa tim blentavim velikim slovima, jako iritira.

Ako je tako onda se nisi bas usrecio tom kupovinom :smoke:

Nije bila kupovina nego poklon, a poklonu se u zube ne gleda!

I Nije Neki Zonfa Sa Ovim Slovima, Ja Sam Tako Obelezavao Sve Svoje MP3ke, Svojevremeno!

Blagi Uzassss:bottle: :cigar:

dobra je to grafa.
Jedino sto u tvom slucaju neces moci koristiti TV tuner

neke kartice imaju jumper za prebacivanje standarda tv izlaza (9200 i verovatno još neke), a MOŽDA to može da se sredi i flash-om bios (nemoj flash-ovati ako nisi 100% siguran šta radiš), pregledaj malo strane forume ili techpowerup(ima gomila infoa i biosa za ati)

Ja mislim da mu je bolje da dump-uje bios svoje graficke uz pomoc ATI TOOL-a i onda ga izmeni koristeci Rabit ili tako nesto, ja sam tako na mojoj staroj 9800PRO izmenio da video out umesto NTSC bude PAL-B kao default sada ne znam da li to moze na tuneru.. ako moze to mu je bolja varijanta nego da trazi neki drugi bios.

Nazad
Vrh Dno