Jos jedno glupo pitanje: GDE se gasi Vista?
kad odem na start pa shutdown, izadje iz viste ali ostaju da rade cooleri i ne gasi skroz komp.
Intracom NetMod USB ISDN (to mi ne odgovara ni Intracom ni Telekom). Zanima me ovo poslednje, da li je neko uspeo da natera ovo da proradi?
Hvala
Gde je u Visti Run opcija?
Imam vistu ultimate 32b
Imam vistu ultimate 32b
Imam vistu ultimate 32b
OK je to, ali mene interesuje kako da ga ugasim "normalnim" putem
@The Pocetnik: Pa idi do faxa i uzmi novi key...ionako ih imaju previše, s obzirom da u proseku svaki 10ti-pa možda i 20ti student uzme Vistu na ovaj način!
Znaci, bili su u pravu oni koji su ih pljuvali zbog novog nacina aktivacije, ali izgleda MS nije obracao paznju na te primedbe i ipak je uveo rigorozan sistem aktivacije.
Ne bih voleo da sam u kozi onih koji su kupili vistu i koji su dramaticno promenili HW...
Namuci se sa umrezavanjem viste i xp-a u lan .. kakve su sad ono fore sa ipv6 ludackim adresama? jedva sam nekako zbudjio sa radi mreza i net .
Inace u onom ocenjivanju dobio sam 1 za grafiku a ona je 1950pro koja je tri puta jaca od stare 6600gt koja je dobijala mislim 3.xx ocenu .. koristim naj novije ati drajvere i karta radi dobro u igrama i daje ocekivani 3dmark score ..
Zar je ljudima teško da pročitaju nekoliko stranica unazad ili još neke teme na ovom forumu?
Instalacija je normalna i igre rade slabije u odnosu na XP.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari