7.8.5.0
Jurke, ImgBurn je free, a takođe ekstra radi pod Vistom (kao i svim drugim Windowsima)
kako to? nigde nisam na sajtu video ništa o tome...A i Paragon je besplatan, tj, dobijes od njih serial za dz kad se registrujes.
kako to? nigde nisam na sajtu video ništa o tome...
Nema srpskog intefejs packa za Vistu. Vista je prevedena u potpunosti na srpski
Malopre sam instalirao vistu 32-bitnu ultimate edition i imam problem sa programom nero 7.0.2.Nije hteo do kraja da ga instalira a sada mi ne dozvoljava da ga obrisem.Tacnije krene da ga brise i na pola mi kaze da nema dozvolu da ga obrise.Probao sam preko ove verzije da instaliram noviju verziju nera 7.8.5.0 ali ni nju ne mogu da instaliram.
Moje pitanje ima li neka fora da ovaj program obrisem ili ne,posto mi ni iz safe moda to ne dozvoljava?
Ili je mozda nesto aktivirano u visti sto ne dozvoljava da se programi brisu tek tako.
Ako neko zna resenje ovog problema zamolio bih ga da kaze koja je procedura.
Pozdrav.
Hvala na savetu,ali vec sam resio problem.Nije hteo iz add/remove pa ni rucno sto se kaze.Kad ne znas sta ces dobri stari format C i brisi.Obrisao vistu pa ponovo instalirao i za sada super radi.Instalirao sam nero verziju 7.8.5.0 i sa njom radi ok.Obrisi nero iz add/remove programs i probaj da instaliras poslednju verziju nera
Hvala na linkovima.
Zbog drivera uglavnom.Ne bi trebalo da toliko dugo "pakuje" i drlja.To radi i XP kada npr.promenish plochu a ostavish stari xp pa samo dodash drivere i podignesh sistem.I to ne uvek ali ima obichaj da "drlja" kao lud po minut.POzovi nekoga da ti uradi ponovni instal i proveri drivere.Pozdrav svima. Instaliran mi je Windows Vista Ultimate x32. Htela bih da pitam zasto mi od momenta ulazenja u windows hard "melje" jos nekih 5 min? Hvala![]()
Al zato hoće sa Windows (tj Start taster) + tab![]()
Zasto mi Vista ne dozvoljava ni da kreiram ni da brisem dir u Program files?
A da, i ne mogu da brisem direktorijume sa drugog hdd-a(na koji nije instalirana Vista- SATA ako ima to veze)?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari