Šta je novo?

kojim programom gledate divx & stuff?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

marko_84

Slavan
Učlanjen(a)
10.07.2004
Poena
350
dakle, chime gledate divx filmove, naravno sa titlom? Bs player me nervira iz dna dushe, prvo shto mi se uvek nekako dupliraju titlovi, em shto me zeza whenusave...

Postoji li razlika u kvalitetu prikaza slike? :)

Media player classic, plus vobsub za titlove.

A što se BS Playera tiče, pa, to bullsh*t u nazivu mu ne stoji samo radi fore. Prilično precizan naziv s obzirom na to kakav je to program.. ;)

Media player classic + VobSub = Dobitna kombinacija :)

PS: Kako ti si to dupliraju titlovi? Koristi verziju bez spyware-a... Zadnja takva verzija je BSplayer 1.37.826.

Poslednja izmena:
Media Player Classic BEZ VobSuba = Dobitna kombinacija :D

Ozbiljno, šta će mi VobSub kad sam MPC podržava subtitlove (i još su lepši :))... a kad ga koristim prikazuju mi se dva titla kada stavim VMR9 renderer u MPCu (moguće da je to i markov problem).

Media Player Classic BEZ VobSuba = Dobitna kombinacija :D

Ozbiljno, šta će mi VobSub kad sam MPC podržava subtitlove (i još su lepši :))... a kad ga koristim prikazuju mi se dva titla kada stavim VMR9 renderer u MPCu (moguće da je to i markov problem).

Ako su lepsi onda ga koristi :p
VobSub je napravljen za to..
VMR9 renderer ti je preduslov za pustanje titlova iz MPC-a i pusta ti titlove kada je u tom rezimu. Sta te onda cudi sto su dva titla?

edit: Evo bas sada gledam titlove iz mpc-a. Sta tu moze da bude lepse?:d Sve sto imas u MPC-a da namestis imas i u VobSub-a plus VS sadrzi dosta vise..

Poslednja izmena:
Crystal player za gledanje svega. Pusta i titlove. :)

Ovo ce da se pretvori u jos jedan thread o video playerima :)

Hehe..kako da se pretvori? Pa bas i jeste o video plejerima...:p

AVS player..odlican je.

BS Player Pro 1.39 --> najbolji BS!

Crystal player je definitivno najbolji u smislu lakoca koriscenja+sve sto ti treba za div-x film i ako imas problem sa titlom ili antisync zvuk video i mnogo sto sta.Nekazem da to nemaju drugi playeri ali bar po meni u Crystalu je to najbolje spakovano!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno