Šta je novo?

Problem sa Test Drive Unlimited!!!!

Gadoguz

Slavan
Učlanjen(a)
10.06.2007
Poena
345
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 5600 & Thermalright Assassin Spirit 120 PLUS V2
Matična ploča
GIGABYTE B450 Aorus Elite (rev. 1.x)
RAM
XPG GAMMIX D35 32GB (2x16GB) 3200 MT/s CL16
GPU
GIGABYTE RX 6600 EAGLE 8G
Storage
WD Green M.2 240GB, Seagate BarraCuda 1TB 7200
Zvuk
HyperX Stinger S 7.1, Turtle Beach Recon 200
PSU
XPG PYLON 750W
Kućište
XPG VALOR MESH, Lian-Li 120mm fans
Monitor
iiyama GB2470HSU-B1
Miš & tastatura
ASUS TUF M3, GLORIOUS GMMK 2 Compact + GMMK Numpad
Mobilni telefon
Xiaomi Redmi 9A
Pametni uređaji
KOSPET TANK T2 Smartwatch
Pristup internetu
  1. Optički internet
E ovako danas sam nabavio navedenu igricu i problem je u tome kada udjem u igru sve je normalno onda idem na new game i tu nastaje problem pocnu da mi
se pojavljuju artiefekti po ekranu i prosto je nemoguce igrati, a nekad se desi
da sve radi normalno samo kada pokusam da podesavam rezoluciju i ostalo ponovo se pojavi problem.

Konfiguracija je
Am2 Athlon64 3800+
MSI k9n NEO
2X512 DDR2 667
ASUS 7600GS 512MB 128bit @560/960

svi predlozi dobro dosli
hvala unapred
:crash: :crash: :crash: :wall:

probaj alt-tab kad udjes u igru, sve dok ne dodje u normalu...nisi morao da otvaras novu temu, vec ima o tome u TDU temi...

Da to nije mozda zbog graficke koja je vidim iz potpisa Silent varijanta,a ti si je vidim kloknuo.
Igrica je po pitanju graficke kartice dosta zahtevna...tako da je vrlo moguce da ti temperatura na grafickoj prelazi granicu normale...
Ako je kartica sa slike ista kao tvoja onda moram da ti priznam da si preterao sa overklokovanjem jer fabricki klokovi su 400/800,a ti nemas cak ni ventilator na njoj.
9001616_1.jpg

Moguce je.
I opisi kako izgledaju artefakti.Moj odgovor vazi za pojavu treperenja tekstura prilikom ulaska u igru.

Ma sve ostale igre rade odlicno npr. Oblivion temperatura nikad ne prelazi 80c
problem sa test drajvom pojavljuje se samo ponekad kada namijestam grafiku
a posle toga je sve uredu.

pozz.

A da ipak probash malo da spustish klokove na karti ?

A sta to "namestis" u grafici :) ajde priznaj da si lupio FSAA a to ne mere sa HDR ... :p

a ni taj foxcon case 350W ne uliva puno struje, err, ocu reci poverenja :p

Evo da ne otvaram novu temu,i ja imam problem sa TDUom.Kada startujem igru sve lepo pocne ucita igru prikaze one introe i kad treba da ucita main menu tu skuca,znaci ostane onaj crn ekran i tako vecno stoji,po nekad mogu da je ugasim iz task mennagera po nekad mora reset.
Da li neko ima ideju sta bi to moglo da bude?
Napominjem da i ako i ja imam silent graficku nemam problema sa pregrevanjem kartice i da njena temp ne prelazi 50C u igrama.

Poslednja izmena:
Jer original Igrica???

Evo da ne otvaram novu temu,i ja imam problem sa TDUom.Kada startujem igru sve lepo pocne ucita igru prikaze one introe i kad treba da ucita main menu tu skuca,znaci ostane onaj crn ekran i tako vecno stoji,po nekad mogu da je ugasim iz task mennagera po nekad mora reset.
Da li neko ima ideju sta bi to moglo da bude?
Napominjem da i ako i ja imam silent graficku nemam problema sa pregrevanjem kartice i da njena temp ne prelazi 50C u igrama.

podesi firewall unapred, pre nego sto udjes u igru, dakle stavi da ili dajes ili zabranjujes igri izlaz na net.

;) NP, vec sam odavno prestao da odgovaram na pitanja ovog tipa (jer je u 99% slucajeva firewall kriv) ali kad sam video da te niko nije udostojio odgovora rekoh da ti napisem da se ne patis :p

Vrh Dno