Šta je novo?

ploca za OC za 4300

Nightbringer

Slavan
Učlanjen(a)
15.02.2007
Poena
319
planiram da u skorije vreme kupim intel 4300 i da ga kloknem kol`ko moze bez promene napona.:whip:
samo me muci koja bi MB bila najbolja za OC?
ne treba mi nista od Firewire, Wi-Fi i slicnih perverzija. samo stabilan rad, jedan PCI-e, jedno 4 SATA II i 6-10 USB.
ima neko neki predlog?
naravno, sto jeftinije...

planiram da u skorije vreme kupim intel 4300 i da ga kloknem kol`ko moze bez promene napona.:whip:
samo me muci koja bi MB bila najbolja za OC?
ne treba mi nista od Firewire, Wi-Fi i slicnih perverzija. samo stabilan rad, jedan PCI-e, jedno 4 SATA II i 6-10 USB.
ima neko neki predlog?
naravno, sto jeftinije...

DFI "DARK", oko 130 evrića, ploča je ko čaša.

planiram da u skorije vreme kupim intel 4300 i da ga kloknem kol`ko moze bez promene napona
Bez promene napona mozesh stici do nekih 2.7 - 2.8 GHz shto je odlichan OC potencijal.... Ali znaj da sa promenom napona za 2 koraka navishe ide na 3.0 GHz

Moja preporuka za plochu je isto Biostar Tforce 965PT nazad ima 6 USB portova kao shto si naveo da ti treba i bez problema izvachi FSB 300 koliko ce tebi trebati za 2.7 GHz....

Inache pogreshio si podforum, ova poruka je trebala da ide na Market...

Poslednja izmena:
Bez promene napona mozesh stici do nekih 2.7 - 2.8 GHz shto je odlichan OC potencijal.... Ali znaj da sa promenom napona za 2 koraka navishe ide na 3.0 GHz

Moja preporuka za plochu je isto Biostar Tforce 965PT nazad ima 6 USB portova kao shto si naveo da ti treba i bez problema izvachi FSB 300 koliko ce tebi trebati za 2.7 GHz....

Inache pogreshio si podforum, ova poruka je trebala da ide na Market...

plocica izvlaci 400 opusteno :wave:
e sad sve zavisi koliko ti 4300 bude raspolozen za oc

Poslednja izmena:
Koja memorija bi isla sa E4300 (ili E2160) za neki oc na 3GHz?
Jel moze DDR2 667 ili mora DDR2 800?

na dosta mesta sam procitao da je Gigabyte DS3P rev.2.0 odlicna ploca. kakva je ona po pitanju OC? da li uopste postoji rev.3.3 koja bi trebalo da ima magistralu na 1333MHz i gde je ima kod nas? nigde nisam uspeo da je nadjem...

na dosta mesta sam procitao da je Gigabyte DS3P rev.2.0 odlicna ploca. kakva je ona po pitanju OC? da li uopste postoji rev.3.3 koja bi trebalo da ima magistralu na 1333MHz i gde je ima kod nas? nigde nisam uspeo da je nadjem...

Ima i kod nas rev 3.3 ne znam tacno gde, ali mi je obecano za 3-4 dana da stize. javicu ako saznam. Sa tom plocom ne bi smelo da bude neke greske.

Nazad
Vrh Dno