Na v60 njemackoj verziji ima FM Radio koji perfektno radi ali ima dosta drugih mana,los domet, brzo praznjenje baterije...
Awesome phone, especially with the FW 62 update. It makes the phone more user friendly and with quicker menu speeds. The media player is vastly improved as well as the blutooth function. It is now the phone it should be and is well worth it.
Ma koji ce ti srpski :d Mislim da se sva ova prica oko radia i V60 malo svodi na rekla-kazala...Nadam se da gresim!
Btw. jos nisam provalio kako da instaliram drajvere za BT IVT(blue soleil) ,tj. nisam nabavio taj licence patcher. H.E.L.P
---1.A ti nadji opciju automatskog zakljucavanja pa ti se telefon nece sam ukljucivati.Sada su se stvari malo rascistile pa moze da se radi
Evo adrese sa koje doticni p...i dawnload-uje v60 , v62 portal (http://www.code-electronic.com),
mozete se registrovati (malo teze) ili instalirati njihov demo dawnload.
Usvakom slucaju ima jedino par korisnih vec vidjenih informacija i nista drugo.
Imam dva pitanjca:
1-pri zatvorenom telefonu postoji opcija za odgovor na poziv(prvi levi"gumbic")
kako ga deaktivirati jer telefon se sam aktivira u dzepu ili torbici ako je slucajno tipka pritisnuta.
2-trebaju mi ikone baterije (res,res-exe)crne ili sive sa procentom baterije,bez promene default ikona sata, profila,alarma i kljuca.
ps.hvala administratoru sto je izbrisao one ludorije
trebalo je i predhodne dve strane. :whip:
ljudi, ja znam da ste vi vec daleko dogurali, ali ja imam pocetnicki problem.
kupio sam fon pre dva dana (sa sve punjacem, sluskama, i usb kablom). telefon je v48, i nisam mislio da ga menjam, ali sad kad sam video da su izasli v60 i v62 premisljam se.
problem: nisam dobio nikakav cd uz tel. kad ga utaknem na usb, komp ga prepozna, ali nemam drajvere za njega pa mi nista ostalo ne radi.
MOZE LI NEKO DA MI DA LINK KA DRAJVERU KOJI MI JE POTREBAN, POSTO JA SAM NALETEO NA VISE KOMADA I NE ZNAM KOJI MI ODGOVARA? prelistao sam prvih deset strana i nisam primetio da se iko time pozabavio.
HVALA UNAPRED
Neko ti je vec rekao sta da uradis. Ali, reci cu ti i ja, posto posedujem isti BT dongle. Uninstaliraj sve drajvere sto si dobio uz blue soleil cd, restartuj windozu, i onda ubodi BT adapter, win ce instalirati MS drajvere za bt radio 2.0, i to je to. Onda (npr) odes na neki mp3 fajl desni klik i send to - bluetooth device i to je to![]()
Ja sam se smorio nekoc, sa tim bluesoleil sw, dok nisam na kraju ovako uradio....
Cheers
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari