i to cesh da igrash jedno 2 sata dok ne poludish totalno jer ce te tacno kad treba da odskocish lupiti neki pandurski auto i necesh imati dovoljnu brzinu da preletish tu "provaliju"...:wall:
Meni je mnogo veci problem bio kako da pobegnem od policije koje je bilo uzasno mnogo
Jedina stvar koja valja u tom Most Wantedu je BMW M3 GTR.
Nekako je jedino on imao upravljivost/fiziku priblizno kao sad vecina automobila u TDU.Dakle nije isao kao po sinama i znao je da se "otima" tu i tamo...imao je personality BRE, a bogami i zvuk.Ono pevanje turbine....mmmmmmmm... skinuto sroz.
Ta poslednja misija je stvarno iznenadjenje za NFS, i jedino sto mi je ostalo u pamcenju
I naravno, BMW M3 GTR RULEZ
Prava je tragedija sto te mashinice nema u TDU
Pa ne znam, meni bas suprotno, cini mi se da je bio upravljiviji od svih ostalih. Imao sam i Careru , ali to nije bilo to, i M3 je bio bolji za udaranje pandura jer je cvrsci, Carera je lagana. Uvek sam lakse prelazio trke sa njim nego sa bilo kojim drugim autom . Sto ljudi, sto cudi :wave:
Presao sam to sa mostom ali career i dalje nije 100 %.
Deco sha se svadjate, Golfic ili eventualno Clio bi bili napogodniji za kraj (a i za celu igru BTW) imaju odlichan handling (pogotovo golf), a i top speed im je za respect (naravno samo u NFS-u)
DZIZS.
No comment.
Ovo je ipak video igra...Auto u igri nije prenet iz GTR sampionata...
Nisam mislio na pevanje turbine eksplicitno BMW-a.Nego na karakteristican zvuk koji ispusta turbina...koliko se secam, M3ka se budzila samo tako...i turbo i spojleri i sve sto uz to ide...
A i zvuk BMW M3GTR je skroz skinut kao iz stvarnosti.Plus turbo...eto da budem jasniji.
U nekoj eventualnoj raspravi netju da ucestvujem. Uzivaj u imprezi...To je jako dobar autic. PoZZ.
kakve sad to ima veze ? Budzi se mazda "astina" (323F iz 96-97), ima na netu par komada sa twin-turbo, ECU budz i sve ostalo, doterane na 240+ bhp na 1300 i kusur kg - PA ? M3 je dobar auto, ali u ulicnim trkama i budzenju on nema sta da traiz pored japanaca i kraj. stock nissan skyline ili mitsu evo 8 ga jedu na trkackim stazama...kolko god ga budzio. Pretezak je auto. To je fancy sports car, nikada nista vise od toga nece biti. Pa zaboga, budzen s2000 ga jede kad god oces (vs budzen m3) za manje para...Odlican je to auto ali...daleko od tuning masine
E jesi car...pa ja lepo rekoh, ovo je video igra...zvuk mi se svidja, izgled mi se veeeeeeoma svidja, i svidja mi se to sto nije za svakoga Tuning masina?Fuck it...kakve sad to ima veze ? Budzi se mazda "astina" (323F iz 96-97), ima na netu par komada sa twin-turbo, ECU budz i sve ostalo, doterane na 240+ bhp na 1300 i kusur kg - PA ? M3 je dobar auto, ali u ulicnim trkama i budzenju on nema sta da traiz pored japanaca i kraj. stock nissan skyline ili mitsu evo 8 ga jedu na trkackim stazama...kolko god ga budzio. Pretezak je auto. To je fancy sports car, nikada nista vise od toga nece biti. Pa zaboga, budzen s2000 ga jede kad god oces (vs budzen m3) za manje para...Odlican je to auto ali...daleko od tuning masine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari