Šta je novo?

Test Drive Unlimited

kako mislis da pobesi recimo "ME-TWELVE" krajzlera koji ide ~425km/h ? :d Drugo, iz nekog razloga bike-ovi u igri losije skrecu od automobila (mislim na vece krivine) sto je po meni bzvz i trebalo bi da je pobrnuto. Tamo gde sa McLaren F1 GTR-om skrenem sa 120, motorom moram maltene sa 40... U krivudavim trkama sa puno krivina gde bi motor trebalo da sa lakocom pobedi desava se upravo suprotno :S:
Pa to sam ja i provaljivao dva dana. Fazon je da provalis kada da pustis kocnicu dok si nagnut i tada sece krivine ko lud. Nezgodno je sto sam levo-desno i naginjanje-uspravljanje morao da stavim na isti stik tako da se tu patim posto istovremeno moram da se uspravim i skrecem sto je bilo jako tesko za naviknuti. Inace iz nekog razloga nisam mogao kontrole da mapiram na stikove kao dosad. Uvek sam drzao na levom samo ubrzanje i usporenje a na desnom levo-desno. Ovde sam morao da obrnem stikove tako da sam se iznova navikavao na joypad, ali vredelo je. Igra je stvarno opustajuca, za razliku od hard core simulacija koje su cito kidanje zivaca bez kvalitetnog volana.

ja sam naginajnje stavio pod kaziprste, tj. pod dugmad 5 i 6, isprva sam drzao tako kao ti ali je jako hebeno bilo...iskreno, vozim motore vec 2 nedelje i nisam uopste los ali sa automobilom mi je bolje vreme skoro uvek.

motori se i meni najvishe svidjaju i uvek derem sa njima...
i meni se voshe svidja ninja pogotovo shto ide do 180 prvom:D

i zvuk isto tako bolestan totalno...

kako mislis da pobesi recimo "ME-TWELVE" krajzlera koji ide ~425km/h ? :d Drugo, iz nekog razloga bike-ovi u igri losije skrecu od automobila

Takodje, iz "nekog razloga" motori i u real world skrecu poprilicno losije od automobila :D

Jel od vas neko imao problem da mu igra radi na 100% CPU usage znaci koci strasno to mi se pre 2 dana desilo dok nisam imao Lan bio neki kvar pa mi DHCP nije dodeljivao IP adressu. Evo sad mi mreza sljaka radi i igra na 50% CPU usage isto tako kad uradim disable mreze odma i igra radi na 100% smesno :)

Jel od vas neko imao problem da mu igra radi na 100% CPU usage znaci koci strasno to mi se pre 2 dana desilo dok nisam imao Lan bio neki kvar pa mi DHCP nije dodeljivao IP adressu. Evo sad mi mreza sljaka radi i igra na 50% CPU usage isto tako kad uradim disable mreze odma i igra radi na 100% smesno :)

http://www.benchmark.co.yu/forum/showpost.php?p=1112866&postcount=302

Ja sam imao isti/slican problem. Kad igra nema "izlaz" na net, secka najstrasnije...

Znaci kad nemam net da zaboravim da igram TDU :) Nadam se da nece biti kvarova igra je extra samo sto me jos nerviraju oni stelt panduri :)

Ne znam da li je neko ovo već pitao, ali koje vreme ste imali na trci milionera i sa čime ste vozili

ljudi zna li se kada ce patch (nova kola)?

lamborghini murcielago upg.3 za oko 54-55 min.
Bilo je davno, ali mislim da je bilo bez izletanja, mozda par blazih.

ja sam vozio dukatija i vreme je bilo 57,38min.Mnogo sam padao zbog saobraćaja ali mislim da mogu bolje

@_DLC_

:) kucao sam se dosta, recimo da me je cekao road block tik iza cilja :)

...to je ok, u trci kad te uhvate nista ti ne naplate, samo "gubis" vreme. Ovo vazi samo za trke naravno :) Nadam se da ce izaci neki modovi za ovu igru :|

Da li se i vama dešavalo da grafika počne da se gubi.Posle toga moram da ulazim u igru oko5 puta u proseku

Ako mislis na treperenje tekstura i slicno brljanje pri startovanju igre, to imamo uglavnom svi cini mi se...Dakle startujes igru i ako se to desava, problem resava win dugme (najzad neka korist) iliti alt-tab.

nope...

inace moram da primetim da mi se treperenje tekstura cesce desavalo dok sam pocinjao igru, a i bilo je veceg inteziteta. Ne znam u cemu je fazon ali sad mi tek poneki listic na drvetu treperi, a treperuce znake nisam odavno video :)

Ja bukvalno ama nikakvih problema nemam :)

probao sam da se nakacim i probam igru online ali mi prijavljuje da ima novija verzija igre i da moram da je "skinem" ako zelim da igram online. kad pokusam da skinem ugasi igru i baci me na neki glupi sajt - none.com gde nema nicega. kako djuskati ovo preko neta?

Poslednja izmena:
Jesi kupio original?!

BTW. Video sam original TDU u Merkatoru za 2990 dinara, ali nisam hteo da kupujem, predomislio sam se...

Poslednja izmena:
Igra je uzas!

Ja sam milionerku presao vise puta,a najbolje sam se predje sa MV Augustom Tamburini :) mada sam prelazio i sa enzom i mersedesom slr. prelazio sam je za nekih 55-57 minuta,zavisno od vozila. btw. najteza mi je definitivno bila Tantalus:wall: :crash: i uspio sam je preci jednom sa gold,i to sa mercedesom onim DTK AMG iz B klase,A klasa nije bas za Tantalusa. presao sam sve trke sa gold i sve ostalo naravno. ostalo mi je jos samo da kupim 15 kuca,da posatnem taykoon:D. e da,ono sto ne mogu da skontam kako da kupim polovnjake,kad odem u trade,opcija buy mi je zakljucana pa ne mogu da kupim polovno auto.
jos nesto,kad se nema love,najbolje odvoziti onu trku sa samo alfa romeima,uzmes onu najjacu alfu i prelazis je bez problema,lagano :) 75000 se uzima i odvozi se jedno deset puta i eto love,a trka lagana i kratka :) bolje to nego voziti milionerku :)

Trku milionera sam presao sa Enzo Ferari upg. lv3 za 55.33min... presao sam je isto vise puta... privlacno to milionce... zalepis se ko muva na g**** hahahahah
Celu igru sam presao 80%... nemere vise zato sto moraju da se zavrse i online trke... a zadnjih 6% igre, sam se navozao kada je trebalo da otrkivam puteve... i da prelazim extras-e..... nerazumem sto su oni stoperi tak svileni hahahah... malo izletis sa staze on pocne da kuka... hahahah... bolje da su top modele stavili da budu svileni... hahahaha :p :p :banana: :banana: :p :p :-devil-: :-devil-: :-devil-:

Poslednja izmena:
ja te stopere ni ne vozim, to su "topla braca", necu ih ni voziti, bole me za % predjene igre :wall:

stvarno mi nije jasno sto su ih ubacili, em su svi u uskim sorcevima, em mi daju kupone za odecu (alo, muskarci i kuponi za odecu... :wall:), em kukaju ko zene. definitivno GEJ. Bar da su neki likovi sa koferima, biznismeni ili nesto koji ti daju pare, mada i to bi bilo lose. A i one manekenke su vecinom ruzne do bola. Da ne pominjem kad stanes Enzom da je pokupis a ona odvrati "Eeehh ? I can't ride in that !" ili jos bolje "I can't be seen in that kind of car !" :wall: a zapravo oce da se vozi onom shelby GT3500 class "G" kantom :S: fuuuj....

Poslednja izmena:
@ gx-x
Hahahahaha... Svaka ti je ka' u Njegosha! :D
Bash tako!!!! U igri na mnogo mesta prshti geylook. Ali ocigledno da je to danas popularno... Ako nista igra je Europe Union Ready...

@ Maverick78
Tantal se najbolje (meni i najlakse) prelazi sa Caterham-om... Kak'a crna A klasa za to ludilo od staze!!
E tu dolazimo i do najvece zamerke igri (moje licne zamerke naravno)!
Steta sto u igri nema jos koji "japanac", ali onaj punokrvni... na pr Mitsubishi Lancer (bilo koji evo od 4 do 9) ili makar Subaru Impreza WRX... da ogulim sve znakove sa te staze i jos da stignem 2min pre (malo preterujem al' "valja").
Dakle voleo bih da vidim kako bi se onda one serpentine sekle k'o "mek mladi sir".... rucna+kontra... UFFFF!!! Al' to bi zahtevalo i znacajno uozbiljavanje endzina igre koji je dosta arcade based! ;)

Nazad
Vrh Dno