Jos samo da prevedes zaglavlja. Dobro neka su ocigledna ali neka su zbunjujuca za ljude koji ne poznaju nemacki.
Pretpostavljam da je ovo na godisnjem nivou neto?
Ne, napomenuo sam kod prehodne tabele da je ovo bruto na godišnjem nivou. I da tražite da vam se prevede ono šta nije jasno.
A koliko bude neto kad se odbiju sva soc davanja?
Tj koliki procenat se odbija na ove sume?
A Za prevod zaglavlja :
1,2,6 i 7![]()
Ako je suditi po ovoj tabeli, mesecno ti ostaje min 2k evra, kad odbijes sve.
Mislim da je realno mnogo bolja varijanta ostati ovde i uglaviti se u neki drzavni monopol i uzimati 600-800e nego sa ispod 2k neto probati da zaradis i prezivish u tudjini.
meni su skoro nudili 3.5ke plus doprinose, ali traze 100% lojanost, tj trze da zatvorim ili prodam sve sto imam ovde!
Pa ajd sad budi pametan.
meni su skoro nudili 3.5ke plus doprinose, ali traze 100% lojanost, tj trze da zatvorim ili prodam sve sto imam ovde!
Pa ajd sad budi pametan.
Nesto mi je cudna ova konstrukcija...struke koji imaju iskustva bar 7-8 godina, na nekom veoma visokom polozaju u velikoj firmi (uglavnom iz inostranstva), onda im nude da rade u Beogradu za platu tipa 5-6k evra za pocetak...
Nesto mi je cudna ova konstrukcija...
Ljudi sa 7-8 godina na veoma visokom polozaju u velikoj firmi u inostranstvu vec imaju slicnu platu ili vec neku isplativu konstrukciju sa deonicama, a verovatno i prilicno stabilan zivot i porodicu... Sigurno ima nostalgicara koji bi prihvatili tako nesto, ali nisam bas siguran da se tako nesto isplati...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari