pa zar nije samo dovoljan fajl brew\shared\ldb\srpski_t9.ldb, koji stavim umesto npr turski_t9.ldb i ukljucim turski t9 koji je ustv srpski???
Eeeeeee, tako se to radi, kratko ali ..bitachno, samo nema potrebe sa onolikm ldb fajlovima zbog interne mem. pozzz
Kupio sam karticu kingston microSD sdc/1gb memory card i telefon je ne prepoznaje.
Sta je u pitanju dali nije to ta kartica ili neznam.
Kada pokusam da izaberem attachemnt u osnovnom browseru za EF 81 dugme 'browse' uopste ne radi, nista se ne desava! Stranice se lepo ucitavaju (ali sporije od opere)
Skinuo sam operu mini, i kod nje kada pokusam da okacim attachment, jedina opcija koju mi nudi je da se uslikam i to okacim, odnosno ne mogu da biram prethodno postojece fajlove. Probao sa gmail, yahoo, i flickr i svuda je isto. Ima li slicnih iskustava i ideja kako ovo da resim? Hvala
kacim sliku sa onim sto vidim - http://www.hidebehind.com/35C543
![]()
p.s. SVN verzija je 48, ona sa ratovima zvezda kekeke
Ljudi,POMAGAJTE!
Naime,flashovao sam sa 48 na 58 (prvo nemacku,posle i rusku verziju)
Proces lepo zavrsen.
Kad sam upalio telefon,nema mreze!
Dobro,rekoh,vec sam video da se to desavalo ljudima,uzmem i uradim kako je receno ovde:
http://www.benchmark.co.yu/forum/showpost.php?p=1077167&postcount=99
Lepo i taj proces zavrsi-kad ono - i dalje nista!
Probao ponovo da flashnem sa istim 58 de, kad i dalje nista.
Dobro,promrmljah,stavicu rusku verziju....
Stavim,i dalje nista!
Ajd' sad,da vas cujem,sta mi je ciniti???
Mala napomena:imam 064 karticu, a ef81.qcn fajl koji sam stavio je iz linka sa posta ciji sam link stavio.... mozda da mi neko posalje njegov ef81.qcn fajl koji radi kako treba...?
@chakija
tu foru sa transparent sam ja odmah uradio,jos pre 10ak dana (stara fora sa siemens c60) i da ljudima bude jasnijerosto sam transparent gif (ako nekom treba,okacicu ga) prebacio sa kompa na fon,u direktorijum pictures,i stavio ga kao logo.
E sad!
To mi je uklonilo mt:s logo na unutrasnjem displeju,ali nisam nikako uspeo da to uklonim i sa spoljasnjeg!
Da li neko ima resenje???
Pozdrav!
***. ne mogu da verujem ...ceo xebeni dan se jebavam sa ovim fonom ,oci mi ispale od citanja ruskog i nemackog :S: .Jedan problem je i dalje ostao a to je povezivanje sa kompom preko blututa.U pitanju je blue solei ,tel vidi komp i ovaj njega ,ali kad treba da se konektuje da prebaci nesto ,pise samo connecting... i tako stoji... jel ima niko resenje?
Takav problem sam i ja imao kad sam probao da flashujem sa nemacke na rusku. (Ruska verziju zna lepo da ti s..be tel.)
Ja sam uspeo da resim na drugi nacin.
Skini ovu fajlu http://www.sendspace.com/file/yrmgor
zatim preimenuj je u tvoj IMEI broj (npr. umesto xxxxx... upises 35898..)
prekopiras u C:\Program Files\BenQ\3GSwupFU i pocnes sa flashovanjem.
Meni je to pomoglo.
E tu je problem jer ef81 nema tj ne podrzava file transfer service. Ako imas win SP2 probaj da instaliras generic bluetooth radio i da prebacujes sa ugradjenog win bt softvera.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari