Jel probao neko da "rotira" sliku kada je otvori (iz foldera ne iz media player-a), ja kad pokusam da je rotiram izbaci mi neku gresku i nekako mi unisti sliku tj. nemogu poslije da je otvorim. Jel se to jos nekome desavalo?
Inace koristim njemacku 58-icu.
I takodje imam problema (kao i jos neki) sa restartovanjem telefona u sred necega, maloprije mi se restartovao u sred razgovora?!
Ako moze NLO ili neko drugi da razjasni U /brew/mod/java_ams/config vec postoje groups.txt i policy.txt fajlovi.Ove koje si ti postavio znaci treba pekopirati(rewrite) preko ovih vec postojecih.I druga stvar sto se tice aplikacije Read maniac da li su ovaj drugi readmaniac_midp20_jsr75_ce.jad i njegov odgovarajuci jar folder za citanje .txt fajlova na srpskom jeziku i da li se instaliraju se odvojeno.
E ljudi hajde ako moze neko da mi kaze kako ste nabavili EF81_IP15.0.1_xx-International-LG04_48_0113_3GSwupFU_SGLPK jer ako ga negde i nadjem ne moze da se downloaduje...bio bih zahvalan inace na adsl-u sam pa ako moze negde i da se okaci za skidanje dobro bi bilo...(valjda moze?) Pozzz...
kompijuter
@nikolayu
Objasni kako si to uradio? Jesi li cackao po brew\shared\ldb folderu? Da nisi slucajno dodao t9 fajl iz firmvera koji ima srpski pa ga preimenovao u .ldb fajl nekog od jezika koji imas u 58-ici i u Input lauguage meniju izabrao taj jezik ili si mogao direktno da ga dodas i da dobijes mogucnost da biras srpski u meniju Input language?
Poz
Upravo tako. Sa tel (v48) koji ima Srpski t9 sam prekopirao sve fajle iz brew\shared\ldb i prekopirao sam input_languages iz brew\cfg\settings. Te fajle sam prebacio na tel sa v58. To je to.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari