Šta je novo?

Eagle 7600 GT

PCBeast

OC Guru
Učlanjen(a)
30.11.2006
Poena
585
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Neki dan sam kod drugara testirao na njegovom kompu tek kupljenu Eagle 7600 GT.Sto se tice performansi tu sam relativno zadovoljan ali me je jedna stvar jako iznenadila.Kartica na default-u u stanju mirovanja ima temperaturu 80 c,nekad 70 c a nekad 65 c ali ispod ne silazi i uglavnom je na 70-80 c.Kad se pokrene neka igra da ne pominjem neku zahtevniju kartica prelazi i preko 90 c!Ovo mi je jako cudno i do sad nisam naisao na tako nesto.Cudno mi je pogotovu sto kartica ima dupli pasivni hladnjak i jos odozgo jedan kuler a temperatura joj je astronomska,zamislite sta bi se desilo da sam je jos clockovao?!:wall: Po svim testovima ona odradjuje kako treba i igre idu normalno osim sto u nekim malo zahtevnijim nekad secka ali to moze biti nekad i do drugih stvari.Da li je kartica po vasem misljenju ispravna ili ipak sa njom nesto nije u redu?P.S.Jos nesto,karticu je platio 135 eur i nesto...😡

Al su ga odrali. Ja sam istu karticu platio (novu) sto evra, u idle je 60 stepeni, u igrama 70-75 (mereno RivaTunerom), sve šljaka ko podmazano.

Ма није то ништа чудно и код мене је 7600GST радио на 50-85 степени. Када сам ставио Zalmana иде максимално до 55 и то када је врелина несношљива.

Ja sam stvarno frapiran tim temperaturama, moja 7600GS GLH radi 35-45 Max. Sa vf700 + Alumina pastom... Sa box kulerom, isla je malo vise!

moj leadtek idle 43 sa box oc na 600 sa boh full load do 60 max a budjavi box se max vrti na 85% inace ubacena je as5 pre nje idle 47 full oc 67

vi ste srecni ljud 🙂 moja je oc-ovana isla i preko 90, dok nisam ispod nje stavio pci slot napravljen od 2 9ke da je hlade 🙂 (kojeg sam inace sam napravio 🙂) sad je max 70

Poslednja izmena:
Ja se ne opterecujem temperaturom grafike, imao je neko (proizvodjac) ko je o tome trebalo da misli, tako da ako verujes proizvodjacu kojeg si izabrao, nema problema.

Njenim fabrickim... Mrzelo me da secem box kuler 🙂!

to je mnogo moja 7600gt evo na ovim vrelim dnavnim temperaturama ne prelazi 51 stepen(a jos da dodam da sam u potkrovlju i da mi je u sobi ko u sauni)

Nazad
Vrh Dno